بازدید سایت : ۳۸۰۸۸

بهره برداری از ۳ طرح بزرگ دریایی و بندری در دومین سفر رئیس جمهوری به هرمزگان

مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان از بهره برداری بنادر چندمنظوره سیریک و ابوموسی و پنج اسکله شناور به عنوان سه طرح شاخص دریایی و بندری در دومین سفر رییس جمهوری به این استان خبر داد.

تین نیوز |

مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان از بهره برداری بنادر چندمنظوره سیریک و ابوموسی و پنج اسکله شناور به عنوان سه طرح شاخص دریایی و بندری در دومین سفر رییس جمهوری به این استان خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، حسین عباس نژاد مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در تشریح طرح های بندری و دریایی آماده بهره برداری در دومین سفر رئیس جمهوری به استان اظهار کرد: بندر چندمنظوره سیریک در شرق استان دارای ۵۱.۵ هکتار پسکرانه، ۳۴ هکتار مساحت حوضچه با سه هزار و ۲۷۵ میلیارد ریال اعتبار ساخته شده است.

وی با بیان اینکه بندر سیریک در شرق استان هرمزگان به عنوان بزرگ ترین بندر پس از بندر شهید رجایی محسوب می شود، از مزایای این بندر به افزایش ظرفیت عملیاتی، ایجاد اشتغال پایدار، توسعه بنادر کوچک، رونق اقتصادی شهرهای ساحلی، توسعه فعالیت های دریا پایه و پیشران حوزه اقتصادی اشاره کرد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از امتیازهای راهبردی این بندر نیز به قرار گرفتن در رأس الخط خلیج فارس و دریای عمان، داشتن فاصله ۵۷ مایلی با بندر خصب عمان، نزدیکی به معادن باکیفیت شن و ماسه و ظرفیت کابوتاژ آنها به جزایر استان و صادرات به عمان و وجود جاذبه های گردشگری و توریستی اشاره کرد.

بهره برداری از طرح پیشران بندر ابوموسی

عباس نژاد در خصوص دومین طرح شاخص آماده بهره برداری، به بندر ابوموسی به ارزش سه هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال اعتبار اشاره کرد و افزود: این بندر چندمنظوره شامل ساختمان مرجع دریایی، کریدور مسافری، اسکله ها و دیوار پیرامونی است.

وی ادامه داد: این طرح مردم محور با رویکرد اشتغال پایدار، توسعه بنادر کوچک و رونق بخشی به اقتصاد و معیشت ساحل نشینان دارای ۱۷ هکتار وسعت و ۶,۵ متر آبخور است که می تواند پذیرای شناورهای هفت هزار تنی باشد.

به گفته مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان؛ بندر ابوموسی به عنوان یک طرح پیشران در حوزه اقتصادی است که قابلیت پشتیبانی حمل بار و مسافر دارد و می تواند در آینده مبدا صادرات محموله های شیلاتی به کشورهای حوزه خلیج فارس باشد.

عباس نژاد با اشاره به نصب یک پست اسکله شناور و یک فروند رمپ در این بندر، افزود: ساختمان مرجع دریایی این بندر نیز به ارتفاع ۲۵ متر در چهار طبقه آماده بهره برداری است.

بهره برداری از پنج اسکله شناور گردشگری

وی در خصوص سومین طرح آماده بهره برداری به پنج اسکله شناور شامل سه اسکله بنادر کنک، مقام و بندرلنگه (غرب هرمزگان) و ۲ اسکله نیز در مناطق گردشگری جزیره قشم اشاره کرد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان ساماندهی فعالیت های گردشگری و دریایی، رونق معیشت مردم، ارتقا ایمنی و جذب گردشگر را نیز از مزیت های بهره برداری از این اسکله ها عنوان کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.