| کد خبر: 104279 |

احداث۱۰۰ کیلومتر خط تراموا طی ۵ سال آینده در شیراز

تین‌نیوز| شهردار شیراز با تأکید بر این‌که باید به دنبال توسعه سیستم‌های حمل و نقل عمومی باشیم، ابراز امیدواری کرد که طی 5 سال آینده، 100 کیلومتر خط تراموا در شیراز احداث شده باشد.


«علی‌رضا پاک‌فطرت» در مراسم قدردانی از همیاران پلیس که به مناسبت هفته نیرو انتظامی در شیراز برگزار شد، گفت: سال گذشته 285 دستگاه اتوبوس خریداری شد که امسال این اتوبوس‌ها به شهر اضافه می‌شود و امیدواریم تا پایان امسال  قرارداد خرید 200 دستگاه اتوبوس دیگر نیز منعقد شود.

پاک‌فطرت با تاکید براینکه شورا و شهرداری شیراز بر توسعه امکان حمل و نقل عمومی در این کلان‌شهر اصرار دارند، دنبال کردن تهیه طرح جامع حمل و نقل شهری توسط دانشگاه را یادآور شد و گفت: دانشگاه شیراز باید بداند که این یک طرح پژوهشی صرف نیست که آن را توسط چند دانشجو بتوان انجام داد. این طرح باید توسط اساتید برجسته تهیه و در قالب یک طرح اجرایی ارائه شود.
شهردار شیراز، افزایش تعداد دوربین‌های نظارت تصویری در شیراز از 156 دستگاه به 260 دستگاه و احداث 200 کیلومتر طولی خطوط فیبر نوری و ایجاد مرکز کنترل و نظارت ترافیک را از اقدامات خوب انجام شده دانست.
پاک‌فطرت با بیان اینکه طی سال‌های اخیر تعامل بین شهرداری شیراز و پلیس راهور به سطح مطلوبی رسیده است، گفت: امروز تمام منیت‌ها کنار گذاشته شده و سطح تعامل بین شهرداری و پلیس راهور بسیار مطلوب شده است.

شهردار شیراز با یادآوری اینکه روزانه حدود 400 دستگاه خودرو به شیراز اضافه می‌شود،‌ گفت: با تداوم این روند 10 سال دیگر تعداد خودروهای موجود در شیراز به تعداد جمعیت کنونی این شهر خواهد بود و این یعنی غلبه خودرو بر انسان.
پاک‌فطرت با اشاره به اینکه برابر آمارهای سازمان بهداشت جهانی در سال 2014 تعداد قربانیان حوادث رانندگی در ایران بیش از 40 نفر به ازای هر 100 هزار نفر جمعیت بوده است، دست‌یابی به شرایط بهبود یافته در این زمینه را نیازمند وجود وحدت و هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف و توجه به تجربیات کشورهای مختلف جهان دانست.

شهردار شیراز، لزوم ایمن‌سازی تمام راه‌های برون و درون‌شهری، ارتقا استانداردهای خودروسازی، اعمال قوانین سخت‌گیرانه، انجام اقدامات فرهنگی و تبلیغاتی و آموزشی، مشخص شدن سهم هر دستگاه در بروز حوادث رانندگی و دریافت غرامت از هر دستگاه در صورت اثبات تقصیر در وقوع حادثه را از الزامات دانست.
به گزارش ایسنا، رئیس پلیس شهری راهور ناجا نیز در این همایش با اشاره به حضور و فعالیت 15 هزار همیار پلیس راهور محله و 5 هزار بازرس نامحسوس پلیس راهور در کشور را یادآور شد.
سردار قاسمیان دست‌یابی به کاهش میزان حوادث و کشته شدگان حوادث رانندگی در سال‌های اخیر را مرهون همراهی و همکاری این افراد دانست و گفت: امروز ما در زمینه حمل و نقل هزینه زیادی را پرداخت می‌کنیم که بخشی از آن مربوط به سوانح و حوادث و مرگ و میرهای ناشی از آن است.
قاسمیان گفت: در سال 84 تعداد 4 میلیون وسیله نقلیه، 2 میلیون موتورسیکلت و 13 میلیون ایرانی دارای گواهینامه در کشور داشتیم و آمار کشته‌ها به نزدیک 28 هزار نفر رسید اما در سال 94 با تعداد 18 میلیون وسیله نقلیه، 10 میلیون موتورسیکلت و 36 میلیون کاربر دارای گواهینامه تعداد کشته‌های ناشی از حوادث رانندگی به 13 هزار و 562 نفر کاهش یافت.

او در عین‌حال که یادآور شد بالغ بر 5 برابر این تعداد مصدوم و معلول حوادث رانندگی وجود دارد، گفت: اگر قرار بود روند سال 84 در حوادث و کشته‌های ناشی از حوادث ادامه یابد، در سال 94 تعداد قربانیان به بیش از 50 هزار نفر می‌رسید.
قاسمیان با تصریح اینکه داشتن حتی یک کشته در حوادث رانندگی زیاد است، دست‌یابی به سطح مطلوب از آمار حوادث رانندگی و کشته و مصدومان این حوادث را نیازمند اقداماتی جهادی، برنامه‌ریزی شده، هماهنگ و با مشارکت جدی مردم دانست.
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.