دوگن سیتی؛ شهر هوشمند شناور ژاپن
ژاپن از ایجاد شهر هوشمند دوگن سیتی خبر داد که یک کلان شهر شناور مقاوم در برابر تغییرات آب وهوایی است و در آن تحقیقات مراقبت های بهداشتی انجام می شود.
ژاپن از ایجاد شهر هوشمند دوگن سیتی خبر داد که یک کلان شهر شناور مقاوم در برابر تغییرات آب وهوایی است و در آن تحقیقات مراقبت های بهداشتی انجام می شود.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا، ژاپن از ایجاد یک شهر هوشمند به نام دوگن سیتی خبر داد که در برابر تغییرات آب وهوایی مقاوم است. این شهر با حلقه ای احاطه شده است که مانع تخریب سازه های آن توسط سونامی می شود.
ژاپن ادعا کرده است که پیشرفت فناوری در این کشور منجر به تبدیل ساختارهای هوشمند به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی شهروندان شده است، بنابراین ناگزیر باید نوآوری های خود را گسترش دهد تا جوامع گسترده تر خود را متحول کند.
دوگن سیتی چگونه عمل خواهد کرد؟
وبگاه رسمی دوگن سیتی توسعه شهری آن را به عنوان یک جنگل بتنی شناور نشان می دهد که توسط یک حلقه غول پیکر احاطه شده است و ظرفیت پذیرش ۳۰ هزار گردشگر و ۱۰ هزار ساکن را دارد.
دوگن سیتی به عنوان یک شهر مراقبت های بهداشتی هوشمند شناور روی دریا توصیف شده است که محیط غذایی، معماری، داده ها، انرژی و منابع اقیانوسی را با تمرکز بر مراقبت های بهداشتی به صورت یکپارچه فراهم می آورد و دارای سه بخش است.
بخش بیرونی دوگن سیتی قابل سکونت و ساختار حلقه مانند داخلی آن شبیه به بدنه کشتی است و از ساکنان در برابر امواج دریایی و سایر شرایط آب وهوایی محافظت می کند. این بخش همچنین دارای زیرساخت های حیاتی مانند آب، انرژی و فاضلاب است. این شهر همچنین دارای یک استادیوم ورزشی، چند پارک، هتل و مکان های عبادت است.
تجزیه وتحلیل داده های مراقبت های بهداشتی در این شهر با استفاده از سیستم عامل مراکز داده زیر آبی انجام می شود که به منظور خنک شدن به صورت طبیعی و محافظت در برابر حملات سایبری در زیر آب قرار گرفته است.
این شهر با بهره گیری از نوآوری در پروژه های سبز، مزرعه شناور خود را راه اندازی کرده است. در ساخت این شهر از مصالح ساختمانی سبک وزن و کم تأثیر زیست محیطی و انرژی های تجدیدپذیر برای فعال کردن مجتمع های کشاورزی و آبزی پروری در دریا استفاده شده است که با جمع آوری آب باران و مخلوط کردن آن با نمک، کیفیت محصولات را با سطوح pH مناسب حفظ کند.
دوگن سیتی یک پروژه بلندپروازانه است که می تواند الهام بخش دیگر نقاط جهان برای ایجاد یک زندگی پایدار باشد و در سال ۲۰۳۰ افتتاح خواهد شد.