| کد خبر: 99179 |

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تین‌نیوز:

◄ حمایت از به آتش سپردن پورشه‌ها

تین‌نیوز| پس از اعلام نظر وزارت‌صنعت و معدن به‌منظور ممنوعیت واردات خودروهای آمریکایی و پورشه به کشور از سال گذشته، دیده می‌شود برخی از وارد کنندگان بدون توجه به این مهم، اقدام به خرید این‌مدل خودرو (پورشه) کرده‌اند که در بدو ورود به کشور توسط گمرک جمهوری اسلامی ایران ضبط شده و اجازه ترخیص به آنها داده نشده است.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، اخبار منتشر شده در روزهای اخیر بیانگر این است که تعدادی از خودروهای پورشه وارداتی که به گفته برخی افراد به صورت قاچاق به کشور وارده شده‌اند، روز چهارشنبه هفته جاری به دست آتش سپرده خواهند شد.

گفته می‌شود، بین 13 تا 14 دستگاه از این نوع خودرو به دلیل عدم تمکین به قانون واردات معدوم خواهند شد و واردکننده‌های آن با خسارات چندین میلیاردی مواجه خواهند بود، خسارتی که شاید هیچ‌گاه قابل جبران نباشد، به‌همین منظور شبکه خبری تین‌نیوز در تماسی که با یکی از اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی داشت از نظرات مجلس در این‌باره جویا شد.

محمدعلی پورمختار در گفت‌وگو با تین‌نیوز، با اشاره به ورود غیرقانونی این تعداد خودرو به کشور، اظهار داشت: در واردات و قاچاق کالا به لحاظ ماهیت حقوقی امر، بین واردات غیر قانونی سیگار و خودرو تفاوتی قائل نشده است.

وی در ادامه سخنان خود با تاکید بر ادامه اقدامات بازدارنده، تصریح کرد: از بین بردن کالای قاچاق به هر نحوی، امید واردکنندگان را حتی با توسل به مراجع دولتی از بین می‌برد.

نماینده مردم کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌ نکته که «به‌طور معمول در مواجهه با این‌گونه اقدامات فرصتی به واردکننده در عودت دادن کالا به کشور مبدا داده می‌شود»، افزود: در ظاهر بازپس دادن این تعداد پورشه به کشور مبداء فراهم نشده و ستاد مبارزه با قاچاق ناگزیر از این‌گونه برخورد با این تعداد خودرو شده است.

پورمختار در پاسخ به سوال خبرنگار تین‌نیوز که آیا با این نوع اقدامات ضربه بزرگی به اقتصاد ارزی کشور وارد نمی‌شود، گفت: به‌طور قطع این نوع اقدامات خودسرانه سودجویان لطمه شدیدی به اقتصاد کشور وارد می‌کند که برای پیشگیری از بروز مجدد این جرایم امحاء، راهی منطقی است ولی اولویت با عودت دادن کالا به کشور مبداء خواهد بود.

وی در ادامه تصریح کرد: عدم برخورد با این قبیل اقدامات غیر قانونی مشروعیت بخشیدن به قاچاق کالا و به‌دور از اصول قانونی کشور است.

به گزارش تین‌نیوز، مديرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزيرات حکومتي پیشتر از امحاء 13 بنز و پورشه قاچاق به ارزش تقريبي 14 ميليارد تومان خبر داده بود که سروصدای زیادی را در رسانه‌های ایجاد کرد.

سیدعبدالمجید اجتهادی گفته است: چهارشنبه هفته جاری در شیراز تا 13 خودروی بنز S- 500 و پورشه به ارزش تقریبی 14 میلیارد تومان در راستای مبارزه با قاچاق کالا با حضور مسئولان امحا می‌شود.
 
معاون مبارزه با قاچاق ارز و کالای تعزیرات حکومتی گفت: «این پرونده دو متهم دارد که جدای از توقیف کالای قاچاق به 14 میلیارد تومان جریمه نقدی نیز محکوم شده‌اند».
 
اجتهادی در پایان سخنان خود تاکید کرده است: متهمان پرونده در صورت عدم پرداخت جریمه مذکور طبق قانون به حبس تا 15 سال محکوم خواهند شد.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • مردم 0 0

    بعد از نزدیک به ۴۰ سال که از انقلاب می گذرد واقعا هنوز مسئولین ما به بلوغ فکری نرسیده اند با این کارشان چه چیزی را می خواهند اثبات کنند؟ اوایل انقلاب اگر کارخانه ای مصادره می شد به نفع مردم ودر قالب بنیاد مستضعفان یا کمیته امداد امام به فقرا کمک می شد.

  • علی 0 0

    با سلام وای ازین مصیبتهایی که از دست مردم نادان میکشیم. باماشین سرجنگ دارید بروید پورشه های زیر قدوم آقازاده ها راکه با پول بیت المال تهیه میشودرا به نفع مردم مصادره کنید. این قدر مدیران نالایق در این ۴۰ ساله پرورش داده ایم که بجای حل مسئله صورت مسئله رو پاک می کنند. براستی سوزاندن میوه های قاچاق که میشد در اختیار فقرا قرار بگیرد راه حل بود؟ همین بازار تجریش براحتی در ملاء عام می دانید گرانترین میوه های قاچاق را تهیه کنید..