| کد خبر: 97381 |

امنیت شرط مهم گسترش صنعت گردشگری

تین‌نیوز| رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر جایگاه تمدنی و فرهنگی ایران گفت: با دلایل متقن و مستند و بدون مبالغه می‌گویم که تمدن ایرانی سهم بزرگی در تمدن‌های بشری دارد و حیف است نتوانیم ایران عزیز و امکانات این کشور را معرفی کنیم.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی در دیدار رییس و معاونان سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و جمعی از اعضای پژوهشکده این سازمان و کارشناسان طراحی و اجرای مرمت و بازسازی تابلوهای نقاشی مربوط به آثار فرهنگی کشور، بر اهمیت ابنیه تاریخی کشور و ضرورت حفظ آنها تاکید کرد.

وی به پیشینه تاریخی کاخ‌های باقیمانده از دوران گذشته به عنوان میراث فرهنگی کشور و ویژگی‌های ساختمان و امکانات آنها، اشاره و اظهار کرد: یکی از مشکلات پس از پیروزی انقلاب، چگونگی حفظ و نگهداری و حتی استفاده از مجموعه اینگونه ساختمان‌ها بود که بعضی‌ها نمی‌پسندیدند. رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه «در سال‌های حضور در مجلس شورای اسلامی و ریاست‌جمهوری، به همه شهرستان‌های ایران سفر کرده‌ام»، از آثار باستانی با ارزش و میراث ارزشمند فرهنگی و صنایع‌دستی کشور به نیکی یاد کرد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی یادآور شد: ایران جزو کشورهای نادر دنیاست که اگر به گنجینه‌های فرهنگی و تمدنی آن توجه و برای نشان دادن آن به جهانیان، برنامه‌ریزی شود، مردم بیشتر کشورهای دنیا به این کشور خواهند آمد. وی همچنین سیاست خارجی درست و ایجاد شرایط مناسب و امن را شرط مهم برای گسترش صنعت گردشگری، ایرانگردی و سفرهای مردم سراسر نقاط جهان به ایران دانست.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری جایگاه و نقش جاده ابریشم و دانشگاه جندی‌شاپور به عنوان دو مصداق روشن از سوابق تمدنی و فرهنگی ایران گفت: با دلایل متقن و مستند و بدون مبالغه می‌گویم که تمدن ایرانی سهم بزرگی در تمدن‌های بشری دارد و حیف است که نتوانیم ایران عزیز و امکاناتش را معرفی کنیم. آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با یادآوری زحماتی که کارشناسان برای ترمیم تابلوها کشیدند، افزود: کاری که کارشناسان سازمان میراث فرهنگی برای ترمیم تابلوهای سوخته شده انجام داده‌اند، قابل ستایش است. در آغاز این دیدار، مسعود سلطانی‌فر، معاون رییس‌جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سخنانی با اشاره به پیشینه ۷هزار ساله فرهنگ و تمدن ایران گفت: ۲۱ اثر ایرانی به عنوان میراث جهانی در یونسکو ثبت شدند که کارهای ثبت ۵ اثر در دولت تدبیر و امید، انجام شد و ۶۰ اثر هم در لیست انتظار برای ثبت در سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) هستند.

وی افزود: برنامه‌هایی برای استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی در احیا، مرمت و بازسازی بناهای تاریخی داریم که علاوه بر تسریع در اجرا و اتمام پروژه‌ها، باعث افزایش اشتغالزایی می‌شود. محمدحسن طالبیان، معاون این سازمان و سید محمد بهشتی، رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی نیز در این دیدار به تشریح تفاهمنامه همکاری مشترک علمی‌ـ پژوهشی مجمع تشخیص مصلحت نظام و پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و کارهای انجام شده پرداختند. همچنین در این دیدار یکی از کارشناسان همزمان با اسلاید، شرح کاملی از روند مرمت و ترمیم تابلوهای نقاشی مربوط به آثار فرهنگی کشور ارائه کرد.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.