بازدید سایت : ۷۵۴۷۰
روایت نقوی حسینی از اظهارات معاون عملیات قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء:

هر پروازی از هر کشوری با اجازه پدافند هوایی و ارسال اطلاعات کامل آن پرواز در آسمان ایران ممکن است

هر پروازی از هر کشوری با اجازه پدافند هوایی و ارسال اطلاعات کامل آن پرواز در آسمان ایران ممکن است
|

تین‌نیوز| سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: در جلسه فوق العاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی پیشنهاد پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مبنی بر دریافت سهمی از درآمد پروازهای عبوری از فضای ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سیدحسین نقوی حسینی گفت:  جلسه فوق العاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی جهت بررسی مواد برنامه 5 ساله ششم توسعه ارجاع شده به این کمیسیون عصر روز دوشنبه ( 8 شهریور94) تشکیل شد.

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه پیشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، 3 ماده از 10 ماده ارجاع شده به این کمیسیون بررسی شده بود.

وی در ادامه گفت: در این جلسه که با حضور دکتر زارعی از پدافند غیرعامل و همکاران ایشان تشکیل شد ماده 33 مورد بررسی قرار گرفت.در این ماده سازمان انرژی هسته‌ای مکلف شده تا کلیه اصول پدافند غیرعامل را در تأسیسات هسته ای رعایت کند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، پیشنهاد پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مبنی بر دریافت سهمی از درآمد پروازهای عبوری از فضای ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در جلسه کمیسیون امنیت ملی ، امیر سرتیپ دوم علیرضا الهامی توضیحاتی را در ارتباطات با فعالیت‌ها و اقدامات پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی مبنی بر مدیریت فضای آسمان جمهوری اسلامی و تأمین امنیت آن ارائه کرد و تاکید کرد که اینگونه فعالیت‌ها مستقل از رادار کشوری صورت می گیرد.

نقوی حسینی افزود: بنا به گفته معاون عملیات قرارگاه پدافند هوایی حضرت خاتم‌الانبیاء (ص) ارتش جمهوری اسلامی ،هر نوع پرواز از هر کشوری با اجازه پدافند هوایی و ارسال اطلاعات کامل آن پرواز در آسمان ایران امکانپذیر است.

وی تشریح کرد: امیرسرتیب الهامی ضمن ارائه توضیحات درخواست پدافند هوایی را مطرح کرد که یک سوم درآمد مذکور به پدافند هوایی داده شود.لازم به توضیح است که درآمد مذکور در حال حاضر به شرکت فرودگاه‌های کشور پرداخت می‌شود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین گفت: یکی دیگر از پیشنهادات مورد تأیید کمیسیون که از طرف وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی مطرح شد؛ عبارت بود از اینکه کلیه اسناد و مدارک تجاری وارداتی از کشورهای مختلف توسط نمایندگی جمهوری اسلامی در کشور واردکننده تسجیل گردد.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.