| کد خبر: 107582 |

پیام معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی

◄ Icopmas پلی برای راهیابی به اقتصاد جهانی

تین‌نیوز|نورالدین علی‌آبادی، معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی همزمان با آغاز همایش  ICOPMAS 2016 در پیامی از اهمیت این همایش در زمینه پیوند دانشگاه و صنعت سخن گفت.

به گزارش تین‌نیوز، متن کامل پیام معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی به این شرح است؛ اکنون در فضایی قرارداریم که بیش از گذشته نیازمند پیوند میان دانشگاه و صنعت هستیم و برگزاری دوازدهمین همایش سواحل، بنادر و سازه‎‌های دریایی Icopmas، با هدف ارتقای سطح علمی حوزه‌های دریایی می‌تواند به عنوان جایگاهی برای تجلی اتصال دانشگاه و صنعت باشد که علم و صنعت ایران را نیز به سطح علم دنیا به‌ویژه کشورهای دست اول پیوند ‌دهد.
این نکته از آن جهت حائز اهمیت است که همایش Icopmas بزرگ‌ترین همایش علمی-دریایی در منطقه به شمار می‌رود و شرکت‌کنندگان در این همایش می‌توانند به آخرین دستاوردهای علمی در بندرسازی، اسکله‌سازی و ایجاد موج‌شکن و همین‌طور برنامه‌های حمل‌ونقلی و لجستیکی دست پیدا کنند و با اطلاعات جهانی این حوزه آشنا شوند. دانشجویان نیز می‌توانند بخشی از توان خودشان را در این همایش مهم ارایه کنند و در عوض از اطلاعات روز دنیا هم استفاده کنند که این یکی از اهداف کلان این همایش دوره‌ای است.

همایش سواحل، بنادر و سازه‎‌های دریایی هر دوره می‌تواند در غنای علمی، فکری و سازمانیِ سازمان بنادر و دریانوردی موثر باشد. چرا که دریا منبع زیادی از قدرت و توان اقتصادی است و بحث علم و صنعت در این حوزه بسیار خطیر است. تمامی دانشجویان و استادان باید به این حوزه دقت داشته باشند و در آن وارد شوند.

حضور و تعامل قدرت‌های دریانوردی جهان از نکات برجسته همایش سواحل، بنادر و سازه‌های دریایی است. اساتید برجسته چند کشور مطرح دریایی دنیا از جمله آمریکا، انگلیس و هلند در این همایش حضور دارند؛ بنابراین این همایش یکی از مهمترین فرصت‌های علمی- اقتصادی کشور به شمار می‌رود. ضمن اینکه اگر موفق شویم فضایی ایجاد کنیم که شرکت‌کنندگان ایرانی بتوانند از آخرین تحولات علمی جهان، برای مثال در بخش بندرسازی و رسوب و رسوب‌گذاری آگاه شوند، از مهمترین دستاوردهای آن است.

دریا و بندر نقطه اتصال ایران به حمل‌ونقل جهانی است. حمل‌ونقل جاده‌ای و ریلی بخش کوچکی از حمل‌ونقل بین‌المللی را تحت شعاع قرار داده و بیشتر داخل کشور را پوشش می‌دهد؛ اما بنادر تقریبا تمام بخش حمل‌ونقل بین‌المللی را در خود دارد.

حجم عظیمی از سرمایه‌گذاری‌ها در کشورهای حاشیه خلیج فارس به عنوان رقیب ایران در حال انجام است؛ به‌خصوص زمان چندساله تحریم فرصت طلایی برای آنها بوده که از غفلت ما استفاده کنند و سرمایه‌گذاری‌های بزرگی انجام دهند.

اکنون در آن بنادر سرمایه‌گذاری‌های چند میلیارد دلاری در دست اجراست. همایش سواحل، بنادر و سازه‌های دریایی راهی برای دست‌یابی به منابع و بازارهای جهانی و باقی ماندن در فضای رقابت است. Icopmas  پلی برای راهیابی به اقتصاد جهانی قلمداد می شود.
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.