| کد خبر: 105883 |

مجری طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار:

◄ همایش ICOPMAS زیربنای توسعه علوم دریایی کشور است

تین‌نیوز| مجری طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار گفت: کشور ما یک کشور در حال توسعه است و توسعه هم در مقوله اقتصاد جز بر پایه علم نمی‌تواند باشد.

به گزارش تین‌نیوز، به گزارش کمیته اطلاع‌رسانی دوازدهمین همایش سواحل، بنادر و سازه‌های دریایی مهندس امیرحسین اسماعیلی، مجری طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار با اشاره به اهمیت همایش ICOPMAS  در منطقه عنوان کرد: همایش‌هایی از قیبل ICOPMAS  همایش شاخص است چرا که شاید بزرگترین همایش در خصوص فن‌آوری باشد. مگر ما می‌توانیم از همایش‌ها استفاده کنیم اما انتقال دانش نداشته باشیم؟ قطع یقین توجه به توسعه بنادر در سال‌های آتی نیاز به این همایش‌ها دارد و نیاز به انتقال دانش متخصصین در این حوزه دارد.

اسماعیلی اضافه کرد: کشور ما یک کشور در حال توسعه است و توسعه هم در مقوله اقتصاد جز بر پایه علم نمی‌تواند باشد. اگر این همایش‌ها را برگزار نکنیم و مدیران میانی ما با این تفکرات آشنا نشوند توسعه یافتگی محقق نخواهد شد. ما نمی‌توانیم برای همه مدیران و کارشناسان‌مان بازدیدهای میدانی از کشورهای توسعه یافته بگذاریم. اما در این همایش‌ها می‌توانیم با استفاده از تفکر نخبگان توسعه یافتگی بهره‌مند شویم.

او رشد علم در حوزه های دریایی و بنادر را مدلول همایش بین‌المللی سواحل، بنادر و سازه های دریایی دانست و گفت: درباره ICOPMAS  فقط تصور کنید میزان دانشی که از سال 69 که این همایش آغاز شده تا امروز در ایران انتشار پیدا کرده چه میزان است. چه تفکرات تازه‌ای وارد شده‌است. بعضا صحبت‌های مدیران ما، بر اساس مطالعات و کنفرانس و همایش‌های اینچنینی است.

از طرف دیگر ما هم دانشمندان، پژوهشگران و تجارب ارزشمندی در خصوص دریا داریم که می‌توانیم به جهان ارائه دهیم. پژوهش در همه زمینه‌ها می‌تواند به ما کمک کند. با هر نگاه اینگونه است که در پروژه‌های عمرانی در همه جای دنیا نیازمند پژوهش‌های گسترده هستیم. نکته اینجاست که پژوهش‌ها و مطالعات نیاز به بازنگری دارد.

اگر می‌گوییم می‌خواهیم در فاز 1 به ظرفیت 8 و نیم میلیون تن برسیم این نکته‌ای است که سال 84 مورد مطالعه قرار گرفته‌است. آیا با رویکردی که ما در ساخت وساز داریم نیاز به بازنگری در این پژوهش نیست؟ آیا نیاز است ما فاز 5 را اجرایی کنیم یا نکنیم؟ پژوهش حتی در پروژه‌هایی که در حین اجرا هستند می‌تواند ما را کمک کنند.

مجری طرح توسعه بندر چابهار در پایان افزود: به یقین ICOPMAS  به عنوان یک زیربنای علمی در کشور تاثیرگذار است. من فکر می‌کنم حتی اگر به جای دوسال یکبار برگزاری همایش بنادر، سواحل و سازه‌های دریایی هر سال برگزار شود به رشد علمی کشور،  بیشتر می‌تواند کمک کند.

همایش سواحل، بنادر و سازه های دریایی (ICOPMAS ) از سال 1369 به صورت دوسالانه برگزار می‌شود و آبان امسال دوازدهمین دوره آن با حضور 30 کشور برگزار خواهد شد.
 

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.