| کد خبر: 97343 |

در گفت‌وگو با تین‌نیوز عنوان شد:

◄ گردشگری دریایی گرفتار تعدد سازمان‌های دخیل

تین‌نیوز| یک کارشناس گردشگری دریایی از آغاز عملیات ساخت یک فروند کشتی تفریحی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی خبر داد، و گفت: تنها راهکار برای توسعه گردشگری دریایی، پیدا شدن متولی و تمرکز فعالیت‌ها در یک سازمان است.
 
حمید سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار تین‌نیوز با اشاره به آغاز عملیات ساخت یک فروند کشتی تفریحی، با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، اظهار کرد: هم‌اکنون این پروژه در مرحله تجهیز کارگاه قرار دارد و تا یک سال آینده ساخته خواهد شد. این پروژه با سرمایه‌گذاری شرکت عملیات غیر صنعتی پازارگاد ساخته می‌شود.
 
او با بیان اینکه این کشتی قابلیت دریانوردی در حوزه خلیج فارس را خواهد داشت، افزود: یکی از اهداف ساخت این کشتی تفریحی، معرفی آثار و جاذبه‌های گردشگری و ایجاد اشتغال، در جنوب است.
 
سلیمانی، ادامه داد: این کشتی، کروز نیست زیرا در ایران کشتی‌های کروز قابلیت بهره‌برداری ندارند. برای توسعه گردشگری دریایی باید کشتی‌های مشابه کروز و متناسب با فرهنگ، اقلیم و وضعیت اقتصادی کشور ساخته شود.
 
این کارشناس گردشگری دریایی، با تاکید بر اینکه در حال حاضر رغبتی برای سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری دریایی وجود ندارد، گفت: سرمایه‌گذاران ترجیج می‌دهند به جای ساخت کشتی تفریحی، کشتی تجاری بسازند. برای مثال خرید یک کشتی و حمل بار با آن سود بیشتری نسبت به یک کشتی تفریحی دارد ضمن اینکه دوندگی‌های آن نیز کمتر است.
 
به گفته او ناهماهنگی‌های موجود در میان سازمان‌های مرتبط با گردشگری دریایی، یکی از معضلات این حوزه است و تنها راهکار برای توسعه، پیدا شدن متولی و تمرکز فعالیت‌ها در یک سازمان دانست.
 
بسیاری از کارشناسان معتقدند، گردشگری آن هم در زمینه دریا امری چند وجهی و دارای تعریف‌های متفاوت است و از بازی بچه‌ها با شن و ماسه شروع می‌شود و تا کشتی‌های کروز و هتل‌های دریایی ادامه دارد، اما در کشور ما ساده‌ترین امکانات وجود ندارد. ایران با دارا بودن 7 استان دریایی در شمال و جنوب کشور و موقعیت جغرافیایی مناسب می‌تواند از طریق ایجاد پوشش انسانی در این نواحی بستر ایجاد اشتغال را در این نواحی فراهم کند، در این ارتباط گردشگری دریایی می‌تواند یکی از ارکان قابل توجه در توسعه این نواحی باشد.
 
به گفته کارشناسان، ایجاد یک شغل در حوزه دریا منجر به ایجاد چهار شغل جانبی می‌شود؛ بر این اساس، لزوم توجه به این بخش مهم از کشور و اقتصاد دریامحور و توجه به حوزه گردشگری دریایی که یکی از زیرشاخه‌های مهم گردشگری است بیش از پیش آشکار است.
 

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.