| کد خبر: 124551 |

مشکل اقتصاد کشور اولویت بندی تصمیمات اقتصادی است

قطعا سال بسیار دشواری را پشت سر گذاشتیم و به نظر می رسد سال دشواری هم پیش رو داریم. امیدواریم سال جدید قدم گذاشتن در راه جدیدی باشد و امیدواریم روزی غم ها فرونشیند و قد های فعالان اقتصادی بر افراشته شود.

 رئیس اتاق بازرگانی ایران معتقد است که مشکل اصلی اقتصاد ایران برخلاف تصور، مسئله کمبود سرمایه نیست بلکه مشکل اصلی در اولویت بندی تصمیمات اقتصادی است.

به گزارش ایسنا، غلامحسین شافعی در آخرین جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران امروز( 22 اسفند ماه) در اتاق ایران برگزار شد، عنوان کرد: قطعا سال بسیار دشواری را پشت سر گذاشتیم و به نظر می رسد سال دشواری هم پیش رو داریم. امیدواریم سال جدید قدم گذاشتن در راه جدیدی باشد و امیدواریم روزی غم ها فرونشیند و قد های فعالان اقتصادی بر افراشته شود.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم دلایل ریشه ای و بنیادی برای پیدایش معضلات موجود اقتصادی و  اجتماعی برشمریم باید اینگونه عنوان کنیم که عدم توجه به توسعه اقتصادی عامل اصلی این معضلا اقتصادی در شرایط فعلی است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه توسعه اقتصادی در شرایط فعلی باعث افزایش امنیت و اقتدار کشور می شود ادامه داد: اگر بخواهیم مشکلات اقتصادی مان را دنبال کنیم به مواردی مثل کمبود سرمایه و سرمایه گذادی می رسیم اما واقعیت اینداست این مسائل مشکل اصلی اقتصاد ما نیست بلکه مشکل اصلی عدم شناخت از تقدم و تاخر در تصمیمات افتصادی است.
 
شافعی با بیان اینکه اقتصادی نبودن تولید و سود آور بودن کالاهای غیر مولد یکی از مسائل اصلی اقتصاد ایران است گفت: نیاز است که با دقت و نظارت، بانک ها را تحت لوای برنامه و توسعه کشور به شیوه های مختلف به کار گرفت. باید به این واقعیت توجه کرد که اقتصاد ایران ظرفیت ایجاد این همه بانک و موسسه مالی را ندارد و شاید یکی از عوامل مهم بالا بودن قیمت تمام شده پول نیز همین مسئله باشد.

وی در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: یکی دیگر از مشکلات اصلی دیگر در برنامه های توسعه کشور است. ما شاهد مهاجرت با سرعت از روستاها و شهرهای کوچک به شهرهای بزرگ هستیم که همین اتفاق باعث افزایش سریع حاشیه نشینی شده است. در برنامه های توسعه مان توجه نداشته ایم که توسعه باید از روستا آغاز شود.
شافعی تصریح کرد: ما از سیاست های کاهش تورم دولت استقبال می کنیم اما این نگرانی وجود دارد بدون آنکه نهادی از تولید کاشته باشیم بخشزمالی ایجاد شود. خطاب ما هم تصمیم گیرندگان این است که با تصمیمات عادی و قوانین عادی نمی توان شرایط غیر عادی را تغییر داد.

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.