| کد خبر: 113851 |

۵۷ گروه راهداری در طرح زمستانی راه های استان مرکزی فعال هستند

تین‌نیوز| مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی گفت: 57 گروه راهداری در طرح زمستانی راه های این استان فعال هستند.

غلامعباس بهرامی نیا روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این تیم ها متشکل از 124 دستگاه ماشین آلات زمستانی و 47 راهدارخانه ثابت و سیار از ابتدای آذرماه امسال در محور های مواصلاتی این استان به مسافران و رانندگان خدمت رسانی می کنند.

وی ادامه داد: این گروه ها در طول یک ماه گذشته چهار مرحله برف روبی در نقاط مختلف راه های استان مرکزی انجام داده و تا پایان فصل زمستان به صورت شبانه روزی آماده خدمت رسانی به همشهریان و مسافران هستند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی راهداری، حفاظت و حراست از راه های استان را عمده وظیفه این اداره کل عنوان کرد و گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی اداری کلیه امکانات، ماشین ها، نیروی انسانی و وظایف راهداری از اداره کل راه سازی جدا و به اداره حمل و نقل و جاده ای واگذار شده است.

بهرامی نیا بیان کرد: در راستای افزایش ایمنی راه های مواصلاتی استان مرکزی از ابتدای سالجاری تا کنون 100 کیلومتر از محور های مواصلاتی استان مرکزی عملیات روکش آسفالت، 34 کیلومتر روکش حفاظتی و 188 کیلومتر اصلاح شیب راه ها انجام شده است. 

وی ادامه داد: از مجموع اجرای عملیات روکش آسفالت 60 کیلومتر در راه های روستایی، 19 کیلومتر راه های اصلی و بقیه در آزاد راه ها و بزرگ راه ها انجام شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی گفت: 105 هزار و 193 تن آسفالت گرم برای انجام روکش آسفالت و لکه گیری محورهای مواصلاتی این استان مورد استفاده قرار گرفته است.

وی خاطر نشان کرد: از ابتدای امسال تا کنون، سه هزار و 150 کیلومتر عملیات خط کشی و 16 هزار و 550 عدد انواع تابلو های راهنمایی و رانندگی و 2 هزار و 150 متر مربع تابلو و علائم اطلاعاتی در راستای افزایش ایمنی راه های این استان تهیه و نصب شده است.

بهرامی نیا گفت: همچنین در این مدت 250 کیلومتر از روشنایی راه های مواصلاتی استان مرکزی به روز رسانی، شش کیلومتر از راه های استان به روشنایی جدید تجهز و 16 کیلومتر از روشنایی حد فاصل اراک - راهجرد نیز تکمیل شده است.

وی ادامه داد: در راستای ایمن سازی راه های استان مرکزی از ابتدای سالجاری تا کنون 385 عدد از دهانه خطر ناک پل ها در محورهای مواصلاتی ایمن سازی و 50 کیلومتر از این محورها به گارد ریل تجهیز شده اند.

بهرامی نیا با یادآوری وجود 62 نقطه پر حادثه در محورهای مواصلاتی استان مرکزی گفت: مشکلات 30 نقطه این مناطق در سال های گذشته برطرف شده و 32 نقطه باقی مانده نیز برای جلوگیری از بروز حوادث احتمالی آشکار سازی شده است.

وی ادامه داد: از تعداد نقاط پرحادثه باقی مانده 13 نقطه با اعتبارات استانی، 10 مورد با اعتبارات که در سفر هیات دولت به استان اختصاص یافته تا پایان سال جاری برطرف و 9 نقطه باقی مانده نیز سال آینده ایمن سازی می شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی ایجاد راهدارخانه در سطح محورهای مواصلاتی را یکی از برنامه های اولویت دار این اداره کل دانست و گفت: سه راهدارخانه برای خدمت رسانی به شهروندان تا پایان سالجاری در راه های این استان ایجاد می شود.

بهرامی نیا ادامه داد: 15 دستگاه دوربین ثبت تخلفات نسل جدید از ابتدای سالجاری تا کنون در محورهای مواصلاتی این استان نصب شده است که با نصب آنها تعداد دوربین های ثبت تخلفات در این استان به 26 دوربین افزایش یافته است.

وی افزود: همچنین در این مدت 2 دوربین ثبت تخلف اضافه تناژ در محورهای این استان نصب شده است که علاوه بر ثبت اضافه تناژ به سیستم سرعت سنج نیز مجهز هستند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده یک هزار و 890 دوربین ثبت تخلفات سرعت باید در محورهای مواصلاتی کشور نصب شود که سهم این استان از این دوربین ها 40 عدد است.

بهرامی نیا گفت: تا کنون 26 عدد از این دوربین ها نصب و پیش بینی می شود تا پایان سال آینده کلیه محورهای مواصلاتی استان مرکزی به دوربین های ثبت تخلفات تجهیز شوند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی بیان کرد: این استان با دارا بودن 2 هزار و 500 دستگاه وسیله نقلیه مسافری اتوبوس، مینی بوس و سواری از وضعیت مناسبی در این حوزه برخوردار است و در تجمع بزرگ اربعین با حضور یک هزار و 100 دستگاه وسیله نقلیه عمومی خدمت رسانی مناسبی را به زائران ابا عبدالله الحسین ارایه داد.

بهرامی نیا در بخش دیگری از سخنان خود گفت: 12 میلیون تن کالا از ابتدای سالجاری تا کنون از مبادی استان مرکزی به نقاط مختلف کشور حمل شده که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود هفت درصد افزایش داشته است و این مهم نشان از رونق تولید و افزایش درآمد های اقتصادی برای استان دارد.

وی یادآور شد: دو هزار و 400 نفر دوره آموزشی در 9 ماه امسال برای تمدید و صدور کارت هوشمند برای رانندگان حمل نقل عمومی باری و مسافری برگزار شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی افزود: بهره برداری از پنج مجتمع خدمات رفاهی در محورهای مواصلاتی این استان در 2 ماه آینده پیش بینی شده و مجموع این مجتمع ها به 22 عدد افزایش می یابد.

بهرامی نیا گفت: 32 مجتمع خدمات رفاهی از اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی مجوز دریافت کرده اند که از پیشرفت فیزیکی پنج تا 60 درصد برخوردارند.

وی ادامه داد: هم اینک 10 پاسگاه پلیس راه در جاده های استان مرکزی فعالیت می کنند که در یک ماه آینده بهره برداری از پاسگاه محور دلیجان - اصفهان در دستور کار است.

شش هزار و 400 کیلومتر انواع آزاد راه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد که چهار هزار کیلومتر ان را راه های روستایی تشکیل داده و روزانه حدود 490 هزار وسیله نقلیه از مسیرهای جاده ای این استان تردد می کنند.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.