بازدید سایت : ۸۱۲۹۸
دست‌آوردهای برجامی حوزه ریلی سرعت گرفت؛

◄امضا چهار سند همکاری در حوزه حمل‌ونقل ریلی میان ایران و آلمان

◄امضا چهار سند همکاری در حوزه حمل‌ونقل ریلی میان ایران و آلمان
|

تین‌نیوز|

امضاء قرارداد چهار سند همکاری و قرارداد برای تأمین و تولید ۵۰ دستگاه لکوموتیو دیزل الکتریک در ایران و ایجاد سیستم حمل‌ونقل ریلی حومه‌ای تهران با حضور وزیر راه و شهرسازی ایران و معاون صدراعظم آلمان به امضا رسید.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، به‌طور کلی در دوران پسا تحریم شاهد درخواست حضور شرکت‌های مختلف در بخش ریلی ایران هستیم به‌طوری‌که ایجاد روابط مثبت و سازنده با شرکت‌های بین‌المللی جهت تهیه و خرید واگن، لوکوموتیو و سایر ماشین‌آلات و ملزومات مورد نیاز این صنعت و البته انتقال تکنولوژی به کشور محور گفت‌وگوها در یک سال اخیر بوده است. آخرین مورد این دستاورد امضای چهار سند همکاری میان ایران و آلمان در خصوص توسعه حمل‌ونقل ریلی با حضور عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی ایران و زیگمار گابریل معاون صدراعظم و وزیر اقتصاد و انرژی آلمان است.

بر اساس گزارش رسمی وزارت راه در ابتدای این جلسه، سند همکاری میان شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و شرکت زیمنس آلمان به‌منظور تأمین ناوگان و سیستم سیگنالینگ میان بابک احمدی معاون شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و «کوخ» مدیر حمل‌ونقل زیمنس، سپس قرارداد تأمین ۵۰ دستگاه لکوموتیو دیزل الکتریک میان شرکت مپنا و شرکت راه‌آهن به نمایندگی بنی‌هاشمی از مپنا و بابک احمدی از شرکت راه‌آهن به امضا رسید.

امضای قرارداد تولید 50 دستگاه دیزل الکتریک میان مپنا و زیمنس

همچنین تفاهم‌نامه همکاری در خصوص قطارهای حومه‌ای میان شرکت راه‌آهن و زیمنس و در ادامه قرارداد تولید ۵۰ دستگاه دیزل الکتریک میان شرکت مپنا و زیمنس منعقد شد.

در جلسه‌ای که بین هیئت ایرانی و آلمانی به ریاست عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی و زیگمار گابریل معاون صدراعظم آلمان و وزیر اقتصاد و انرژی آلمان برگزار شد، طرف آلمانی مهم‌ترین اصل ورود ایران به جامعه جهانی را خواست ملت ایران دانست و نسبت به همکاری‌های دوجانبه میان دو کشور با توجه به سوابق مثبت روابط دو کشور ابراز خشنودی و رضایت کرد. حتی حضور شرکت‌های آلمانی و سرمایه‌گذاری آن‌ها در برنامه‌های کوتاه‌مدت با حضور طولانی‌مدت آن‌ها همراه خواهد بود.

وزیر راه و شهرسازی ایران نیز ضمن تشکر و قدردانی از همکاری آلمان در لغو تحریم‌ها و گشایش‌های اقتصادی و تجاری برای ایران بیان داشت: دیدار دو طرف در سال گذشته دستاوردهای مهمی ازجمله صدور مجوز اوفک و پیشرفت قرارداد ایرباس و بوئینگ، همراهی شرکت‌های معتبر بین‌المللی با ایران و انعقاد چند قرارداد در حوزه‌های هوایی، ریلی، دریایی و نوسازی ناوگان جاده‌ای در زمینه‌های زیرساخت و نوسازی ناوگان در بر داشت.

وزیر راه و شهرسازی ایران با اشاره به امضای قرارداد تأمین ۵۰ دستگاه لکوموتیو دیزل الکتریک بین شرکت مپنا و شرکت زیمنس اظهار داشت: مطمئناً حضور شرکت‌های معتبر آلمانی در ایران باعث ترغیب سایر شرکت‌های بزرگ جهان برای مشارکت و سرمایه‌گذاری در طرح‌ها و پروژه‌های ایران خواهد شد.

همچنین در این جلسه در خصوص توسعه قطارهای حومه‌ای و راه‌آهن سریع‌السیر نیز بحث و گفتگو شد و هر دو طرف همکاری در این زمینه‌ها را مثبت ارزیابی کردند.

با لغو تحریم‌ها راه‌آهن اقداماتی برای جذاب‌تر شدن مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و تقویت افزایش سهم حمل‌ونقل ریلی انجام داده است که می‌توان به ورود اولین قطار باری چین به ایستگاه راه‌آهن و احیای جاده ابریشم در بخش ریلی اشاره کرد.

پیش‌ازاین، اعلام آمادگی راه‌آهن ایتالیا برای حضور در پروژه‌های سریع‌السیر ریلی، آغاز عملیات اجرایی برقی سازی قطار تهران - مشهد و اتصال این مسیر به کربلا در سال آینده، برگزاری جلسه هم‌اندیشی با بازرگانان و صاحبان شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی در جهت توسعه ترانزیت ریلی، انعقاد توافق‌نامه با افغانستان در خصوص تکمیل قطعه ۲ و ۳ خواف - هرات، برنامه‌ریزی برای اتصال ریلی مسیر اینچه برون به ترکمنستان از دیگر مواردی است که در یک‌سال گذشته موضوع رایزنی مسئولان با سرمایه‌گذاران خارجی بوده است.
 

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.