| کد خبر: 117953 |

◄شهردار ماندن به هر قیمت!

تین‌نیوز| وبلاگ فریدون اروجلو- وقوع حادثه دردناک ریزش ساختمان پلاسکو و اعلام آن در  شبکه‌های اجتماعی باعث شدتا موج درخواست استعفای محمدباقر قالیباف هر لحظه فزونی پیدا کند. معمولا استعفای مقامات مسئول شهری وکشوری پس از وقوع حوادث واتفاقات فاجعه بار در دنیا عرف سیاسی محسوب می شود. حداقل کاری که عوامل سهل انگاری در حوادث وعدم مدیریت صحیح در اداره امور متبوعه ویا  فساد مالی می توانند انجام دهند، استعفا است.

جبران این خسارات جانی ومالی بزرگ که با روح وروان واحساسات جامعه بازی می کند ، زمان بر خواهد بود وحتی اگر با همه عاملان آن هم برخورد قاطع صورت گیرد، اثر این سوءمدیریت ها تا زمان زیادی باقی خواهد ماند و مسولین طراز اول کشور باید به فکراین باشند که اساسا جلوی این اتفاقات را بگیرند.برای آنکه آقای قالیباف احساس تنهایی نکند چند خبر مربوط به استعفای مسولین شهری در چند نقطه دنیا را که مربوط به چند سال اخیر است را در اینجا ذکر می نمایم تا شاید ذزه ای مورد توجه ومسولیت پذیری این برادرجهادی قرار گیرد:

استعفای شهردار استکهلم:
شهردار استکلهم به دلیل پرداخت هزینه بنزین خودروی شخصی اش از بیت المال، مجبور به کناره گیری شد.البته شهردار استکلهم در واکنش به این انتقادات قسم یاد کرده که در  پمپ بنزین، متوجه جا گذاشتن کیف پول خود می شود و لذا مجبور شده  از کوپن های دولتی برای پرداخت هزینه بنزین استفاده کند.
وی اضافه کرد: در این شرایط چه باید می کردم ؟ آیا باید با پای پیاده به شهرداری می رفتم یا اینکه از سایر شهروندان پول قرض می گرفتم؟ من فقط کیف پولم را جا گذاشته بودم. اما این توجیه مورد قبول اذهان عمومی قرار نگرفت و مردم مدعی شدند آقای شهردار و همسرش با رها کردن خودروی بدون بنزین می توانستند با خودروهای حمل و نقل عمومی استفاده کنند. فشار اذهان عمومی عمومی باعث شد آقای شهردار استعفا دهد و از حزبش نیز کنار گذاشته شود.

استعفاي شهردار پكن:
در پي كشته شدن 37 نفر بر اثر بارش باران و سيل در پكن، شهردار و معاون شهردار پايتخت چين استعفا كردند.مسولین گفته اند
در حاليكه ميزان بارش باران در پايتخت چين بيشتر از آن چيزي بود كه پيش بيني شده بود اما احتمال دارد تعداد كشته شدگان ناشي از آن افزايش يابد.
براساس اين گزارش، غفلت مقامات شهر از جمله دلايل بالا رفتن تعداد كشته شدگان است.رسانه هاي دولتي و تحليلگران نيز از نحوه اداره شهر و سوءمديريت بحران مقابل بروز چنين حوادثي انتقاد كردند.

شهردار توکیو استعفا کرد:
شهردار شهر بزرگ توکیو به دلیل مطرح شدن اتهاماتی مبنی بر اختلاس و استفاده شخصی او و خانواده اش از اموال عمومی مجبور به استعفا شد.

سال گذشته  در پی مطرح شدن اتهامات مالی به " یویچی ماسوزوئه " شهردار توکیو اوعلام کرد از سمت خود کناره گیری می کند.استعفا شهردار توکیو به خاطر اتهام اختلاس بود 
پیشتر رسانه های ژاپنی از اختلاس 2 میلیون دلاری (حدود 7 میلیارد تومان) شهردار توکیو خبر داده بودند. بر اساس این گزارش ها ماسوزوئه مبلغ 2 میلیون دلار از بودجه های عمومی را صرف مصارف شخصی از جمله تعطیلات خانوادگی و خرید آثار لوکس و هنری کرده است.

و در آخر:
استعفا  در پی سه بار استفاده خصوصی از تلفن دولتی:
در ماجرایی دیگر وزیر بهداشت فنلاند نیز به دلیل کشف فساد مالی اش مجبور به استعفا شد.وی به هزینه دولت، سه مرتبه با همسر خود تماس تلفنی بین المللی برقرار کرده بود.
این حادثه باعث خشم و عصبانیت افکار عمومی و مطبوعات فنلاند شد چرا که این فرد با سوءاستفاده از جایگاه خود به عنوان وزیر کابینه با هزینه پرداختی توسط مالیات دهندگان فنلاندی سه مکالمه بین المللی شخصی انجام داده بود.

وی نه تنها استعفا کرد بلکه پرونده ای برای وی در دادگاه تشکیل و مجبور شد هزینه این سه تماس تلفنی بین‌المللی را بپردازد.

البته با وضع واوضاع کشور بنظر می رسد که این با نیز بایستی مردم ومسولین در حسرت قبول تخلف واستعفای آقای شهردار وسایر مسولین شهری بمانند!

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.