| کد خبر: 90256 |

کاهش۱۲ درصدی تلفات ناشی از حوادثرانندگی در سال ۹۴

تین‌نیوز | مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان از كاهش  12 درصدی تلفات ناشی از حوادث رانندگی در محورهای مواصلاتی استان در سال 94  خبر داد و اظهار داشت: خوشبختانه همكاری دستگاههای ذیربط و مردم  و نیز نصب  و راه اندازی دوربینهای ثبت سرعت متوسط كاهش تلفات جاده ای  را در محور های مواصلاتی استان به همراه داشته است.

خانقایی با اشاره به اثر گذاری دوربینهای کنترل سرعت متوسط و لحظه ای نصب شده در محورهای مواصلاتی استان در کاهش حوادث جاده ای گفت: در راستای تقویت سامانه های مذکور 50 دستگاه سامانه ثبت تخلف عبور و مرور در بیش از یکهزار کیلومتر از راههای شریانی استان اجرا و با برنامه ریزی های  انجام شده تا پایان مرداد ماه سال جاری فاز اول پروژه مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

وی افزود: متاسفانه بررسی های صورت گرفته حاكی از سرعت زیاد در محورهای مواصلاتی استان بوده به طوری که  محور زاهدان به زابل با میانگین سرعت 107 کیلومتر بر ساعت و محور زاهدان خاش بامیانگین 106سرعت کیلومتر بر ساعت دارای بیشترین سرعت غیر مجاز بوده اند و توسعه سیستم های  دوربین های ثبت  سرعت  متوسط  و بهره گیری از سیستم های نصب شده موجود  باعث کاهش سرعت وسایط نقلیه می‌شود.

خانقائی ضمن اعلام ثبت بیش از 6 میلیون دویست هزار تردد در دو محور سه راهی دشتک به زابل و خاش به سراون به عنوان دو محور پر تردد گفت: با توجه به آمار فوق، برنامه ریزی جهت  نصب دوربینهای ثبت تخلف بیشتر  در این محورها در حال انجام است و برنامه ریزی جهت افزایش نظارت و کنترل وسایل نقلیه در قالب کنترلهای محسوس و نامحسوس و اجرای مانور مشترک با پلیس راه در حال پیگیری است.

مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان اظهار داشت: در سال 94 تعداد 681 نفر در استان بر اثر حوادث رانندگی فوت شدند که با اقدامات صورت پذیرفته این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل 12 درصد کاهش داشته است كه با توجه به کاهش تعداد 95 نفر از این حیث استان در رتبه اول کشوری از نظر كاهش تعداد فوت شدگان قرار گرفته است.

وی ادامه داد : عدم رعایت بستن كمربند ایمنی 63 درصد از تلفات جاده ای در سال گذشته را به خود اختصاص داد.

 وی در ادامه  با اشاره به اهمیت ایمن سازی معابر و ارتقاء ایمنی عابران پیاده گفت : در سال گذشته 72 نفر معادل 11 درصد از کل تلفات مربوط به این قشر آسیب پذیر بوده که اقداماتی زیادی از جمله نصب پل های عابر پیاده در محورهای استان اقدام شده و همچنین اقداماتی در جهت فرهنگ سازی با ارائه برنامه های آموزشی در سال جدید در دستور كار قرار دارد.

خانقائی به تلاشها و اقدامات مستمر این اداره کل در راستای ارتقاء ایمنی راكبین موتورسیكلت ها اشاره کرد و گفت : موتور سواران یکی دیگر از کاربران آسیب پذبر جاده ای هستند که 16 درصد تلفات را به خود اختصاص داده اند و این اداره کل با توزیع 17 هزار کلاه ایمنی از سال 90 تا کنون (4هزار كلاه در سال 94) در کنار اقداماتی از جمله کلاسهای آموزشی سعی در کاهش تلفات این کاربران داشته اما هنوز استفاده از کلاه ایمنی در میان موتور سواران نهادینه نشده به طوری که در سال قبل 86 درصد از کشته شدگان این وسیله نقلیه بر اثر ضربه به سر فوت شده اند.

مدیركل حمل و نقل و پایانه های استان ابراز امیدواری كرد : در سال جاری با اقدامات این اداره كل و هماهنگی ارگان های ذیربط و همچنین همكاری شهروندان سالی بدون حادثه در محور های مواصلاتی داشته باشیم.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.