| کد خبر ۵۸۳۴۴
کپی شد

طوفان تهران با ۱۶ مصدوم

طوفان تهران با ۱۶ مصدوم
|

تین نیوز | مدیر روابط عمومی اورژانس تهران اعلام کرد که طوفان روز گذشته پایتخت 16 مصدوم بر جای گذاشته است.
 
حسن عباسی درباره آخرین وضعیت مصدومان طوفان پایتخت اعلام کرد: برابر گزارش نهایی و‌ آمار جمع‌بندی که از عملیات‌های اورژانس در طوفان شب گذشته پایتخت اعلام شده، در شهر تهران 16 تن مصدوم شدند که 3 تن از آنان به شکل سرپایی خدمات درمانی دریافت کردند و 13 تن دیگر به مراکز درمانی انتقال داده شدند.
 
وی با بیان اینکه در میان مصدوم‌شدگان یک نفر نیز آقای 24 ساله بود که از رودخانه کن نجات داده شده بود، گفت: حوادث عمدتا در مناطق غربی و شمالی تهران رخ داده اما در دیگر مناطق پایتخت نیز اورژانس عملیات‌هایی را داشته است.
 
مدیر روابط عمومی اورژانس تهران در پاسخ به اینکه بیشترین علت آسیب‌دیدگی افراد چه بوده است؟ گفت: سقوط اشیاء و ضربه به سر از مهم‌ترین آسیب‌دیدگی شهروندان بوده است اما خوشبختانه آسیب وارد شده به هیچ یک از افراد جدی نبوده است و بنا بر آخرین گزارش‌هایی که به دست من رسیده، وضعیت‌شان عادی است.
 
به گفته عباسی، در ارتفاعات تهران تمام پایگاه‌های اورژانس تهران در آماده باش قرار داشتند.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.