بازدید سایت : ۸۰۸۹۴

◄ جاده‌ها به استقبال نظارت می‌روند

◄ جاده‌ها به استقبال نظارت می‌روند
| تین‌نیوز|

داود کشاورزیان، رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در مصاحبه‌ای از تلاش برای تجهیز جاده‌ها به سامانه دوربین‌های کنترل سرعت خبر داد و گفت: طی ۸ سال گذشته ثبت تخلفات سرعت در بخشی از راه‌های اصلی كشور توسط دوربین‌ها انجام‌شده ولی به‌زودی تمام ۳۶ هزار كیلومتر راه‌های شریانی كشور به سیستم مكانیزه ثبت تخلفات عبور و مرور و سرعت مجهز می‌شوند.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، معاون وزیر راه و شهرسازی در حالی این خبر را اعلام کرد که سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با مشکل کمبود اعتبارات مواجه است و در لایحه بودجه سال آینده نیز در حدود 28 درصد از بودجه این سازمان کاهش پیداکرده است و به نظر می‌رسد سازمان راهداری در اجرای این طرح با دشواری‌هایی روبه‌رو باشد.

شهرام آدم نژاد معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری در این خصوص به خبرنگار تین‌نیوز گفت: ببینید کمبود اعتبارات مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد، مسائلی را به وجود خواهد آمد، اما ما تلاش می‌کنیم این مسائل را مدیریت کنیم، به اعتقاد ما یکی از مهم‌ترین اقدامات سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تجهیز راه‌های شریانی کشور به دوربین‌های کنترل سرعت است، ما پیش‌ازاین هم تلاش‌هایی در این زمینه انجام داده‌ایم و حالا هم در تلاش هستیم که هرچه سریع‌تر تمام شریان‌های اصلی کشور را به این سامانه مجهز کنیم.

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با تأکید بر اهمیت نصب این سامانه درراه‌های شریانی کشور گفت: در حال حاضر 680 دستگاه دوربین نظارت تصویری در راه‌های شریانی کشور وجود دارد و این قول را به مردم می‌دهیم که تا سال 97 تمام راه‌ها به این سامانه تجهیز بشود و بتوانیم با استفاده از این جاده‌های هوشمند علاوه بر کاهش سوانح و تلفات جاده‌ای پیشرفت جدی‌ای در عملکرد سازمان‌های مربوطه خواهد داشت.

شهرام آدم نژاد با اشاره بر دوربین‌های کنترل سرعت در حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: تأثیر از ۷۴ دوربین نصب‌شده در سال گذشته، بهره‌برداری شده است و هم‌اکنون شاهد ایجاد تغییر رضایت بخشی در رفتار سرعت شبکه هستیم و توان داده‌کاوی در مسیر شبکه شریانی کشور با سرعت بیشتری انجام می‌شود، همچنین به‌طور میانگین ۷ کیلومتر بر ساعت از سرعت‌های غیرمجاز کاهش‌یافته است.

آدم نژاد در پایان اظهار داشت: منابع داخلی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای پاسخگوی نیاز ادارات کل نیست و سازمان فقط برای بخش راهداری اعتباری معادل ۸ هزار میلیارد تومان نیاز دارد.
 

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • mseyed۸۳۸ @ gmail. com پاسخ

    سلام لطفا نظارت را ببرید جایی که نون راننده ها را آجر کردنند.. داخل پایانه ها.. بنادر.. همینطور که به فکر جریمه کردن راننده ها وکسب درامد خود هستید به فکر درامد راننده ها هم باشید