◄ ضد عفونی قطار در مرز ریلی سرخس
به دنبال شیوع بیماری کرونا، نصب تونل یا گیتهای ضدعفونی کننده در ورودی اماکن مختلف رونق یافته است.
فیلم پیوست که در شبکههای اجتماعی منتشر شده، تونل ضد عفونی نصب شده در پل مرزی ریلی سرخس برای اجرای پروتکل بهداشتی مبارزه با شیوع کرونا را نشان میدهد.
به گزارش تین نیوز، به دنبال شیوع بیماری کرونا، نصب تونل یا گیتهای ضدعفونی کننده در ورودی اماکن مختلف رونق یافته است.
آنچنان که گفته شده، این تونلها افراد و اجسام را در حین ورود و خروج از این گیت، از انواع آلودگیها خ و ویروسها از جمله ویروس کرونا ضدعفونی میکند.
این تونلها، به طور معمول به گونهای طراحی میشود که تمامی سطوح افراد و اجسامی که از آن عبور میکنند را مورد مهپاشی مواد ضدعفونی کننده قرار میدهد. تونلهای ضدعفونی کننده به محض نزدیک شدن جسم خارجی به گیت ضدعفونی کننده، با توجه به سنسورهای نصب شده در آن این حضور را تشخیص میدهد.
سلام. آنچه در فیلم دیده میشود دالانی ست که قطار از آن عبور میکند و مورد مه پاشی مواد ضدعفونی کننده قرار میگیرد.
پزشکان آموخته اند که ویروس از طریق مجاری تنفسی و همینطور بینی و گوش و دهان و چشم میتوانند به بدن وارد شوند .واسطه انتقال ویروس از اشیاء اطراف ما به این مجاری ، عمدتاً دست است و نزدیکی بیش از حد با فرد مبتلا. اگر دست به هر طریقی از ویروس پاک شود انتقال ویروس انجام نمیشود.
حتی اگر فرض کنیم که واگن و بارش صد در صد آلوده به ویروس باشند اگر ماموری که با واگن کار میکند دستکش بدست بکند و آنرا به صورتش تماس ندهد قاعدتا ویروس منتقل نمیشود.
حال سوال این ست که این مه پاشی چه ضرورتی دارد و آیا اثر بخش هست؟ کاری را که میشود با یک جفت دستکش و شستن دست و آموزش مامورین در مورد شیوه های انتقال ویروس به سر انجام رساند ، چه نیازی به هزینه کردن برای ساخت دالان و مصرف ماده ی ضد عفونی در این حجم زیاد ؟
و نباید فراموش کرد که انتشار مواد ضد عفونی کننده در محیط ، خود میتواند برای سلامت مامورین مضر باشد