بازدید سایت : ۶۸۷۶۴

کدام مناطق جهان بیشترین تعداد کشتی های مسافربری را دارند؟

با اینکه ایالات متحده در بازار کشتی های کروز سرآمد است، رشد صنعت کروز به ویژه در آسیا و اروپا نشان می دهد که این صنعت همچنان نقش مهمی در حمل ونقل دریایی جهانی ایفا می کند.

کدام مناطق جهان بیشترین تعداد کشتی های مسافربری را دارند؟
تین نیوز |

با اینکه ایالات متحده در بازار کشتی های کروز سرآمد است، رشد صنعت کروز به ویژه در آسیا و اروپا نشان می دهد که این صنعت همچنان نقش مهمی در حمل و نقل دریایی جهانی ایفا می کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از تجارت نیوز، ترافیک کشتی های مسافربری که تحت تأثیر صنعت جهانی کشتی های کروز و عملیات کشتی های فری (ferry) قرار دارد، نقش مهمی در حمل و نقل دریایی ایفا می کند. کشورهایی که بیشترین تعداد کشتی های مسافربری و بالاترین حجم ترافیک مسافران دریایی را دارند، بیشتر در مراکز گردشگری اصلی و مسیرهای دریایی استراتژیک متمرکز شده اند.

ایالات متحده آمریکا

ایالات متحده به عنوان بزرگ ترین بازار کشتی های کروز در جهان، یک صنعت عظیم برای کروزهاست. فلوریدا میزبان شلوغ ترین بندرهای جهان از نظر ترافیک مسافربری است؛ بندر میامی، پورت کاناورال (Canaveral) و پورت اورگلیدز (Everglades) از جمله این بنادر هستند که به میلیون ها مسافر سالانه خدمات می دهند. بندر میامی به تنهایی در سال های اخیر بیش از چهار میلیون مسافر کروز را مدیریت کرده است. ایالات متحده همچنین مقر اصلی چندین شرکت بزرگ کروز نظیر کارنیوال (Carnival Corporation)، رویال کارائیب (Royal Caribbean) و نروژیان کروز لاین (Norwegian Cruise Line) است. این شرکت ها ناوگان بزرگی از کشتی های کروز را اداره می کنند و بازار آمریکا همچنان قوی ترین بازار بین مناطق است، اگرچه بازارهای اروپا و آسیا نیز به سرعت در حال گسترش هستند.

اروپا

اروپا نیز یک مرکز مهم برای ترافیک کشتی های مسافربری است. کشورهایی مانند ایتالیا، اسپانیا و انگلستان خدمات مسافربری دریایی زیادی دارند که شامل کشتی های فری و خطوط کروز است. در ایتالیا، بنادری مانند چیویتا وکیا (Civitavecchia)، ونیز و ناپل در صنعت کروز نقش محوری دارند. اسپانیا نیز حجم بالایی از مسافران کروز را جذب می کند و بنادری مانند بارسلونا و پالما دِ مایورکا (Palma de Mallorca) نقاط کلیدی برای کروزهای دریای مدیترانه هستند. در همین حال، انگلستان به دلیل سنت های دریایی طولانی اش شناخته شده است و خدمات گسترده کشتی فری بین انگلستان و قاره اروپا و فراتر از آن وجود دارد.

آسیا

در آسیا، چین بازیگری در حال رشد در صنعت کروز است، با بنادری مانند شانگهای و تیانجین که حجم قابل توجهی از مسافران را جابه جا می کنند. در حالی که بازار کروز آسیا نسبتاً جدید است، این منطقه رشد سریعی داشته و انتظار می رود چین به یکی از بزرگ ترین بازارهای کروز در سطح جهانی تبدیل شود. ژاپن و کره جنوبی نیز خدمات گسترده کشتی فری دارند که برای سفرهای داخلی و منطقه ای ضروری هستند و شهرها و جزایر ساحلی را به هم متصل می کنند.

کشورهای دیگر

علاوه بر این مناطق، کشورهای کوچک تری که صنایع گردشگری قوی دارند نیز عملیات کشتی های مسافربری قابل توجهی دارند. به عنوان مثال، یونان شبکه گسترده ای از کشتی های فری را برای اتصال جزایر خود اداره می کند. از سوی دیگر استرالیا و نیوزیلند نیز در بازار کروز منطقه ای نقشی کلیدی ایفا می کنند.

از نظر ناوگان کشتی های مسافربری، کشتی های کروز از جمله بزرگ ترین و لوکس ترین کشتی ها هستند که می توانند از ۲ هزار تا بیش از ۶ هزار مسافر را در خود جای دهند. قیمت کشتی های جدید می تواند متفاوت باشد و کشتی های بزرگ تر و لوکس تر بیش از یک میلیارد دلار قیمت دارند. هزینه کشتی های فری کوچک تر نیز می تواند از ده ها میلیون تا چند صد میلیون دلار باشد که به اندازه و امکانات آن ها بستگی دارد.

به طور کلی، کشورهایی که بیشترین تعداد کشتی های مسافربری و بالاترین حجم ترافیک مسافران را دارند، معمولاً دارای صنعت قوی کروز یا خدمات مهمی برای کشتی های فری هستند و به نیازهای حمل ونقل و گردشگری پاسخ می دهند. 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.