◄ رعایت استانداردها در نصب پلهای عابر، چقدر جدی است؟
از جمله الزامات طراحی پلهای عابر، تعیین ارتفاع حداقل ۵/۲ متر زیر این پلها تا سطح سواره رو است.
یک کارشناس حمل و نقل گفت: از جمله الزامات طراحی پلهای عابر، تعیین ارتفاع حداقل ۵/۲ متر زیر این پلها تا سطح سواره رو است.
به گزارش تین نیوز، رضا مرادی در مورد موضوع برخورد کامیونها با پلهای عابر و سقوط این پلها که تا کنون چندین بار رخ داده است، افزود: با توجه به موقعیت برخی از راههای کشور در مناطق شهری و روستایی و لزوم ایمنسازی ترددهای عرضی عابران پیاده در این راهها، نصب پلهای عابر پیاده ناگزیر بر اساس مکانیابی، در محل های مورد نیاز صورت میپذیرد.
وی در گفت و گو با تین نیوز، تاکید کرد: یکی از مسائل مهم در ایجاد پلهای عابر، رعایت استانداردهای لازم در احداث آنها، بر اساس راهنمای طراحی و مکانیابی پلهای مذکور است.
سریال برخورد کامیونها با پل عابر این بار تلفات جانی داشت+ عکس
او خاطرنشان کرد: از جمله الزامات این راهنمای طراحی، تعیین ارتفاع حداقل ۵/۲ متر زیر پلها تا سطح سواره رو است.
این کارشناس عنوان کرد: بنابراین هم طراحان این پلها و شرکتهای راهسازی و هم ادارات کل راهداری و حمل و نقل کشور، باید نسبت به لزوم رعایت ایجاد این ارتفاع حداقل برای پلهای عابر پیاده تاکیدات لازم را داشته و از صدور مجوز این سازهها در جادهها با ارتفاع کمتر از ۵/۲ متر بهشدت پرهیز نمایند.
مرادی گفت: از طرفی وجود پلهای نصب شده موجود با ارتفاع کمتر از این حداقل، باید با گاباریت (سازههای هشدار دهنده ارتفاع) در فاصله کمتر از ۵۰ متر این پلها اطلاع رسانی شود.
به گزارش تین نیوز، وی افزود: همچنین کلیه شرکتهای حمل و نقلی موظف هستند، تا از صدور بارنامههای مرتفع بیش از ۵ متر در جادههای کشور خودداری نمایند و پلیس راهها هم از تردد بارهای با ارتفاع بیشتر از حد مجاز در جادهها، ممانعت بهعمل آورند.
این کارشناس اظهار امیدواری کرد با رعایت موارد ایمنی در طراحی و اجرای این پلها، شاهد تکرار چنین حوادثی نباشیم.