| کد خبر: 88034 |

قرائت گزارش توکاریل در بورس ایران

تین نیوز | بورس اوراق بهادار تهران دیروز شاهد افت شدید شاخص بود که در آن شاخص با کاهش 609واحدی سطح 78هزار واحدی را پس از 13 روز معاملاتی رها کرد.در بازار دیروز شاخص با افت 78/ 0 درصدی در نهایت به رقم 77هزار و 424واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز با کاهش 33 واحدی عدد 13 هزار و 773 واحد را ثبت کرد.
 

دیروز معاملات سهام در نماد‌های سه شرکت بانک ملت با 53 واحد، هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس‌ با 50 واحد و ایران خودرو با 49 واحد کاهش، بیشترین تاثیر منفی را در محاسبه شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.در بازار دیروز گروه خودرویی با تشکیل صف‌های فروش بیشترین سهم را در منفی شدن شاخص کل داشتند. ابهام در مورد برنامه‌های افزایش سرمایه دو شرکت ایران‌خودرو و ایران‌خودرو‌دیزل به همراه آمار ضعیف تولیدات در فروردین ماه موجب کاهش قیمت سهام این گروه شده است. براساس آمار منتشره فروردین ماه امسال تولید انواع خودرو در کشور 3/ 6 درصد کاهش یافت.

در گروه حمل‌و‌نقل دیروز معاون مالی و اداری شرکت توکاریل در رابطه با برنامه‌های سال مالی جاری این شرکت گفت: با توجه به تصمیمات هیات مدیره شرکت و با هماهنگی سهامداران عمده «توریل» قصد دارد در سال مالی 95 طبق استراتژی‌های تدوین شده نیم نگاهی به سرمایه‌گذاری‌های خود بیندازد و آنها را در حوزه حمل‌و‌نقل افزایش دهد.این مقام مسوول از عرضه سهام شرکت آسیا سیر ارس در آینده نزدیک خبر داد و گفت: انجام مقدمات اولیه برای ورود و عرضه سهام شرکت آسیا سیر ارس که یکی از زیر‌مجموعه‌های شرکت توکاریل است، در بازار سرمایه آغاز شده و مراحل پذیرش آن نیز تا حدودی صورت گرفته است. در حال حاضر نیز این مجموعه در حال تبدیل به شرکت سهامی عام و طی مراحل قانونی برای رسیدن به الزامات فرابورس است. در گروه چوب و کاغذ امروز بازار شاهد عرضه اولیه 10درصد سهام کاغذ پارس خواهد بود.

در گروه بیمه‌ای، در آستانه برگزاری مجمع سالانه بیمه ما، مدیرعامل این شرکت بورسی علت کاهش ۲۷ درصدی سود سال مالی ۹۴ را اعلام کرد. به گزارش بورس پرس، نماد شرکت بورسی بیمه ما درحالی از 15 اردیبهشت به دلیل برگزاری مجمع سالانه بسته شده که در آستانه برگزاری مجمع سالانه این شرکت 100میلیارد تومانی ( که فردا ساعت 10 در محل شرکت برگزار می‌شود) علت کاهش 27 درصدی سود سال مالی آن مشخص شد.

براساس این گزارش، مجید صفدری مدیرعامل «ما» با ارسال نامه‌ای به سازمان بورس اعلام کرد: کاهش مبلغ سود هر سهم این شرکت از مبلغ 420 ریال(حسابرسی نشده) به مبلغ 304 ریال (حسابرسی شده) ناشی از اعمال روش مثلثی محاسبه ذخایر رشته ثالث است که در تاریخ 5 اردیبهشت 95 توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران تدوین و ابلاغ شده که پس از اعمال اصلاحات مربوطه موجب کاهش 27 درصدی سود هر سهم شده است.در گروه فلزی شرکت صنایع بسته بندی مشهد که در سال‌های گذشته از بورس اخراج شده و هم اکنون در بازار پایه فرابورس حضور دارد، برنامه افزایش سرمایه ۴۰۰ درصدی را در پیش گرفته است.

«فبستم» که دارای زیان انباشته و مشمول ماده 141 قانون تجارت بوده و برای هر سهم 333 ریال زیان پیش‌بینی کرده، در نظر دارد سرمایه 1/ 5 میلیارد تومانی کنونی را به 9/ 25 میلیارد تومان برساند. اظهارنظر حسابرس در این مورد به سازمان بورس ارسال شده تا درصورت موافقت، مجوز افزایش سرمایه 400 درصدی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی صادر شود. در این گروه همچنین مدیرعامل فولاد خوزستان درباره اثر افزایش نرخ فروش محصولات در بازارهای جهانی و بورس کالا بر سود سال ۹۴ و ۹۵ توضیح داد و اعلام کرد: در صورت تثبیت قیمت‌ها و در صورت ضرورت، پیش‌بینی سود تعدیل مثبت خواهد شد.

محمدرضا مدرس خیابانی، مدیرعامل «فخوز» در پاسخ به درخواست سازمان بورس خاطر‌نشان کرده است که به دلیل افزایش بهای فولاد، بهای مواد اولیه تولید فولاد نیز در بازار افزایش یافته است و از این رو تاثیرات رشد بهای فولاد در سود فولاد خوزستان در آینده محاسبه و اعلام خواهد شد. با تصویب قانون بودجه سال 1395 کل کشور، اوراق تسویه صادر شده، از تاریخ یکم فروردین ماه 1395 بر اساس قانون یاد شده حساب می‌شود.

در نماد مخابرات رئیس هیات مدیره سهامدار عمده مخابرات گفت: مقرر شده یک شرکت کره‌ای فناوری‌های مربوط به نسل چهارم و پنجم موبایل، سرویس‌های اینترنت اشیا (IoT)، هوشمند‌سازی و امن‌سازی شهری را به ایران منتقل کند. به گزارش خبرگزاری فارس، تفاهم نامه همکاری سهامدار عمده مخابرات (شرکت توسعه اعتماد مبین) و شرکت مخابراتی کره‌جنوبی (KT) به امضا رسید.این تفاهم نامه از سوی سید‌مصطفی سید‌هاشمی رئیس هیأت مدیره توسعه اعتماد مبین و مهدی صفری مدیرعامل این شرکت و رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل شرکت مخابراتی KT کره جنوبی برای گسترش همکاری‌های بین‌المللی و انتقال فناوری در حوزه ICT منعقد شد.در گروه سیمانی، مسوول میز عراق در سازمان توسعه تجارت ایران در مورد متوقف شدن صادرات سیمان به عراق گفت: علت این توقف، بالا رفتن تعرفه واردات سیمان ایران بود به همین سبب دیگر برای عراقی‌ها واردات سیمان از ایران به صرفه نیست.

مهدی نجات‌نیا ادامه داد: بنا بر تصمیم اخیر دولت عراق، تعرفه واردات سیمان ایران به ازای هر تن 100 دلار افزایش داشته و این تصمیم برای حمایت از کارخانه‌های سیمان در این کشور است. عراق 3 کارخانه تولید سیمان دارد که این واحدهای تولیدی تنها قادر به تامین بخشی از نیاز عراق هستند. وی افزود: علت اصلی این تصمیم عراق، رقابت با کارخانه‌های تولید سیمان در ایران بود. این واحدها برای گرفتن بازار عراق به میزان زیادی قیمت خود را کاهش دادند به‌طوری که برای مصرف‌کننده عراقی خرید سیمان وارداتی به صرفه‌تر از سیمان عراقی بود و عملا کارخانه‌های عراقی با مشکل فروش مواجه شده بودند.
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.