| کد خبر: 111544 |

کلنگ دوبانده شدن جاده مرگ به زمین زده شد

تین‌نیوز| سوم آذرماه سال گذشته بود که بار دیگر جاده مرگ در محور شادمهر به کاشمر خبرساز شد.

این بار جاده مرگ تنها متخصص جراح مغز و اعصاب کاشمر را به کام مرگ فرستاده بود به رغم اینکه 15 سال زمان برده بود تا مسئولان شهرستان بتوانند جراح و متخصص مغز و اعصابی را به شهرستان بیاورند اما یک روز بعد از آمدنش به این شهر و انجام اولین عمل جراحی در حین برگشت به مشهد به علت تصادف در محور کاشمر به شادمهر که به جاده مرگ شهرت یافته جان خود را از دست داد.

دکتر پویان که برای کاشمر حکم فرشته نجات را داشت از همان زمان شهردار و شورای شهر کاشمر تمام تلاش خود را به کار گرفته بودند تا بتوانند با اخذ مجوزهای لازم عملیات دوبانده شدن 10 کیلومتر ابتدای این جاده از سمت کاشمر به شادمهر را آغاز کنند و امروز بعد از ماهها تلاش عملیات دوبانده شدن این محور شروع شد.

جعفر سلیمانی، شهردار کاشمر در مراسم کلنگ زنی آغاز دوبانده شدن محور کاشمر به شادمهر که در محل سانحه تصادف دکتر پویان به زمین زده شد، گفت: شورا و شهرداری تمام تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا با ورود به این پروژه بتوانند به نوعی از تکرار حوادث تلخ و تاسف آور جلوگیری کنند.

وی با بیان اینکه در سطح کشور تنها حدود 600 جراح مغز و اعصاب هستند که دکتر پویان یکی از این افراد بودند، افزود: خوشحالیم که تلاش ها و حمایت های اعضای شورای شهر برای ورود شهرداری به دوبانده شدن محور شادمهر به کاشمر و موافقت استان بعد از گذشت نه ماه پیگیری به ثمر نشسته است.

سلیمانی با بیان اینکه با پشتیبانی استاندار خراسان رضوی و اختصاص حدود 5 میلیارد تومان تفاهم نامه بین شهرداری و اداره کل راه و شهرسازی به امضاء رسید و 10 کیلومتر از این محور به شهرداری کاشمر محول شد، بیان کرد: تیم کاری در خصوص این پروژه در کاشمر تشکیل شده است.

شهردار کاشمر عنوان کرد: برخلاف صحبت هایی که در گذشته می شد مبنی براینکه ماده 215 پروژه گرفته شده و دارای ردیف اعتباری شده است ولی تاکنون این اتفاق نیفتاده و هم چنان پیگیر ردیف اعتباری برای پروژه دوبانده شدن محور کاشمر به شادمهر هستیم.

وی خاطرنشان کرد: به رغم اینکه جهت دوبانده شدن جاده کاشمر به شادمهر به 50 میلیارد تومان اعتبار نیاز داشت اما تاکنون این پروژه دارای ردیف ملی نبوده‌است.

سلیمانی با اشاره به اینکه جهت آماده شدن 10 کیلومتر ابتدایی این پروژه 15 میلیارد تومان برآورد هزینه شده است، اظهار کرد: با پنج میلیارد تومان اعتبار محور آماده آسفالت می شود.

وی با اعلام اینکه این پروژه فرصتی خواهد بود تا نگاه مسئولین در سطح  ملی به این محور معطوف شود، افزود: هدف ما از ورود به این پروژه این بود که ثابت کنیم با پیگیری دوبانده شدن این محور شدنی است.

شهردار کاشمر با بیان اینکه معتقدیم باید جامعه پرسشگر و مطالبه گری باشیم و حقوق واقعی خود را از مسیر قانونی مسئولان کشور و برنامه ریزان نظام درخواست کنیم، گفت: طی دو ماه گذشته چندین جلسه با وزرای مربوطه در جهت محور شادمهر به کاشمر برگزار شده است.

سلیمانی با اشاره به اینکه جامعه در حوادث مربوط به این محور مظلوم واقعه شده است، افزود: ترافیک جاده ای در این محور شرایط سختی را به همه مسئولان و مردم تحمیل کرده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون در این محور که به جاده مرگ شهرت یافته است عزیزان بسیاری را از دست داده ایم، بیان کرد: براساس تفاهم نامه ای که بین شهرداری، اداره کل راه و شهرسازی و استاندار خراسان به امضاء رسیده تا 30 دیماه سال آینده باید محور آماده آسفالت شود.

شهردار کاشمر افزود: اداره کل راه و شهرسازی متعهد شده است که 50 درصد از طور این 10 کیلومتر را پشتیبانی مالی کند.

سلیمانی عنوان کرد: با ده کیلومتر دیگری که شرکت پوشش راه از شهرک صنعتی به بعد اقدام به دوباندن شدن محور کرده است و تاپایان دولت یازدهم به پایان خواهد رسید، 50 درصد باند دوم محور سه راهی شادمهر به کاشمر به اتمام خواهد رسید.

سلیمانی بیان کرد: متاسفانه به دلیل سکوتی که در بسیاری جاهها داشته ایم و عدم پرسش گری و مطالبه گری ما موجب شده نتوانیم به حقوق واقعی خود برسانیم.
 وی در ادامه به مشخصات فنی این پروژه اشاره کرد و گفت: بخشی از دوبانده شدن این محور که توسط شهرداری انجام می‌شود 10 کیلومتر از کل پروژه است.

سلیمانی گفت: طی تفاهمنامه صورت گرفته مقرر شده با مشارکت راه و شهرسازی و پیشتیابی استاندار خراسان طی مدت 6 ماه پروژه آماده اسفالت و قبل از دومین سالگرد دکتر پویان محور کامل به بهره‌برداری برسد.

شهرداری کاشمر با بیان اینکه پروژه به صورت مشارکتی انجام می‌شود، گفت: تا مرحله آسفالت 50 میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده که 50 درصد از از محل اعتبارات استان و 50 درصد از سرفصل اداره کل راه و شهرسازی و رفع نقاط حادثه خیر ملی و استانی تامین خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه طی مدت 5 ماه بالغ بر 200 هزار متر مکعب عملیات خاکی انجام خواهد شد، بیان کرد: در این 10 کیلومتر 300 هزار متر مربع روکش اسفالت اجرا خواهد شد که براساس تفاهم نامه منعقد شده احداث ابنیه فنی، عملیات خاکی و آماده سازی آن برعهده شهرداری و روکش توسط وزارت راه و شهرسازی اجرا خواهد شد.

سلیمانی اظهار کرد: 80درصد محور بدون هیچ گونه تعارض بوده و علمیات عمرانی آغاز شده است

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.