| کد خبر: 272014 |

فعالیت مستمر خطوط منظم کشتیرانی به شرق و شمال آفریقا

خطوط منظم کشتیرانی به شرق و شمال آفریقا در حال فعالیت مستمر هستند و ناوگان ملی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز همسو با سیاست های کلی کشور برای توسعه تجارت با کشور های آفریقایی ، آماده توسعه خطوط و ناوگان حمل بار صادراتی به مقصد کشور های آفریقایی است .

تین نیوز

در شرق به ویژه کشورهای کنیا ، تانزانیا و زنگبار خطوط مستقیم هم اکنون در حال خدمات رسانی به بازرگانان هستند ؛ ضمن اینکه در شمال نیز به بنادر کشورهای لیبی ، مراکش و الجزایر خطوط مستقیم فعال هستند در غرب آفریقا به سبب حجم کمتر بار از فیدرهای بین المللی برای رساندن بار استفاده می کنیم .

 

به گزارش تین نیوز به نقل از پرتال حمل و نقل ، معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت : خطوط منظم کشتیرانی به شرق و شمال آفریقا در حال فعالیت مستمر هستند و ناوگان ملی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز همسو با سیاست های کلی کشور برای توسعه تجارت با کشور های آفریقایی ، آماده توسعه خطوط و ناوگان حمل بار صادراتی به مقصد کشور های آفریقایی است .

امیر بیات که در حاشیه نمایشگاه توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (IRAN EXPO 2024) سخن می گفت با اشاره به برگزاری اجلاس توسعه تجارت با آفریقا همزمان با این نمایشگاه ، تصریح کرد : کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در راستای منویات مقام معظم رهبری و ابلاغیه توسعه دریامحور از یک سو و در راستای اهداف دولت سیزدهم از سوی دیگر ، اقدامات وسیعی را در خصوص توسعه تجارت با کشورهای آفریقایی صورت داده است .

وی با بیان اینکه هم اکنون خطوط مستقیم و غیرمستقیم کشتیرانی به شرق ، شمال و غرب آفریقا فعال است ، افزود : در شرق به ویژه کشورهای کنیا ، تانزانیا و زنگبار خطوط مستقیم هم اکنون در حال خدمات رسانی به بازرگانان هستند ؛ ضمن اینکه در شمال نیز به بنادر کشورهای لیبی ، مراکش و الجزایر خطوط مستقیم فعال هستند در غرب آفریقا به سبب حجم کمتر بار از فیدرهای بین المللی برای رساندن بار استفاده می کنیم .

بیات خاطرنشان کرد : در کنار ایجاد این خطوط کشتیرانی ، دفاتر منطقه ای کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز در کشورهای یاد شده ، راه اندازی شده اند که وظیفه آنها ضمن ارائه خدمات به شناورهای کشتیرانی توسعه ارتباطات تجاری بین کشورهای آفریقایی و جمهوری اسلامی ایران است .

معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با دعوت از بازرگانان ایرانی برای بهره مندی از خدمات یاد شده ، تصریح کرد : گروه کشتیرانی هم اکنون با ایجاد شبکه DOOR TO DOOR آمادگی دارد کالای صادراتی را با استفاده از حدود ۱۵۰۰ دستگاه انواع واگن و ۱۵۰ دستگاه کامیون کشنده خود، از محل تولید تا مقصد نهایی حمل کند .

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.