| کد خبر: 120614 |

◄دستپخت بد مسئولان شهری و خوراک تلخی که نصیب مردم می‌شود

تین‌نیوز| ‌اواسط بهمن که رئیس کمیسیون عمران مجلس در ارایه گزارش اولیه‌ از حادثه پلاسکو، گفت: در کشوری که بیش از 60 هزار هکتار بافت فرسوده دارد باید اراده و عزم جدی و ملی در دستگاه‌های مسئول شکل بگیرد چراکه شهرداری و دولت به تنهایی توان پیشگیری از حوادث مشابه پلاسکو را ندارند.

محمدرضا رضایی در جلسه علنی روز چهارشنبه 13 بهمن مجلس شورای اسلامی؛ با قرائت گزارش اولیه کمیسیون عمران از روند مدیریت بحران حادثه پلاسکو، گفت: این گزارش، گزارش اولیه در خصوص روند کار کمیسیون در حادثه پلاسکو است و گزارش نهایی و قصور دستگاه‌ها در این حادثه در قالب گزارش ماده 49 به اطلاع مجلس شورای اسلامی خواهد رسید.

نماینده مردم جهرم در مجلس با اشاره به حادثه پلاسکو، گفت: ساختمان پلاسکو ساعت 7:59 صبح دچار حریق شد و آتش در مرحله اول اطفاء شد اما مجدداً آتش توسعه یافت و سازه فولادی ساختمان پلاسکو به دلیل عدم پیش‌بینی‌های ایمنی و استقرار تجهیزات اطفاء حریق و سایر تجهیزات مورد نیاز برای جمع کردن اطفاء نتوانست در برابر شدت آتش مقاومت کند.

وی با بیان اینکه حادثه پلاسکو به صورت گسترده در فضای مجازی اطلاع‌رسانی شد، گفت: حضور مردم در ساعات اولیه آتش ‌گرفتن ساختمان پلاسکو که برای کمک‌رسانی به حادثه دیدگان در خیابان جمهوری تهران حضور یافته بودند موجب ایجاد چالش برای امدادرسانان شد.

پس از انتشار این خبر در پایگاه خبری – تحلیلی صنعت حمل‌ونقل، تین‌نیوز؛ یکی از کاربران پیامی ارسال کرد که در ادامه می‌خوانید.

این کاربر در پیام خود نوشته است: اينکه مطرح می‌شود؛ شهرداری و دولت به تنهایی توان پیشگیری از حوادث مشابه پلاسکو را ندارند...
اگر مقصود نظر مطرح کنندگان توان پيشگيری يعنی توان رفع خطرات و خسارات ظرف چند ساعت ضمن اوج وقوع بحران است، بايد توجه شود حتی تمام امکانات جهان هم در يک لحظه و در يک نقطه حاضر و جمع شوند غيرممکن است و در زمان بحران فقط می توانند شاهد و ناظر و مصائب دستاوردها و تناول کننده دست پخت قبلی خود يا انکار کننده مسئوليت دائمی و اهداف مطلوب خود باشند و لا غير.

در ادامه پیام این کاربر آمده است: اما اگر واقعاً مقصود نظر مطروحه راجع به توان پيشگيری بحران شهری، مفهوم حقيقی عرضه و کفايت در بحث و تحقق پيشگيری از بحران و تقبل مسئوليت تأمين و نگهبانی امنيت شهری باشد، بايد توجه شود که نه تنها شهرداری تهران و شورای نامتعارف آن، بلکه هيچ کدام از مسئولان و دستگاه‌های مربوطه هم جهت تأمين و نگهبانی امنيت شهری تاکنون چنين ضرورتی را در ظاهر و باطن خود هرگز تصور و احساس و اثبات و تجربه هم نکرده‌اند.

این کابر خاطرنشان کرده است: به اين دليل که مفهوم حقيقی توان و عرضه و کفايت برای تقبل پيشگيری و تأمين و نگهبانی امنيت شهری، اصلاً و ابداً مربودط به چند ساعت اقدام و تلاش در حين وقوع بحران شهری نبوده و نخواهد بود، بلکه شعور و تحقق اين ضرورت تماماً مربوط به زمان قبل از وقوع عموم بحران‌ها است، آن زمان که شهرداری و مديريت شهری مجوز ساختمان، برج، خيابان، مبلمان شهری، ترافيک، امدادرسانی و غيره را به‌صورت سرطانی و بر اساس کفايت نافص خود، ده‌ها برابر از توان و امکانات فيزيکی و محدوديت های حقوقی اداری و اوضاع عمومی شهری و شرايط موجود و حاکم بر زندگی مردم صادر می‌کند، مرتکب اشتباه می‌شود.

در ادامه پیام این کاربر  یادآوری شده است: در واقع صدور مجوزهای توسعه سرطانی و هرج و مرج شهری را بايد بسيار کمتر از توان تأمين و نگهبانی امنيت شهری و در حد عرضه و کفايت لازم و ضروری برای مسئوليت مطلوب و اهداف حقيقی مديريت و پيشگيری بحران و زندگی شهری تهران صادر کنند.

این کاربر همچنین تاکید کرده است: مقصر شورای شهر تهران و شهرداری تهران هستند که حسب روال دائم و همه جانبه و فراگير خود برعکس رعايت کرده‌اند و طبعاً تحقق و حصول نتايج و تبعات و دست پخت‌های وارونه و مخرب صرفاً {...}مديريت و {...}مسئولان شهری تهران نيز هميشه و پی در پی و روزافزون نصيب و خوراک تلخ و ناگزير عموم و خصوص شهروندان تهران بوده و خواهد بود!

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.