خبر کوتاه بود؛ اما برای طرفداران فولکس بیتل یا همان قورباغهای خودمان تلخ بود. از سال 2019 دیگر مدل بیتل در بین تولیدات فولکسواگن نخواهد بود. این جمله یعنی پایان عمر بیتل پس از 70 سال.
خبر کوتاه بود؛ اما برای طرفداران فولکس بیتل یا همان قورباغهای خودمان تلخ بود. از سال 2019 دیگر مدل بیتل در بین تولیدات فولکسواگن نخواهد بود. این جمله یعنی پایان عمر بیتل پس از 70 سال.
به گزارش تیننیوز به نقل از بیبیسی، بیتل شاهکار فردیناند پورشه مؤسس کمپانی پورشه بود که به درخواست دولت آلمان نازی در سال 1938 بهعنوان خودرو ملی آلمان تولید شد. پس از جنگ جهانی دوم، سادگی بیتل، آن را به ماشین محبوب خانوادههای آلمانی تبدیل کرد. در دهه شصت و هفتاد شهرت بیتل جهانی شد و بهویژه مشتریان زیادی در آمریکا پیدا کرد. تولید بیتل تا سال ۲۰۰۳ در مکزیک ادامه داشت و بیش از ۲۱ میلیون دستگاه از آن ساخته شد. در اواخر دهه نود میلادی، فولکسواگن که بهدنبال افزایش سهم خود در بازار آمریکا بود، مدل جدیدی از بیتل را به بازار عرضه کرد. این ماشین در سالهای اول موفق بود و فروشش به هشتاد هزار دستگاه در سال رسید؛ اما فروش هرسال کمتر شد تا اینکه امسال به حدود یازده هزار دستگاه رسید. هنریش ووبکن، مدیر فولکسواگن آمریکا همزمان با اعلام توقف تولید بیتل گفت با توجه به استراتژی جدید شرکت برای ساخت ماشینهای الکتریکی، برنامهای برای معرفی نسل جدیدی از بیتل وجود ندارد. بااینحال او بازگشت دوباره این نام در آینده را هم رد نکرده است. فولکس قورباغهای نوستالژی بسیاری از مردم جهان است. خبر حذف این خودرو پس از حذف لندروور دفندر از خط تولید بار دیگر علاقهمندان خودرو را متأثر کرد. چنین خودروهایی با چنین پیشینهای بهراحتی فراموش نمیشوند، همانطور که هنوز کلوبهایی در کشورهای مختلف برای طرفداران سیتروئن 2CV یا همان ژیان وجود دارد. چنین خودروهایی را میتوان هویت صنعت خودرو دانست و حذف هرکدام بهنوعی ضربه به علایق ماشین بازها است.
پل هوایی متروکه ای که چندین کیلومتر درازی دارد در مرکز شهر سئول به محل پرورش و نگهداری از بیش از ۲۴ هزار گیاه، درختچه…
براساس استانداردها هر ایستگاه مترو حداقل باید ۲ ورودی داشته باشد تا دسترسی مردم به این مد از حمل ونقل عمومی آسان تر…
بحرین از سه پروژه موسوم به ساختارهای «هرم وارونه»، «مینیاتوری مرداب صخره ای» و «جاده سفید» در جزیره ریف خود رونمایی…
این فقط یک رویداد علمی است که بالغ بر 50 متخصص و نخبه علمی کشور همزمان در آن حضور دارند و کشور فعلا از خدمات آنها…