| کد خبر: 123873 |

مدیرکل منابع طبیعی مازندران – ساری شایعات درباره جاده سازی در منطقه شیرین دشت را رد کرد

تین‌نیوز| مدیرکل منابع طبیعی مازندران – ساری با اشاره به پدیده ریزگردها گفت: دره هراز به دلیل وجود معادن و برداشت های غیرمجاز به کانون ریزگردها در استان تبدیل می شود.
 
به گزارش خبرنگار مهر، ستار بابایی پیش از ظهر دوشنبه در نشست با خبرنگاران بابیان اینکه معادن در استان به یک معضل تبدیل شده است به پدیده ریزگردها اشاره کرد و گفت: دره هراز یکی از کانون های ریزگرد در سال های آتی در استان خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه نمی توانیم معدن در استان داشته باشیم، تصریح کرد: عرصه های مازندران ملی است و نباید به بهانه اشتغال، عرصه ها را از بین ببریم.
مدیرکل منابع طبیعی مازندران - ساری درباره سطح جنگل ها گفت: یک میلیون و ۹۳۹ هزار و ۴۰۰ هکتار سطح جنگل های شمال است.

وی با بیان اینکه پارک تلار در محدوده شهری قائمشهر نیست اظهار داشت: ما تکلیف قانونی برای واگذاری پارک به شهرداری نداریم.

وی با عنوان اینکه واگذاری پارک ها طبق قانون انجام می شود، تصریح کرد: پارک عباس آباد به دلیل آنکه پیمانکار نتوانست به وظایفش عمل کند، خلع ید شده است.

بابایی با اظهار اینکه حفاظت پارک سکوتپه برعهده شهرداری ساری است گفت: طرح برای این پارک در حال تهیه است.

مدیرکل منابع طبیعی مازندران – ساری شایعات درباره جاده سازی در منطقه شیرین دشت را رد کرد و گفت: منطقه شیرین دشت ساری عرصه ملی نیست.
معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی مازندران نیز با بیان اینکه در سطح مازندران ۴۲۶ معدن وجود دارد گفت: از این تعداد ۲۸۴ معدن غیرفعال است و پروانه هایش در بنگاه ها در حال خرید و فروش است.

کمالی یادآور شد: اگر این شمار معادن وارد چرخه تولید شوند، مشکل اشتغال استان حل خواهد شد.

وی با بیان اینکه اعمال ۱۹ از سوی متولیان امر برای مقابله با تخلفات معدنی صورت نمی گیرد اظهار داشت: با تصویب قانون مقابله با پرونده های قاچاق، هم اکنون به سازمان تعزیرات ارجاع شده درحالی برخورد دادگاه انقلاب قاطع تر بوده است.

معاون حفاظت اداره کل منابع طبیعی مازندران از تشکیل ۲۴۷ فقره پرونده درباره چوب آلات قاچاق خبر داد و گفت: ۳۱۰ متر مکعب جوب آلات قاچاق در سال جاری در استان کشف شده است.

وی با عنوان اینکه ۱۲۷ فقره پرونده تصرف و تخریب جنگل و مرتع در استان شده است گفت: همچنین ۱۲۰ فقره پرونده در سطح ۲۳ هکتار برای عرصه های مرتعی تشکیل شده است.
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.