| کد خبر: 102392 |

راستاد:

اول گردشگری ساحلی را رونق می‎دهیم

تین‌نیوز| به گفته معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، به منظور توسعه گردشگری دریایی، نخست باید امکانات مورد نیاز برای رونق گردشگری ساحلی فراهم و الگوهای استاندارد آن معرفی شود.

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی از برنامه‎ریزی برای ساماندهی ناوگان گردشگری دریایی خبر داد و گفت: در مرحله نخست امکانات مورد نیاز برای رونق گردشگری ساحلی فراهم و شناورهای استاندارد معرفی می‎شوند.

محمد راستاد با اشاره به استانداردسازی ناوگان گردشگری دریایی، اظهار کرد: در گام نخست باید شناورهای استانداردی را که از سوی سازندگان داخلی طراحی و ساخته می‎شود، به فعالان حوزه گردشگری معرفی و  مشوق‎های توسعه ناوگان مسافری و تفریحی نیز به این سمت هدایت شود.

وی با بیان اینکه بیشترین استقبال گردشگران در بخش گردشگری ساحلی است، گفت: درصد بالایی از مسافران برای بهره‎مندی از دریا به استان‎های ساحلی سفر می‎کنند، در صورتی که تاکنون گردشگری ساحلی به دلیل وجود ناوگان غیراستاندارد و غیرایمن رونق چندانی نداشته است بنابراین باید قایق‎های تفریحی و تجهیزات گردشگری ساحلی ساماندهی شوند.

به گفته راستاد در مرحله نخست باید امکانات مورد نیاز برای رونق گردشگری ساحلی فراهم شود، در این راستا تا پایان سال جاری شناورهای استاندارد در بخش گردشگری دریایی تامین می‎شود.

معاون امور دریایی سازمان بنادر، با اشاره به تردد غیرمجاز شناورهای فاقد ثبت گواهینامه بهره‎برداری در سواحل شمال، گفت: برای ساماندهی شناورهای فاقد هویت سازوکارهای لازم با ارگان‎های مرتبط،  تدوین  و دستورالعمل‎های مربوطه  در حال تکمیل و نهایی شدن است به طوری که  این دستورالعمل‎ها از تردد شناورهای فاقد ثبت هویت جلوگیری می‎شود.

به گفته وی هر شناور باید متناسب با نوع پروانه خود فعالیت کند، برای مثال شناورهایی که کاربری آن‎ها صیادی است به هیچ‎عنوان نمی‎توانند به فعالیت‎های تفریحی بپردازند.

این مقام مسوول در سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به برگزاری جلسات مختلف با مسوولان سازمان میراث فرهنگی، ابراز امیدواری کرد با نهایی شدن توافق‎نامه گردشگری دریایی که متولی آن سازمان میراث فرهنگی است، همکاری و تعامل همه‎جانبه برای رونق گردشگری دریایی شکل گیرد.


خاطرنشان می‎سازد؛ باوجود خاص بودن سواحل ایران و برخورداری از مزیت مطلق در بخش گردشگری دریایی، متاسفانه تاکنون این حوزه بدون استفاده رها شده و به غیر از استفاده‎های معمول و سنتی نظیر شنا و جت‎اسکی، بهره دیگری از آن صورت نمی‎گیرد، این در حالی است که کشورهای حوزه خلیج فارس با داشتن سهم کمی از دریا، رقیب جدی کشورمان در گردشگری دریایی به‎شمار می‎روند

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.