| کد خبر ۳۱۶۷۱۹
کپی شد

تکذیب افزایش ۳۰ درصدی قیمت تایر

معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با رد افزایش ۳۰ درصدی قیمت تایر اعلام کرد: هرگونه افزایش قیمت در این حوزه منوط به تصویب کارگروه تنظیم بازار است و اقدامات خارج از این چارچوب، وجاهت قانونی ندارد.

تکذیب افزایش ۳۰ درصدی قیمت تایر
تین نیوز |

در آخرین روز فروردین ماه انجمن صنفی صنعت تایر اعلام کرد که به علت افزایش هزینه‌های تولید و همچنین افزایش دستمزدها در سال جدید، نرخ محصولات تولیدی تایر رادیکال و بایاس به میزان ۳۰ درصد افزایش یافته و مقرر شد قیمت این محصولات با احتساب ۳۰ درصد افزایش قیمت از 31 فروردین ماه درج شود .

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در همان روز رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در گفت‌وگو با صداوسیما در خصوص این افزایش قیمت توضیح داد که فرایند درخواست افزایش قیمت باید طی شده و تولیدکنندگان، اتحادیه‌ها و انجمن‌های مربوطه، بدون آن، حق افزایش قیمت ندارند.

در همین زمینه احمد شانیان - معاون سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان - در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با این موضوع گفت: تایر از جمله گروه کالایی‌هایی است که حتما باید مجوز افزایش قیمت خود را از کارگروه تنظیم بازار دریافت کند و لازم است که مصوبه این کارگروه در رابطه با افزایش قیمت این گروه از محصولات را داشته باشد.

وی ادامه داد: تصمیمی که از سوی هیئت مدیره انجمن صنفی صنعت تایر اعلام شده به علت اینکه مجوزهای لازم و فرایندهای مربوطه را طی نکرده و هماهنگی‌ها رسمی را با کارگروه تنظیم بازار انجام نداده است، از نظر سازمان حمایت، دارای وجاهت قانونی نیست و در صورتی که اقدامی به صورت فروش با افزایش قیمت اعلامی (قیمت جدید) رخ دهد، سازمان حمایت حتما موضوع را به سازمان تعزیرات منعکس خواهد کرد و آن را به عنوان گزارش گرانفروشی به سازمان تعزیرات معرفی می‌کند.

معاون سازمان حمایت در پایان تاکید کرد: بنابراین هرگونه افزایش قیمت در این گروه از محصولات حتما باید در کارگروه تنظیم بازار تصویب شده باشد، حال ممکن است، کارگروه تنظیم بازار این مسئله را به سازمان حمایت محول کند که این سازمان نیز بر اساس ضوابط هیات تعیین و تثبیت قیمت، محاسبات لازم را انجام و جهت تصمیم گیری مقتضی به کارگروه تنظیم بازار اعلام می‌کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.