| کد خبر: 100672 |

فاز یک منوریل قم مسیر توریستی است

تین‌نیوز| رئیس سازمان برنامه و بودجه استان قم گفت: دولت یازدهم در سال جاری پنج هزار میلیارد ریال تسهیلات برای حمایت واحدهای تولیدی اختصاص داده که با این شرایط در نیمه دوم امسال، شاهد رشد بهتری در زمینه تولید نسبت به قبل خواهیم بود.


سید حسن رضوی به مناسبت هفته دولت با اشاره به اینکه متاسفانه منابع ما بهره ور نیست، خاطرنشان کرد: حدود 10هزار میلیارد ریال از پول، دست مردم است و این وجه نقد به هر دلیل در بانک ها دپو شده و به عرصه تولید و کار وارد نشده است.

وی ادامه داد: دولت یازدهم همچنین در قالب ماده 27قانون، دو هزار و 700 پروژه عمرانی را از صفر تا صد به بخش خصوصی واگذار می کند که این خود تحول زیادی در توسعه کشور ایجاد خواهد کرد.
وی با اشاره به خدمات دولت در قم نیز گفت: تعداد طرح های نیمه تمام از اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان قم ۵۲۹ مورد بوده که ۱۱۰ مورد آن با اعتبار سه هزار و ۵۷۹ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

رضوی بیان داشت: برآورد ما از اعتبارات ملی و استانی در سال 95 نیز برای 600 طرح است که از اعتبارات استانی 112 میلیارد تومان و از اعتبارات ملی نیز سه هزار میلیارد ریال تخصیص پیدا می کند.

شرایط آغاز به کار دولت یازدهم
وی ادامه داد: دولت یازدهم در شرایط بسیار نامناسبی سکان امور را به دست گرفته به گونه ای که بسیاری از افراد به خاطر وضعیت تحریم و رکود اقتصادی حاکم بر کشور، چشم انداز خوبی را برای آینده طرح های عمرانی پیش بینی نمی کردند.

رضوی افزود: حتی در قم احساس بر این بود که این استان از نظر تکمیل پروژه های عمرانی نیمه تمام به یک کارگاه بزرگی تبدیل شده که این کارگاه تعطیل و بسیاری از پروژه ها زمین گیر خواهد شد.
وی گفت: از سوی دیگر، مردم به پروژه ها وامکاناتی نیاز داشتند که در آن مقطع، پیش بینی برای آغاز آنها و موفقیت در به سرانجام رساندن آن طرح ها، بسیار دشوار بود.

رضوی گفت: تورم بسیار بالا درکشور، نیازهای جاری مردم را نیز تحت تاثیر قرار داده بود، بنابراین اصلی ترین تلاش مجموعه دولتمردان در مرحله اول بر ثبات اقتصادی و مهار تورم معطوف شد.

مهار نوسان سینوسی
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان قم گفت: با تلاش مسئولان، دولت از نوسان سینوسی که در گذشته تحت تاثیر شایعات و حوادث ناشی از تحریم به آن مبتلا شده بود، خارج و یک ثبات و تعادل ایجاد شده است.

رضوی گفت: در آغاز دولت یازدهم، اگر در زمینه یک اقتصاد سالم باید تصمیم گیری می شد دولت به صورت قطع یقین باید تغییر ریل می داد، ولی هدف دولت این بود که در کنار همه مسائل اجتماعی، معیشت و نیاز مردم و بحث یارانه که مهم نیز بود را به سرانجام برساند..

250 هزار میلیارد ریال برای طرح های عمرانی
رضوی گفت: دولت یازدهم در کنار پرداخت یارانه ها، سالانه 250 هزار میلیارد ریال نیز هزینه طرح های عمرانی کرده و اجازه نداده است که هیچ طرحی در کشور متوقف شود.

وی ادامه داد: در شهر مقدس قم نیز ما ضمن مدیریت پرداخت یارانه ها، از یک نارضایتی که می توانست در ارتباط با طرح های عمرانی اتفاق بیفتد جلوگیری کردیم، با همت، همکاری و تلاش مسئولان، هیچ خدشه ای به طرح های دولتی وارد نشد بلکه در قالب همان روال قبلی، بحث ها پیگیری شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه قم گفت: سال گذشته در قم حداقل به واسطه اعتبارات سفر رهبر معظم انقلاب، شرایط بهتری نسبت به سال های قبل داشت .
رضوی خاطرنشان کرد: در طول سه سال فعالیت دولت یازدهم، ما در قم ارقام و اعداد خوبی در اعتبارات عمرانی داشتیم که به وسیله آن، طرح های باقیمانده را ادامه دادیم.

مهمترین پروژه های قم
وی ادامه داد: تکمیل پروژه آبرسانی به شهر قم، آبرسانی به روستاها از طرح انتقال آب از سرشاخه های دز و آبرسانی به شهر کهک، تکمیل و تحویل هزاران واحد مسکونی مهر در پردیسان و شهرهای تابعه، تکمیل و بهره برداری از تالار شهر، اتمام پروژه آزاد راه قم - گرمسار، اتمام پروژه های هادی در روستاهای استان، تکمیل و بهره برداری از صحن شرقی و کتابخانه حرم مطهر حضرت معصومه(س) و توسعه و احداث هزاران هکتار آبیاری تحت فشار در اراضی کشاورزی استان از جمله طرح هایی بود که در قم با همکاری دولت به بهره برداری رسید.

رضوی گفت: با توجه به وضعیت خشکسالی، آب رسانی به تمام روستای قم انجام شده و مشکل کم آبی که مردم سالها از آن رنج می بردند نیز مرتفع شد، هر روز شرایط ما در تامین آب شهری و روستایی پایدارتر می شود.

فعالیت بدون هیاهو از شاهکارهای دولت
رضوی اظهار داشت: یکی از شاهکارهای دولت یازدهم این است که با وجود همه مشکلات، بدون هیاهو و سر و صدا فعالیت های چشمگیری را انجام می دهد، به گونه ای که برخی می گویند تبلیغات رسانه ای آن بسیار کم است.

همکاری مسئولان در قم
وی با اشاره به همکاری دولت و مجموعه خدمات شهری در قم نیز ادامه داد: در سال های گذشته هیچ خدشه ای به پروژه های عمرانی قم وارد نشد، در بخش شهری نیز به اعتبار درآمدی که از شهر و مردم داشتیم، شورا و شهرداری همین سیاست را دنبال کردند، با کمک دولت و برنامه ریزی جدید، هیچ پروژه ای تعطیل نشد.

رضوی بیان داشت: مجموعه پل های جمهوری، بلوار جمهوری، بلوار مرجعیت، پروژه عماریاسر و شهیدان محمود نژاد و ... فعالیت های بزرگی در مجموعه شهری است که با قوت به کار خود ادامه داد.
وی گفت: بلوار شهید کریمی و مرجعیت خود یک رینگ کامل است و بلوار محمود نژاد رینگ میانی شهر قم را از نظر ترافیکی جواب می دهد، در این دولت هیچ گاه مدیریت شهری در تقابل با دولت قرار نگرفت، استاندار، شهردار و شورا این هماهنگی را در بین خود دارند و براین باورند که همه باید به کمک مجموعه بیایند.

اعتبارات دولتی به کمک مجموعه شهری
رضوی با اشاره به اینکه اعتبارات دولتی گاهی به کمک مجموعه شهری آمد، گفت: دولت هیچ زمان اجازه نداده است پروژه ای در شهر قم با مشکل مواجه شود، بلکه پیوسته همکاری و همراهی دارد و نمونه آخر آن، پارک آب و تاب بود با مشارکت و تسهیلات دولت، سرمایه گذار و شهرداری به بهره برداری رسید ودر اختیار شهروندان قرار گرفت.

ظرفیت های گردشگری قم
وی با اشاره به فعالیت های دولت در زمینه گردشگری نیز گفت: در زمینه گردشگری، 10 هزار تخت در حال ساخت داریم و اگر در سه سال آینده پروژه های گردشگری به نتیجه برسند ما 9500تخت در قم برای گردشگران داریم.
رضوی بیان داشت: ظرفیت قم گردشگری مذهبی است و باید زیرساخت های خود را در این زمینه افزایش دهیم.

تلاش های گسترده دولت در بخش بهداشت و درمان
رئیس سازمان برنامه و بودجه قم همچنین گفت: در بخش سلامت و بهداشت از ابتدای قم تا شرایط فعلی، حدود دو هزار تخت بیمارستانی داریم وبیمارستان های نکویی وشهید بهشتی قدمتی بین 40 تا 80 سال دارند، ولی در این سه سال فعالیت دولت یازدهم، چیزی برابر با تمام تخت های موجود، تخت در حال ساخت است.

وی ادامه داد: دولت در زمینه بهداشت و درمان کارهای مهمی انجام داده و در قم نیز از ظرفیت خیرین نیز به خوبی استفاده شده است.
رضوی اظهار داشت: درسال های اخیر، برابر 50 سال گذشته، ظرفیت بیمارستانی و اورژانسی خود را افزایش دادیم و زیرساخت های آن سه سال آینده تکمیل می شود.

وضعیت صنعت در قم
وی با اشاره به وضعیت صنعت در قم نیز گفت: مباحث اقتصادی مانند بیماری اگر خوب تشخیص داده شود با یک نسخه خوب می شود ولی اگر زود تشخیص داده نشود تداوم درمان آن مشکل و باعث مستهلک شدن بیمار خواهد شد، در بازار ما به این مشکل برخورد کردیم.

رضوی گفت: ما در کشور رکود داشتیم وباید برای خروج از رکود نیز راهکار داشته باشیم و به موقع آن را درمان می کردیم، در این دولت گام های اساسی در این زمینه برداشته شد.
وی ادامه داد: در قم 54درصد اقتصاد خدماتی، 40 درصد صنایع خرد و کوچک و شش درصد آن نیز بخش کشاورزی است و بر اساس این قابلیت ها، پولی که در صنعت خرد و کوچک ما بلوکه شده، از آن بهره وری کامل نداریم و باید در این زمینه فعالیت هایی را انجام دهیم.

مضرات قاچاق برای تولیدات قم
وی گفت: متاسفانه ما بین 60درصد مشکل بازار داریم و یعنی جنس تولید می کنیم ولی بازار خارجی نداریم، وعلت آن هم قاچاق گسترده کالا می باشد.
رضوی ادامه داد: ما در شهرک شکوهیه قم بهترین سیستم های خنک کننده و آبگرم کن را تولید می کنیم ولی به صورت انبوه از شهرستان مرزی، کولر گازی قاچاق وارد و در قم نصب می شود.
وی بیان داشت: قاچاق کالا جزء نقاط ضعف است و رهبر معظم انقلاب نیز در این زمینه تذکرات لازم را داده و دولت نیز تلاش هایی انجام داده است.

وی خاطرنشان کرد: ظرف شش ماهه گذشته فعالیت هایی در قالب ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی و قرارگاه اقتصاد مقاومتی برای حمایت از تولید واحدهای تولید کننده صورت گرفت.
رضوی تصریح کرد: بر همین اساس، دولت پنج هزار میلیارد ریال تسهیلات برای شارژ واحدهای تولیدی اختصاص داده است و با این شرایط در نیمه دوم امسال، از شرایط خاص خارج خواهند شد و شاهد رشد بهتری در صنعت نسبت به قبل خواهیم بود.

 
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.