ایدرو با ایجاد زمینه مناسب برای توسعه صنعتی کشور با رویکردهای "توسعه فنآوری و دانش فنی"، "توسعه مدیریت در صنعت"، "توسعه سرمایهگذاریهای صنعتی" و "نوسازی و بهسازی صنایع"، ضمن اجرای طرحهای بزرگ، سرمایهگذاری مستقیم با هدف توسعه زمینههای اولویتدار صنایع هدف را با نگاه کلان انجام میدهد. این سازمان تلاش میکند تا با توجه به "جنبههای نرم توسعه" با فعالیتهایی همچون "مدیریت"، "هدایت و حمایت از تکمیل زنجیره ارزش صنایع هدف"، "نوسازی و رقابتپذیر نمودن صنایع موجود اولویتدار" و تمرکز بر "زنجیره ارزش صنایعی با مزیت مطلق و نسبی بالا و صادراتی" در جهت توسعه صنعتی کشور گامی موثر بردارد. به امید اینکه همکاری راهبردی سرمایهگذاران، کارآفرینان، صنعتگران داخلی و خارجی با شرکای راهبردی، مسیر توسعه کشور را هموار نموده و این سازمان بتواند در راستای توسعه سرمایهگذاری، دانش فنی و افزایش بهرهوری بخشهای صنعتی نقشآفرینی نماید.
سمت | نام و نام خانوادگی |
مدیر عامل |
سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در راستای نیل به چشم انداز ترسیم شده و انجام مأموریت خود، اهداف راهبردی زیر را در توسعه صنایع هدف دنبال می نماید
ایدرو به منظور ایجاد بستر مناسب جهت پشتیبانی از فعالیت های تجاری، صنعتی با هدف جذب سرمایه های داخلی و خارجی، افزایش تولید و صادرات غیرنفتی، ایجاد ارزش افزوده، ایجاد اشتغال مولد، جذب فن آوری های نوین، صادرات مجدد و شکوفائی اقتصاد منطقه ای تلاش کرده است و زیرساخت های مورد نیاز سرمایه گذاران بخش خصوصی در مناطق ویژه اقتصادی را فراهم سازد.
توسعه و ترویج سرمایهگذاری از وظایف مهم و قانونی سازمانهای توسعهای محسوب میگردد. این وظیفه مهم با تاکید بر صنایع مهم، استراتژیک و دارای اولویت نظیر صنایع حمل و نقل، تجهیزات سازی، زیربنائی، ساختمانی، شیمیایی، تبدیلی و غذایی بر عهده این سازمان است.
رویکرد اسناد بالادستی و قوانین توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر کاهش نقش تصدیگری دولت در فعالیتهای اقتصادی و فعال کردن بخشهای غیردولتی، موجب شد تا بسترسازی برای رشد این بخش و حمایت از آنها جزء محورهای اساسی برنامه این سازمان قرار گیرد.
یکی از استراتژیهای اصلی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در تحقق اهداف بلندمدت خود، توسعه مدیریت یا به زبان قانون تأسیس سازمان "تهیه و تربیت کادر مدیریت"میباشد. این استراتژی در راستای چشمانداز سازمان، یعنی پیشگامی در جهانی سازی صنایع کشور در نظر گرفته شده است.
اجرای پروژههای بزرگ صنعتی، یکی از مهمترین زمینههای کاری سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از ابتدا تأسیس به شمار میرود. انجام این پروژهها به همت این سازمان و یا شرکتهای زیرمجموعه آن سبب افزایش سرعت کشور در مسیر توسعه صنعتی، ایجاد اشتغال مولد و خلق ثروت ملی گردیده است
نوسازی عبارت است از فرآیند نرم افزاری و سخت افزاری ارتقاء شاخصهای فنی و اقتصادی و بهره وری عوامل تولیداز طریق به روزآوری و ارتقاء دانش فنی و تکنولوژی