| کد خبر: 121600 |

سایه مرگ در جاده های سیستان و بلوچستان

تین‌نیوز| مدیر کل پزشکی قانونی سیستان و بلوچستان با اشاره به کاهش 7 درصدی متوفیان ناشی از حوادث رانندگی در ده ماهه نخست امسال گفت: 736 نفر در حوادث ترافیکی استان جان خود را از دست دادند.
 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زاهدانه، سرعت غیر مجاز و سبقت نابجا دو عامل مهم در وقع تصادفات به شمار می رود عاملی که باعث شد شعار "'دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است" همچون یک فرهنگ بر سر زبان ها جاری باشد اما فارق از اینکه عمده دلایل تصادفات در دومین استان پهناور کشور به علت کمبود راه های با کیفیت و استاندارد، کمبود و یا عدم وجود بزرگراه و البته حضور پررنگ قاچاقچیان سوخت است که روزانه کام بسیاری از شهروندان سیستانی و بلوچ را تلخ کرده و آنها را عزادار عزیزانشان می کند.

در این میان سیستان و بلوچستان از لحاظ داشتن راه های مناسب به عنوان فقیرترین استان کشور محسوب می شود و از مجموع 20 هزار کیلومتر راه اصلی و فرعی، تنها 207 کیلومتر از راه های این استان چهارخطه و الباقی راه ها دوطرفه با عرض هفت تا هفت و نیم متر است که این مهم باعث شده این استان به کانون حوادث رانندگی در کشور با تلفات جانی و مالی بسیار بالا تبدیل شود.
 

علی ای حال اگر چه جاده های مواصلاتی خاش به زاهدان، سراوان و ایرانشهر و زابل از مهمترین جاده های جنوب شرق کشور محسوب می شوند ولی متاسفانه به علت عرض کم، حجم ترافیک بسیار بالا، نبود سیستم های روشنایی در برخی نقاط خطرناک و حادثه خیز، وجود شتر در جاده ها و غیره باعث شده فرشته مرگ در کمین باشد و جان بسیاری از هموطنان را در سایه بی تدبیری مسئولان بگیرد.

در این میان شاید میزان کشته و زخمی شدن هموطنان در روزها و ماه های اخیر تنها آماری باشد که از حوادث مختلف در دفتر متولیان جاده به ثبت می رسد اما هرگز از توسعه و دوبانده و عریض کردن این محور سخن و عمل جدی به میان نمی آید و این جاده ها در سکوت و بی تدبیری مسئولان هر روز جان می گیرد.
 
 
736 نفر در حوادث ترافیکی استان جان باختند
مدیر کل پزشکی قانونی سیستان و بلوچستان در این خصوص با اشاره به کاهش 7 درصدی متوفیان ناشی از حوادث رانندگی در ده ماهه نخست امسال اظهار داشت: 736 نفر در حوادث ترافیکی استان جان خود را از دست داده که این آمار در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته که 788 نفر بودند 7 درصد کاهش داشته است.

رضا عبدی گفت: از مجموع تلفات حوادث ترافیکی در طی این مدت 136 نفر زن و 600 نفر مرد بوده اند.
وی با اشاره به اینکه بیشترین تلفات حوادث ترافیکی با 536 مورد در جاده‌های برون‌ شهری رخ داده است، افزود: 126 مورد در جاده‌های ‌روستایی و 74 مورد دیگر نیز در مسیرهای درون شهری گزارش شده است.
 

مراجعه بیش از 5 هزار مصدوم به پزشک قانونی استان
عبدی ادامه داد: پنج هزار و 252 مصدوم حوادث ترافیکی به اداره کل پزشکی قانونی سیستان وبلوچستان و مراکز تابعه مراجعه کرده که از این تعداد یک هزار و 222 نفر زن و چهار هزار و 30 نفر مرد هستند.
گفتنی است مصدومین حوادث ترافیکی 10 ماهه نخست امسال نیز در مقایسه با مدت زمان مشابه سال قبل، 2 درصد افزایش یافته است.
 
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.