| کد خبر: 106345 |

مهم‌ترین اخبار هوایی هفته گذشته؛

◄ ادامه مذاکرات با غول‌های هواپیماسازی

تین‌نیوز| یکی از مهم‌ترین اخبار هفته‌ی گذشته سخنان مقصود اسعدی سامانی، دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی بود که عنوان کرد: قرارداد خرید هواپیما از این دو شرکت سازنده هنوز نهایی نشده است پس نباید در زمینهٔ مفاد حقوقی این قرارداد، پیش‌داوری کرد.
 
به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، دراین راستا معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه اعلام‌کرد تاخیر در تحویل هواپیماهای ایرباس و بوئینگ به مذاکرات با این دو شرکت مربوط است که هنوز تمام نشده است.
 
طبق گفته‌ی عراقچی؛ تاخیری که در زمینه تحویل هواپیماها وجود دارد به مذاکراتی که بین ایران‌ایر و ایرباس و بوئینگ در جریان است مربوط می‌شودبه این مذاکرات هنوز به سرانجام نرسیده است.
 
بازدید مسئولان هوایی کشور از ترمینال سلام فرودگاه امام (ره)
هفته‌ی گذشته؛ در نخستین مجمع عمومی شهر فرودگاهی امام‌خمینی (ره)، برنامه‌های فرودگاه امام برای افزایش خدمات‌دهی به مسافران و همچنین ارتقای ایمنی پروازها تشریح شد.

محمود نویدی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی امام‌خمینی (ره) با اشاره به تاریخچه و اهداف کمی و شاخص‌های کلیدی اصل سال آینده گفت: راس برنامه‌های شهر فرودگاهی امام‌خمینی برای ارتقاء و توسعه ایمنی و همچنین برنامه‌های موجود برای ارتقای امنیت فرودگاه وخدمات‌دهی مناسب و مطلوب به مسافران است.

نویدی در ادامه تصریح کرد: دغدغه ما و همه کارکنان شهر فرودگاهی امام‌خمینی (ره) به سوی هدف مشخص شده هست و با تمام توان و با همکاری همه در رسیدن به این هدف تعالی و خدمت به نظام جمهوری اسلامی گام بر می‌داریم.

در این جلسه به صورت‌های مالی منتهی به پایان سال ۱۳۹۴رسیدگی شد و نمایندگان وزارت‌خانه‌ها از صورت‌های مالی که برای نخستین بار گردآوری شده بود ابراز رضایت کردند.

چین در مرز با روسیه فرودگاه جدید می‌سازد
دولت چین اعلام کرد: ساخت فرودگاهی در شهر «سویفن‌هی»  در مرز با روسیه را آغاز کرده است.
 
این فرودگاه جدید توان جابه‌جایی ۴۵۰ هزار مسافر و ۳۶۰۰ تن بار را در سال دارد.

شهر سویفن‌هی بزرگ‌ترین پایانه حمل‌ونقل کالا از چین به روسیه به شمار می‌رود و گردش مالی تجاری ۱.۵ میلیارد دلار در سال را با روسیه دارد. همچنین در حال حاضر مبادلات کالایی در این شهر مرزی تنها از طریق حمل و نقل جاده ای صورت می گیرد.
 
وزارت خزانه‌داری آمریکا مجوز صادرات هواپیما به ایران را صادر کرد
دفتر کنترل اموال خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا مجوز عمومی جدیدی برای صادرات موقت هواپیما به ایران صادر کرد.

نشنال ناریویو نوشت: دفتر کنترل دارایی‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا، اوفک، OFAC مجوز جدیدی را که به موجب آن صادرات هواپیما به ایران به صورت موقت مجاز خواهد بود را صادر کرد. 

این مجوز تنها به صادرات هواپیما از سوی اشخاص غیرآمریکایی و هواپیماهای مسافری با بال ثابت که در کشوری غیر از آمریکا ثبت سفارش شده‌اند، مربوط می‌شود. 

این مجوز موقت ۷۲ ساعت اعتبار داشته و به هواپیماهای صادر شده باید تحت کنترل اشخاص غیرآمریکایی تحویل‌دهنده هواپیما باقی بماند. در این مجوز همچنین محدودیت‌های دیگری نیز برای ارائه این هواپیماها به ایران ثبت شده است.
هواپیما از ضروریات صادرات و صنعت توریسم است

هواپیما از ضروریات صادرات و صنعت توریسم است
رئیس جمهوری با اشاره به اینکه هواپیما از ضروریات صادرات و صنعت توریسم است، گفت: اگر هواپیما نخریم، برخی می‌گویند برجام چه شد اگر بخریم می‌گویند شیک است و ساخت جدید است و چرا بجای آن اتوبوس نمی‌خرید.

حسن روحانی در مراسم روز ملی صادرات در جمع صادر کنندگان افزود: صنایع و خدمات در دنیای امروز رو به تحول است و امکان پذیر نیست که یک کالای ساخته شده با شکل قبلی بتواند به مسیر صادرات خود در بازار دنیا ادامه دهد.

روحانی اضافه کرد: یکی از فضاهای خوبی که پسابرجام برای تولید و صادرکنندگان به وجود آورده، امکان مشارکت با شرکت‌های خارجی و برندهای معتبر بین المللی است.

روحانی درباره قراردادهای خرید هواپیما گفت: اگر بخواهیم هواپیما بخریم، عده‌ای می‌گویند چرا هواپیما، اتوبوس بخرید ولی اتوبوس در داخل تولید می‌شود و اگر لازم بود می‌خریدیم ولی هواپیما از ضروریات صادرات و صنعت توریسم است و برای عظمت ایران و جلوگیری از تلف شدن وقت مردم و ارائه محصولات به بازارهای هدف لازم است.

طلب ۷۰۰میلیارد تومانی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از ايرلاين‌ها
 
هفته گذشته قائم مقام مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با اعلام اينكه ۷۰۰ میلیارد تومان از شرکت‌های هواپیمایی طلب داریم گفت: در فرودگاه مهرآباد پس از ۷۰ سال عملیات بازسازی اساسی باندها را در دست اجرا داریم و ۱۰۰ میلیارد تومان برای یکی از باندها هزینه کرده‌ایم.

حسین اسفندیاری با اشاره به اقدامات مناسب در فرودگاه خرم‌آباد در پنج سال اخیر اضافه کرد: تمام زیرساخت‌های لازم برای ارتقای فرودگاه خرم‌آباد اجرا شده و از این به بعد شاهد نشست و برخاست هواپیماهای پهن پیکر نیز در این فرودگاه خواهیم بود که این مهم نیازمند استقبال مسافران است.

وی با بیان اینکه همچنین احداث ترمینال جدید و پاویون و چند طرح دیگر در دستور کار است، ادامه داد: باید از اسفندیار کیانی مدیر پیشین فرودگاه خرم‌آباد تشکر کنم و با اینکه مدیری غیربومی بود اما برای این فرودگاه خیلی زحمت کشید.

قائم مقام مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در امور فرودگاهی با بیان اینکه تقریباً در بیشتر فرودگاه‌های کشور پروژه‌هایی در دست اقدام داریم، اضافه کرد: در فرودگاه مهرآباد پس از ۷۰ سال عملیات بازسازی اساسی باندها را در دست اجرا داریم و ۱۰۰ میلیارد تومان برای یکی از باندها هزینه کرده‌ایم و برای اپرون و باند دوم نیز هزینه خواهیم کرد.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • 0 0

    چقدر مذاکره؟ پول چندتا هواپیما؟ تا حالا حق ماموریت خارجی آقایان شده؟