| کد خبر: 116635 |

شهرهای هوشمند با ایده ریل پایه

تین‌نیوز| مقامات شهر سنت پطرزبورگ، تصمیم گرفته اند از نمونه شهرهای دوبلین، بارسلون، اوسلو، مونپِله و استكهلم استفاده كنند و با ایجاد فضای واحد اطلاعاتی و راه اندازی « شهر هوشمند كه تمام عرصه های اداره شهر را در بر می گیرد، به مانند استكهلم كه موجب ۲۰ درصد كاهش ترافیك در مركز شهر شده، به دستاوردهای مهمی در بخش حمل و نقل و كاهش آلودگی هوا برسند.

به گزارش روابط عمومی شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، یلنا اولیانووا، معاون رئیس كمیسیون راه اندازی « شهر هوشمند» و رئیس كمیته سیاست اقتصادی و برنامه ریزی استراتژیك سنت پطرزبورگ در مصاحبه با روزنامه « ایزوستیا» گفته است كه هم اكنون بخش های متفاوت این پروژه در شهر پیاده می شود كه در این میان مجموعه برنامه «شهر امن»، «نقشه واحد سنت پطرزبورگ» اجرا می شود و سیستم جدید مدیریت وسایل نقلیه شهری و حومه نیز با روش ریل پایه ایجاد می شود.

لئونید آگافونوف مدیرعامل شركت فناوری عالی سنت پطرزبورگ «SMART Distribution» می گوید: وجه تمایز «شهر هوشمند» برای سنت پطرزبورگ این است كه ارزش های تاریخی، تعداد بسیار زیادی از یادبودها و موزه های شهر در حفاظت كامل قرارداشته و صرفا" نیاز به نظارت دائمی دارند.

از دیگر برنامه های « شهر هوشمند»، بهبود وضعیت ترافیك و محیط زیست، كاهش سطح سر و صدا و كاهش پخش گازهای مضر است. یكی دیگر از ضمیمه های این شهر، ایجاد فناوری های نو- توریسم است. « شهر هوشمند» می تواند اطلاعاتی به مراتب بیشتر از زمان حاضر، در اختیار گردشگران بگذارد و آنها را مختص به هر شخص تنظیم كند و گردشگران می توانند از خدمات راهنماهای صوتی - بصری استفاده كنند.

سایت رسمی كودك سازمان ملل متحد (یونیسف) به نقل از آنتونی لیك، مدیر اجرایی یونیسف آورده است: امروز در كل جهان، ۳۰۰ میلیون كودك در مناطقی با آلودگی هوای سطح بالا زندگی می كنند و تقریبا ۲ میلیارد كودك در مناطقی به سر می برند كه سطح آلودگی هوا با حداقل استانداردهای كیفیت هوا كه در سازمان بهداشت جهانی ثبت شده است، مطابقت ندارد.

او همچنین تاكید می كند: آلودگی هوا، عامل قابل توجهی است كه هر ساله باعث مرگ ۶۰۰ هزار كودك كمتر از ۵ سال می شود و هر روز نیز زندگی آینده میلیون ها كودك را تهدید می كند.

این تحقیقات با نام " هوا را برای كودكان پاكیزه سازیم"، عكس هایی را با كمك ماهواره ها ثبت كرده است كه برای اولین بار این مشكلات به طور گسترده نشان داده و مناطقی را ذكر می كند كه آلودگی شدید تر است.

بر اساس اطلاعات این سازمان اكثر كودكانی كه از آلودگی هوا رنج می برند در كشورهای جنوب آسیا و آفریقا قرار دارند. همچنین مطابق با نتیجه تحقیقات سازمان بهداشت جهانی، ۹۲ درصد ساكنان زمین هوای آلوده استشمام می كنند و این آلودگی بشكل خطرناكی بر وضعیت اقتصادی و كیفیت زندگی مردم نیز در حال تاثیر گذاری است.

حال با این توضیحات و ارائه گزارش از سازمان بهداشت جهانی، تنها راه برون رفت كشور ما ایران و دیگر كشورهای پر جمعیت از این همه معضلات ، استفاده از خطوط ریلی جهت تردد در مسیرهای مختلف درون شهری و برون شهری است و این میسر نمی شود مگر به مدد بسط زیر ساخت های ریلی و ایجاد ریل پایه در كلان شهرها به نحوی كه همزمان با این گسترش راه آهن چون چند دهه پیش بتواند صدای سوت خود را در اقصی نقاط جهان به صدا در آورد و مردم این اسب آهنی كم خطر را، جایگزین هر نوع وسیله ی نقلیه دیگر كنند.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.