اینفوگرافیک | ارزان ترین پاسپورت های جهان در ۲۰۲۴
در حالی که گذرنامه ها قفل جابه جایی های جهانی را باز می کنند، میزان هزینه ای که کشورها برای این مدرک شناسایی ضروری…
شاهکار مهندسی بنز با نام vision EQ silver arrow با موتور الکتریکی و ظاهری منحصر به فرد به جهانیان معرفی شد.
شاهکار مهندسی بنز در سال 1937 با کد W125 که توانست رکورد سرعت 432.7 کیلومتر بر ساعت را به ثبت برساند، حالا تبدیل به الگویی برای یک شاهکار مهندسی مدرن در قرن 21 شد.
به گزارش تیننیوز به نقل از موتور1، مرسدسبنز vision EQ silver arrow مانند جدش یک خودرو سوپر اسپرت سریع و یکنفره است که ازنظر فناوری سالها از زمانه خود جلوتر است.
با توجه به بالا گرفتن تب خودروهای الکتریکی، پیکان نقرهای بنز این برخلاف W125 که از موتور 12 سیلندر خورجینی استفاده میکرد، مجهز به یک موتور الکتریکی به قدرت 738 اسب بخار است. این موتور قدرت خود را از مجموعه باتری با توان 80کیلووات میگیرد.
اما با توجه به عدم مقبولیت کافی موتورهای الکتریکی در بین عاشقان سرعت، درصورتیکه خریدار بخواهد این خودرو به موتور هشت سیلندر خورجینی با فناوری موتورهای فرمول یک محصول AMG مجهز خواهد شد.
این خودرو باوجود تکسرنشین بودن برای رعایت قواعد آئرودینامیکی دارای بدنهای به طول 5.3 متر از جنس فیبر کربن است. سبک و آئرودینامیک بالای بدنه این خودرو باعث راحتتر لغزیدن این خودرو بین ملکولهای هوا شده است.
یکی از جالبترین بخشهای این شاهکار مهندسی، اسپویلر انتهای خودرو است که بهصورت فعال، با درنظر گرفتن شرایط و سرعت خودرو تغییر حالت میدهد.
رینگهای آلیاژی این ابر خودرو با طراحی خاص و منحصربهفردشان زیبایی خاصی به آن بخشیدهاند. برای رعایت بهتر مسائل آئرودینامیکی، قسمتی از این رینگها با حفاظی زیبا پوشانده شده است.
مانند همیشه کابین این شاهکار بنز با بهترین مواد طبیعی مانند چرمهای گرانقیمت و بهترین نوع چوب گردو پوشانده شده است. تمام درجات و نشانگرهای موردنیاز راننده در یک نمایشگر بزرگ پشت فرمان قرار دارد و جالبترین بخش این کابین یک نمایشگر کوچک در میان فرمان است که اطلاعات ضروری را به راننده نشان میدهد.
راندن این بنز بیشتر شبیه به خلبانی یک هواپیما جنگنده است تاراندن یک خودرو. در این خودرو اگر کسی هوس مسابقه کند با کمک سیستم هوشمند خودرو قادر به شبیهسازی یک مسابقه مجازی است، اگر هم کسی بخواهد رانندگی حرفهای را بیاموزد سیستم هوشمند این خودرو یک مربی مجازی دارد که درست راند خودرو را در شرایط مختلف به راننده آموزش میدهد.
پیکان نقرهای بنز یکبار دیگر فاصله فناوری این شرکت با رقبا را به رخ جهانیان کشیده است.
هنوز اطلاعات کاملی از دینامیک و مشخصات موتور بنزینی این خودرو فاش نشده و باید منتظر ماند تا اطلاعات تکمیلی این شاهکار مهندسی منتشر شود.
در حالی که گذرنامه ها قفل جابه جایی های جهانی را باز می کنند، میزان هزینه ای که کشورها برای این مدرک شناسایی ضروری…
پاول به سختی کار می کرد و با پس انداز خود اولین اتومبیل خود را که یک فولکس واگن سوسکی (بیتل) بود خرید و بین سال های…