| کد خبر: 99327 |

سعیدنژاد اعلام کرد:

◄ خرید تجهیزات اروپایی بندری؛ دستاوردی برجامی

تین‌نیوز| مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، خرید تجهیزات بندر چابهار، را اولین خرید اروپایی کشور در بخش تجهیزات بندری پس از اجرای برجام برشمرد و گفت: قرارداد خرید تجهیزات بندر شهیدرجایی نیز گشایش یافته، ضمانت‌نامه‌ها صادر و این قرارداد هم به سرعت عملیاتی می‌شود.
 
به گزارش تین‌نیوز محمد سعیدنژاد، با اشاره به اینکه مطالعات طرح جامع بندر چابهار توسط مشاوران ایرانی و خارجی انجام شده و این بندر در ٥ فاز ساخته و به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: تا قبل از این دولت پژوه توسعه بندر چابهار با ١٥ میلیارد تومان هزینه، ٣٣ درصد پیشرفت عملیاتی داشته است اما با روی کار آمدن دولت یازدهم این برنامه توسعه‌ای هم‌اکنون ٨ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که حدود ٣٥ میلیارد تومان هزینه داشته است.
 
محمد سعیدنژاد در تشریح سه اقدام محوری دولت در بندر چابهار گفت: دولت یازدهم پشتیبانی کرد که صندوق توسعه ملی برای پروژه چابهار ٣٣ میلیون دلار اعتبار جهت خرید تجهیزات تخصیص دهد که این امکان سرمایه‌گذاری از طریق یک شرکت خصوصی شروع شده است.
 
به گفته سعیدنژاد دولت در اقدام بعدی، قرارداد سرمایه‌گذاری ٨٥ میلیون دلاری تامین تجهیزات بندری را با دولت هند منعقد کرد که این قرارداد سرمایه‌گذاری با دوره بهره‌برداری ١ ساله و با تعهد حمل بارهای ترانزیتی و ترانشیپی به امضای مسئولین در کشور رسیده است.
 
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی همچنین از انعقاد قرارداد فاینانس ١٥ میلیون دلاری با هند برای پروژه چابهار خبر داد و ابراز امیدواری کرد که فاز اول طرح توسعه بندر چابهار تا پایان امسال به اتمام برسد.
 
معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه خرید تجهیزات بندر چابهار، اولین خرید اروپایی کشور در بخش تجهیزات بندری پس از اجرای برجام است، توضیح داد: برای خرید تجهیزات بندر چابهار، گشایش اعتبار انجام شده، ضمانت نامه‌ها صادر و  عملیات «ال سی» و قراردادها عملیاتی شده است.
 
مدیرعامل سازمان بنادر با تاکید بر اینکه کلیه قراردادهای این سازمان از طریق فرایند مناقصه انجام می‌شود، درباره قرارداد خرید تجهیزات بندر شهید رجایی گفت: در بندر کانتینری شهیدرجایی در استان هرمزگان قرارداد خرید تجهیزات با اعتبار ١ ٧ میلیون یورو در قالب مناقصه بین المللی انجام شد که یک شرکت معتبر بین‌الملی برنده این مناقصه شد.
 
به گفته سعیدنژاد، «ال سی» قرارداد خرید تجهیزات بندر شهیدرجایی گشایش یافته، ضمانت‌نامه‌ها صادر شده و این قرارداد نیز به سرعت عملیاتی می‌شود.
 
مشارکت با جوینت داخلی شرط ورود سرمایه‌گذار خارجی
بر اساس اعلام روابط‌عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، او در بخش دیگری از این مصاحبه با اشاره به قراردادهای سرمایه‌گذاری در بندر شهیدرجایی، از اعلام فراخوان سرمایه‌گذاری بر اساس شاخصه‌های تامین کننده منافع ملی خبر داد و گفت: درباره اپراتوری ترمینال شماره یک بندر شهیدرجایی، فراخوان آن به صورت عمومی و بین‌المللی اعلام شده و ظرف یک ماه آینده تصمیم‌گیری نهایی می‌شود.
 
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: سرمایه‌گذاری خارجی با شرط مشارکت با سرمایه‌گذاری ایرانی اجازه فعالیت در بنادر ایران را دارد.
 
به گفته سعیدنژاد، سهم سرمایه‌گذار ایرانی در مشارکت با سرمایه‌گذاری خارجی، حداقل باید ٥١ درصد باشد.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.