| کد خبر: 114978 |

رئیس اداره ترانزیت اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی:

◄ رونق حمل‌ونقل درگرو فراوانی تولید داخلی

تین‌نیوز|

رئیس اداره ترانزیت اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: رونق حمل‌ونقل درگرو فراوانی تولید داخلی است.

به گزارش خبرنگار افتخاری تین‌نیوزاز مشهد، حمیدرضا درخشان گفت: کم کردن آثار تحریم در حمل‌ونقل و ترانزیت، مستلزم شناخت وضعیت بازارهای هدف و بررسی تنگناها، پتانسیل‌های موجود در کشور و برنامه‌ریزی دقیق در جهت تحقق اهداف توسعه‌ای کشور است.

رئیس اداره ترانزیت اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی در گفتگو با روابط عمومی انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی خراسان رضوی گفت: تحلیل وضعیت تجارت جهانی در حوزه ترانزیت و حمل‌ونقل، وضعیت ترانزیت و حمل‌ونقل در ایران و معرفی توانایی‌ها و فرصت‌های کشور در بازار جهانی خدمات ترانزیت و حمل‌ونقل، جایگاه صادرات خدمات ترانزیت و حمل‌ونقل در اقتصاد مقاومتی، نقش رسانه‌های تخصصی در گسترش فعالیت‌ها و ایجاد بسترهای لازم و مناسب درزمینهٔ صادرات خدمات و نقش دولت در حمایت از خدمات ترانزیت و نحوه تعامل با متولیان و فعالان صنعت حمل‌ونقل ازجمله محورهای مهم تحلیلی صنعت حمل‌ونقل است.

او با اشاره به اینکه تحریم، تأثیر مستقیم چندانی بر حمل‌ونقل جاده‌ای نداشته است گفت: معتقدم حمل‌ونقل دریایی بیشتر تحت شعاع تحریم بوده است، اما به‌طور غیرمستقیم تأثیراتی بر تولید و واردات و صادرات داشته و عملاً عرصه فعالیت حمل‌ونقل جاده‌ای را با چالش روبرو کرده است.

او افزود: مادامی‌که تولید به فراوانی وجود داشته باشد رقابت در صادرات و عرضه کالا در داخل و خارج پویا بوده و قطعاً خدمات حمل‌ونقل نیز چشمگیر خواهد بود.

رئیس اداره ترانزیت اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: ایران نیز با توجه به موقعیت استراتژیک و ژئوپولوتیک خود از زمان‌های دور، معبر امنی برای تجارت به‌شمار رفته است و در طول تاریخ با گسترش وسایل و شبکه‌های ارتباطی این نقش پررنگ‌تر نیز شده است اما با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و پیدایش کشورهای جدید و نوظهور، بازارهای جدیدی به وجود آمد لذا در پی تحریم‌های ناجوانمردانه کشورمان، اهمیت مسیر کشورهایی که عمدتاً محصور در خشکی هستند من‌جمله آسیای میانه افزوده شد.

درخشان گفت: در حال حاضر ایران به یکی از مهم‌ترین و باصرفه‌ترین کشورها در مسیر کریدورهای شمال –جنوب و شرق – غرب تبدیل‌شده است که بهره‌مندی از این مزیت و حرکت در جهت توسعه پایدار، با برنامه‌ریزی، سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌ها امکان‌پذیر خواهد بود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه حمل‌ونقل از اجزای مهم اقتصاد جهانی به شمار می‌رود به‌نحوی‌که سهم قابل‌توجهی از درآمد کشورها خصوصاً کشورهای توسعه‌یافته را به خود اختصاص داده است به‌ضرورت تجاری‌سازی خدمات ترانزیت و حمل نقل بین‌المللی اشاره کرد و گفت: با توجه به‌ضرورت اجرای اصولی اقتصاد مقاومتی و نیز تمرکز دولت در برنامه ششم توسعه بر صنعت حمل‌ونقل و حمایت‌های ویژه در بهبود زیرساخت‌ها برنامه‌ریزی آن‌ها، فرصتی برای توسعه ‌این صنعت و فعالان اقتصادی فراهم شود.

درخشان با اشاره به‌ضرورت مشورت با انجمن‌های تخصصی حمل‌ونقل گفت: خوشبختانه با توجه به حضور مدیران فعال، پویا و متخصص در حوزه حمل‌ونقل بین‌المللی و منتخبی از این مدیران محترم در قالب انجمن صنفی حمل‌ونقل بین‌المللی خراسان رضوی و تفویض اختیار انجام‌شده و واگذاری بخش عمده‌ای از وظایف حمل‌ونقل از سوی اداره کل راهداری تعامل خوبی بین بخش دولتی و خصوصی وجود دارد.

او افزود: انجمن صنفی حمل‌ونقل بین‌المللی خراسان رضوی پیوسته به‌عنوان بازوی پرتوان در این عرصه تلاش می‌کند و خدا رو شکر از تعامل خوبی هم برخورداریم و در بیشتر اوقات از مشورت با آن‌ها بهره‌مند می‌شویم.
 
 

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.