شب گذشته در حادثه دلخراش واژگونی یک دستگاه پژو 206 در باند شمال به جنوب اتوبان آزادگان، یک جوان 20 ساله جان خود را از دست داد.
شب گذشته در حادثه دلخراش واژگونی یک دستگاه پژو 206 در باند شمال به جنوب اتوبان آزادگان، یک جوان 20 ساله جان خود را از دست داد.
به گزارش تیننیوز به نقل از خبرآنلاین، ساعت 23:14 شب گذشته، یک دستگاه پژو 206 پس از برخورد با جدول حاشیه بزرگراه آزادگان واژگون شد و سپس بر روی چهارچرخ در لاین کندرو این اتوبان متوقف شد.
راننده جوان که در این خودرو محبوس شده بود به کمک نیروهای امدادی خارج شد؛ اما متأسفانه در معاینات مشخص شد که او در اثر شدت جراحات جانباخته است.
عکسهای سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از این حادثه را ببینید.
مراسم رونمایی از نخستین بسته حمل و نقل پاک با حضور مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد.
۸۰ درصد خودروها در ترکیه دیزلی و یا الانجی بودند و حدود ۲۰ درصد بنزینی.
روز چهارشنبه 24 بهمن ماه 1403 مراسم نکوداشت مهندس احمد خرم وزیر اسبق راه و شهرسازی در سالن همایش های کتابخانه ملی…
هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران سه شنبه ۲۳ بهمن با حضور مسعود پزشکیان رییس جمهور و مشارکت …