◄ عقب ماندگی حمل و نقل ریلی و جاده ای در زمینه حضور بانوان نسبت به بخش های دریایی و هوایی
کسب و کار فورواردری ریلی خیلی نیازمند سرمایه گذاری فیزیکی و کلان نیست و بیشتر به مهارت های بازاریابی، فناوری اطلاعات و دانش نرم نیاز دارد. لذا از حوزه هایی به حساب می آید که امکان فعالیت بانوان در آن فراهم تر می باشد.
رئیس هیئت مدیره شرکت فورواردر رسا لجستیک پارس در نشست تخصصی وزیر راه و شهرسازی با بانوان فعال در صنعت حمل و نقل گفت: حمل ونقل ریلی و جاده ای، از منظر حضور بانوان نسبت به بخش های دریایی و هوایی عقب تر است.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته، مهرناز نازقلیچی افزود: در بخش ریلی شرایط به این گونه است که اکثر زمینه های شغلی برای آقایان مناسب تر است چون راه آهن به لحاظ تکنولوژی و دانش بهره برداری به صورت بسیار سنتی در حال کار و مدیریت می باشد.
وی عنوان کرد: کسب و کار فورواردری ریلی خیلی نیازمند سرمایه گذاری فیزیکی و کلان نیست و بیشتر به مهارت های بازاریابی، فناوری اطلاعات و دانش نرم نیاز دارد و از حوزه هایی به حساب می آید که امکان فعالیت بانوان در آن فراهم تر می باشد. نازقلیچی خاطرنشان کرد: طبیعتاً تسهیل گری در این زمینه همزمان به نفع آقایان و خانم هاست و به ویژه در کاهش میل جوانان و فارغ التحصیلان به مهاجرت هم اثرگذار خواهد بود چرا که این حوزه تقریبا تنها حوزه ای محسوب می شود که در آن امکان کارآفرینی ساده و کم خرج برای جوانان در صنعت ریلی فراهم می باشد.
از خانم مهندس نازقلیچی بخاطر انعکاس دقیق و هوشمندانه مشکلات بانوان فعال در صنعت حمل و نقل ریلی متشکریم. خوبی سخنرانی ایشان این بود که علاوه بر مشکلات، راهکارهای پیشنهادی را هم اعلام نمودند.
از نظر فن بیان هم خیلی خوب بودند.
بسیار عالی امیدوارم این شروعی برای ورود هرچه پر رنگ تر بانوان در صنعت حمل و نقل بالاخص ریلی باشد.
موفق و پیروز باشید