| کد خبر: 124072 |

معاون وزیر راه و شهرسازی در مراسم تحویل کامیون‌های نو مطرح کرد:

نوسازی ۱۳ هزار کامیون فرسوده در سال آینده

تین نیوز| رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در مراسم تحویل سیصد و پنجاهمین کامیون نو به متقاضی آن گفت: در سال آینده حدود ۱۳ هزار كامیون معادل یک‌پنجم از کل طرح نوسازی 65هزار کامیون فرسوده طبق زمان مقرر نوسازی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی با حضور معاون وزير راه وشهرسازی، معاون وزير نفت، مسئولين بانكهای عامل، طی مراسمی سيصد و پنجاهمين كاميون در اجراي طرح "نوسازي ناوگان حمل و نقل كالای جاده‌ای فرسوده" كه با مشاركت مجتمع صنعتی ماموت در حال انجام است، در محل اين مجموعه به متقاضی واگذار و تحويل گرديد.

داود كشاورزیان معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در این مراسم با اعلام رضایت از آغاز و سرعت طرح جایگزینی کامیون‌های فرسوده اظهار داشت: با توجه به مصوبه شورای اقتصاد مقرر است از محل ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید، ۶۵ هزار دستگاه كامیون فرسوده نوسازی گردد كه خوشبختانه با تلاش انجام‌یافته و با مشاركت وزارت نفت و سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت در بهمن‌ماه سال جاری قراردادی با مجتمع صنعتی ماموت منعقد شد و ظرف این مدت تعدادی از کامیون‌ها به متقاضیان واگذار و امروز سیصد و پنجاهمین آن تحویل مالك می‌گردد.

كشاورزیان با ابراز امیدواری جهت پیوستن سایر سازندگان كامیون به این طرح گفت: تلاش می‌گردد نوسازی و جایگزینی ۶۵ هزار دستگاه كامیون فرسوده كه مقرر است طی پنج سال انجام گردد در سال آینده سهم یک‌پنجم مدت‌زمان پیش‌بینی حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار كامیون محقق گردد.

وی در خصوص حمایت دولت از ظرفیت‌های موجود در كشور جهت نوسازی ناوگان حمل‌ونقل كالا، خاطرنشان كرد: عواملی همچون اعتبارات پیش‌بینی‌شده، آمادگی بانک‌های عامل در این موضوع نقش مهمی دارند ولی هدف‌گذاری برای نوسازی آن بخش از ناوگان فرسوده در طی پنج سال انجام‌یافته و امید است تحقق یابد.  

معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص خودروهای سبز در برنامه تولید مجتمع صنعتی ماموت نیز گفت: این خودروها در راستای حفظ محیط‌زیست طراحی گردیده و قدر مسلم برای سلامت مردم و جامعه مفید است.  

 كشاورزیان از پرداخت ۹ درصد از نرخ سود و تسهیلات ارزان توسط متقاضیان خبر داد و ادامه داد: سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مشتركاً با سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت به‌عنوان نماینده دولت از تسهیلات با نرخ ۱۸ درصد بانک‌ها تنها نیمی از آن را از مالكان و متقاضیان نوسازی دریافت و مابقی را از محل صرفه‌جویی تأمین می‌نماید.  

این گزارش می‌افزاید دكتر علی وكیلی معاون وزیر نفت و رئیس سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت نیز در این مراسم با اعلام صرف جویی قابل‌ملاحظه سوخت از طریق نوسازی ناوگان حمل‌ونقل كالای جاده‌ای افزود: امید است روند نوسازی سرعت بیشتری را در آینده داشته باشد، البته از دیگر سازندگان خودروی سنگین نیز در كشور دعوت به‌عمل‌آمده و با اعلام آمادگی آنان، شاهد این فرآیند خواهیم بود.

دعوت وزارت نفت از سایر بانک‌ها برای پیوستن به طرح نوسازی
وی  پشتیبانی و حمایت اعتباری را از طرح مهم برشمرد و ادامه داد: با مصوبات  دولت محترم و اجرایی شدن آن توسط بانک‌هایی كه ورود پیداکرده‌اند و دیگر بانک‌ها كه از آن‌ها دعوت می‌گردد در این طرح مشاركت نمایند قطعاً متقاضیان تشویق و ترغیب خواهند شد تا خودروی فرسوده خود را خارج و نوسازی نموده  انتظار موردنظر با سرعت برآورده شود.

صرفه جویی ۳۰ لیتری سوخت در ۱۰۰ کیلومتر با کامیون‌های جدید
 وكیلی استفاده از منابع خارجی را هم ممكن دانست و در خصوص میزان صرفه‌جویی سوخت نیز  تصریح كرد: با خودروهای جدیدی كه وارد ناوگان می‌شوند در ازای هر یک‌صد كیلومتر پیمایش حدود ۳۰ لیتر صرفه‌جویی مصرف سوخت خواهد بود و از محل این تفاوت مصرف به خود مصرف‌کنندگان تعلق می‌گیرد و مطمئناً زودتر از موعد مقرر طرح به سرانجام خواهد رسید.  

این گزارش می‌افزاید فردوس مدیرعامل مجتمع صنعتی ماموت در ابتدای این مراسم گزارشی از زمان آغاز مذاكرات تا انعقاد تفاهم‌نامه و تحویل ۳۵۰ دستگاه خودرو در طی دو ماه گذشته ارائه كرد.  

گفتنی است صدر اله بمانا معاون توسعه مدیریت و منابع، اسماعیل غلامی معاون حمل‌ونقل و محسن حاجی اسماعیلی مشاور سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در این مراسم حضور داشتند.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • 0 0

    جالبه که از محل قانون رفع موانع تولید اعتباراتی می گیرند که به اسم نوسازی کامیونها، کامیونهای ساخت خارج را وارد کنند. نصف خرجش را دولت بدهد و نصفش را مردم.