بازدید سایت : ۷۹۱۸۴

◄ گلایه از وجود دست‌های سیمانی روی دست هم

◄ گلایه از وجود دست‌های سیمانی روی دست هم
| تین‌نیوز|

معاون معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت در سمینار توسعه، طرح و اجرای رویه‌های بتنی گفت: بر اساس هدف‌گذاری وزارت صنعت، معدن و تجارت، قرار است تولید سیمان تا سال ۱۴۰۴ به ۱۲۰ میلیون تن در سال برسد و میزان صادرات هم به ۳۲ میلیون تن افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، جعفر سرقینی افزود: از سال ۸۰ تا پایان سال ۹۰، تولید سیمان از ۳۰ میلیون تن به ۷۵ میلیون تن رسیده است و می‌توان گفت حجم تولید ۲.۵ برابر شده است. درواقع رشد تولید سیمان طی سال‌های اخیر مثبت بوده است.

وی اظهار داشت: ۷۴ طرح سیمانی در دست اجرا داریم که ۱۲ طرح آن حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

به گفته معاون معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، سهم ارزش‌افزوده سیمان در صنعت کشور ۳.۵ درصد است که بر اساس برنامه، قرار است تا سال ۱۴۰۴ این رقم به ۴.۵ درصد افزایش یابد.

سرقینی افزود: حجم اشتغال در صنعت سیمان ۱.۵ درصد است که در سال ۱۴۰۴ این رقم به ۲ درصد افزایش می‌یابد. همچنین از سال ۱۳۸۰ ظرفیت تولید سیمان از ۳۰ میلیون تن به ۷۵ میلیون تن رسیده یعنی بیش از دو برابر افزایش‌یافته است.

وی افزود: با این‌حال در دولت دهم صنعت سیمان به رشد منفی رسید، اما امروز خوشبختانه رشد مثبت شده است. ۷۴ طرح سیمانی در دست اجراداریم که ۱۲ شرکت در این خصوص قرار است ۱۰ میلیون تن تولید کنند.

معاون معدن وزارت صنعت، معدن و تجارت بابیان این‌که برنامه برای سال ۱۴۰۴ رساندن ظرفیت تولید سیمان به ۱۲۰ میلیون تن است، ادامه داد: این‌یک نشانه است که با افزایش مصرف سیمان به سمت مصرف این محصول برویم. در این زمینه رشد پروژه‌های عمرانی به ما کمک می‌کند، ولی مصارف جدید بیشتر به ما کمک خواهد کرد.

سرقینی افزود: قرار شده پروژه‌های دولتی به سمت پروژه بتنی بروند که پیش‌بینی دو میلیون تن مصرف راداریم که عدد بزرگی نیست، ولی می‌تواند تا حدودی به ما کمک کند.

سرقینی تصریح کرد: متأسفانه ۲۹ کارخانه کشور سالیانه ۶۰۰ هزار تن صادرات دارند که نشان می‌دهد به‌طور میانگین سهم هرکدام ۲۳ هزار تن است. این‌که کارخانه‌ها روی دست هم بلند شوند و بازارشکنی انجام دهند روش درستی نیست.

در این سمینار مواردی ازجمله؛ معرفی رویه‌های بتنی و تجربیات ملی و بین‌المللی، پتانسیل توسعه رویه‌های بتنی در کشور و مقایسه فنی و اقتصادی آن‌ها، روش‌های طراحی رویه‌های بتنی و تفاوت آن‌ها، پتانسیل استفاده از سیمان در تثبیت لایه‌های زیرسازی راه، روش‌های اجرای رویه‌های بتنی و ماشین‌آلات، دوام و چرخه‌های عمر و بهره‌برداری روسازی بتنی، تعمیر و نگهداری رویه‌های بتنی و درنهایت معرفی دستورالعمل اجرا و کنترل کیفی رویه‌های بتنی است.

این نمایشگاه فردا (یکشنبه، 26 دی‌ماه) نیز دایر خواهد بود و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت 9 صبح به بازدید از غرفه‌های این نمایشگاه و شرکت‌های حاضر در آن بپردازند.
 
 

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.