با اپلیکیشن های کاربردی در سفر، مسافرت راحت تری رو تجربه کنید
اگه سفری در پیش دارید، با نصب اپلیکیش ها و برنامه های مفید در تلفن همراه خود می توانید سفری خوشایند و آسوده ای را برای خود رقم بزنید.
اگه سفری در پیش دارید، با نصب اپلیکیش ها و استفاده از برنامه های مفید در تلفن همراه خود می توانید سفری خوشایند و آسوده ای را برای خود رقم بزنید.
اپلیکیشن Google translate
به طور کلی سرویس مترجم گوگل به شما این امکان رو می ده که متن ها و صداهای هر زبانی رو به زبان دلخواه خودتون ترجمه کنید. این سرویس این امکان رو براتون مهیا کرده که بتونید به دو روش متن و یا صدا ورودی رو تحویل بگیرید و با همین دو روش هم خروجی تحویلتون میده. سرویس Google Translate با اینترنت کار می کنه و برای هر بار استفاده از اون می بایست اینترنت شما وصل باشه. اما امکان بهره بردن از اون در حالت آفلاین هم وجود داره؛ برای این کار حتما باید داخل اپلیکیشن از بخش تنظیمات دیتای مربوط به استفاده ی آفلاین رو دریافت کنید.
این اپلیکیشن توی سفرای خارجی خیلی به دردتون می خوره. هر جایی جمله یا کلمه ای دیدید که معنیش رو بلد نبودید به راحتی می تونید از این اپ استفاده کنید. ما ایرانیا معمولا به ترکیه و دبی خیلی سفر می کنیم، به خاطر اینکه در طول سفر گیج نشید و چیزی آزارتون نده، از این اپلیکیشن استفاده کنید. یکی از اپلیکیشن های کاربردی در سفر اونم سفرای خارجی، همین اپلیکیشنه که هم روی اندروید و هم روی ios قابل دسترسیه.
اپلیکیشن ITranslate Translator (اپلیکیشن ترجمه سفر)
محبوب ترین نرم افزار مترجم برای آیفونه که الان برای اندروید هم عرضه شده. این برنامه ویژگی هایی مثل تشخیص صدا، ماشین ترجمه و خروجی صوتی رو ارائه می ده. این مترجم در حال حاضر از بیش از ۵۰ زبان از جمله فارسی، عربی، انگلیسی، آفریکانس، آلبانیایی، بلاروسی، بلغاری، کاتالان، چینی ساده، چینی سنتی، کرواتی، چک، دانمارکی، هلندی، استونیایی، فنلاندی، فرانسوی، گالیسی، آلمانی، یونانی، عبری، هندی، مجاری، ایسلندی، اندونزی، ایتالیایی، ایرلندی، ژاپنی، کره ای، لتونیایی، لیتوانیایی، مقدونی، مالزیایی، مالتی، نروژی، لهستانی، پرتغالی، رومانیایی، روسی، صربی، اسلواکی، اسلوونیایی، اسپانیایی، سواحیلی، سوئدی، تاگالوگ، تایلندی، ترکی، اوکراینی، ویتنامی، ویلز و ییدیش پشتیبانی می کنه که شامل ترجمه کلمات، عبارات و حتی کل جملاته.
به نظرم همین که به لیست بالا نگاه کنید متوجه میشید این اپلیکیشن در سفر به چه کشورایی به دردتون می خوره. یادم رفت بگم، ما ایرانیا معمولا به تایلند هم زیاد سفر می کنیم، خوبه که از این اپ استفاده کنیم که حداقل درخواست هامون رو به شکل محترمانه ای عنوان کنیم. پس میشه گفت یکی از اپلیکیشن های کاربردی در سفر مخصوصا برای سفر به تایلند می تونه این اپ باشه.
اپلیکیشن Doulingo
یادگیری یه زبان خارجی در کنار تمامی جذابیت های شیرینی که داره، چالش های مختلفی هم داره. از دسترسی به منابع مختلف برای یادگیری گرفته تا وجود منبعی قابل اطمینان برای تمرین آموخته ها. با توجه به افزایش چشم گیر بحث آموزش آنلاین، این روزها استفاده از اپلیکیشن ها و منابع دیجیتال که به کمک گوشی می شه از اونا بهره برد هم محبوبیت فوق العاده ای بین کاربران پیدا کرده. دولینگو یا Doulingo یکی از مطرح ترین شرکت های ارائه دهنده خدمات دیجیتال یادگیری زبانه که با سال ها تجربه توی این مسیر، اپلیکیشنی رو در اختیار شما قرار داده که به خوبی می تونید از اون برای یادگیری یه زبان جدید استفاده کنید.
احتمالا با خودتون می گید این اپ توی سفر چه کمکی به ما می کنه؟ خب سوال خوبیه که من براش یه جواب خوب دارم. شما معمولا برای یه سفر خارجی از مدت ها قبل برنامه ریزی می کنید دیگه. حالا اگه این وسط تورم به پولتون نخوره و بازم بتونید طبق برنامه اتون پیش برید، یکی از کارایی که باید انجام بدید اینه که حداقل جملاتی که برای کارای روزانه بهش احتیاج دارید رو یاد بگیرید. مثلا اینکه تو فرودگاه چی بگید، چطوری تاکسی بگیرید، چجوری قیمت بپرسید و خرید کنید یا اینکه غذا سفارش بدید. پس واقعا میشه گفت یکی از اپلیکیشن های کاربردی در سفر می تونه دولینگو باشه که برای هر دوتا سیستم عامل اندروید و آیفون در دسترسه.
با اپلیکیشن XE Currency
اپلیکیشن XE Currency معروف ترین و پرطرفدارترین اپلیکیشن در زمینه محاسبه نرخ انواع ارز به واحد پولای مختلف در جهانه. با این اپلیکیشن از آخرین و بروزترین قیمتا در بازار ارز و فلزات گرانبها در کشور خودتون و جهان مطلع میشید و نیازی به استفاده از ماشین حساب ندارید. در آخرین آپدیت اپلیکیشن، این امکان به کاربران برنامه داده شده که بدون نیاز به اینترنت بتونین از امکان محاسبه نرخ ارز در اون استفاده کنین.
خوب بازم از دسته اپلیکیشن های کاربردی در سفر، اونم سفرای خارجیه. هرچند که ما ایرانیا چون دوست نداریم بریم سفر و وقتی برگشتیم با قیمت دلار یهو شگفت زده بشیم، دوست داریم دائم قیمتا رو چک کنیم. خب این اپ کارمون رو راحت کرده. خوبیشم اینه که هم واسه اندرویدی ها هم اونا که گوشی آیفون دارن کاربردیه. به نظرم همین که توی سفر خارجیمون، وقتی می خوایم خرید کنیم، دائم نخوایم ماشین حساب رو بیرون بیاریم، خودش یه موهبت بزرگه.
اپلیکیشن امداد خودرو
اپلیکیشن امداد خودرو یکی از بهترین و ساده ترین راهکارها برای استفاده از خدمات امداد جاده ای و یدک کش آنلاینه. با استفاده از اپلیکیشن امداد خودرو، کاربران می تونن در زمانی کوتاه بدون دستپاچگی و به راحتی وارد اپلیکیشن شده و با وارد کردن مشخصات خودشون، امدادهای مورد نیاز رو به راحتی دریافت کنن. امروزه راه های بسیار متنوعی برای تعامل امدادرسانان با مشتریان ایجاد شده. همین عامل منجر به بهبود خدمت رسانی به اونا شده و برای هر دو گروه مزایای زیادی رو به همراه داره.
این اپلیکیشن به درد اونایی می خوره که دوست دارن با ماشین خودشون سفر کنن. معمولا مسیرای کوتاه رو خوبه که با ماشین خودمون بریم. مثلا فکر کنید دوست داریم به کاشان سفر کنیم ولی یهو بین راه ماشینمون خراب میشه. اینجاست که این اپلیکیشن به دادمون می رسه و ما رو تو بیابون دست تنها نمیذاره. اپلیکیشن های کاربردی در سفر فقط اونایی نیستن که قراره چیزی رو برامون جابجا کنن، گاهی اونا یه خدمت این مدلی بهمون میدن. راستی این اپلیکیشن مثل بقیه هم روی اندروید و هم ios قابل دسترسه.
اپلیکیشن Accuweather
شما هرجا که باشید تنها باید موقعیت مکانیتون رو توی این اپ فعال یا ثبت کنید و اجازه دسترسی به اون رو به برنامه بدید. اطلاعاتی مثل آفتابی یا ابری بودن هوا، دما، میزان رطوبت و سرعت باد در همون نگاه اول قابل مشاهده است. همچنین باید گفت که این اطلاعات از دقت بسیار بالایی برخورداره و می تونید کاملا به اونا اعتماد کنید. در بخشای دیگه، اطلاعات جزئی تر هم میشن. یکی از ویژگی های جالب و البته بسیار کاربردی این برنامه، هشدار درباره بادهای سنگین و طوفان های احتمالیه که به شما کمک می کنه که هم برنامه ریزی صحیح تری داشته باشید و هم وسایل لازم برای آب و هوای مورد نظر رو زمان بیرون رفتن، همراه خودتون ببرید. البته این رو هم باید گفت که راهنمایی های این برنامه به زبان انگلیسی هستن و شاید کمی برای کاربرانی که با زبان انگلیسی آشنایی ندارن، مشکل ساز بشه اما ویژگی های اکیوودر به قدری کاربردیه که بشه نصب و استفاده از اون رو توصیه کرد.
شما قبل از هر بیرون رفتنی حتی برای یه پیک نیک کوتاه مدت هم نیاز دارید بدونید هوا چطوریه تا یه موقع غافل گیر نشید. البته این موضوع توی شهرهای شمالی و جنوبی اونم تو بهار خیلی ضروریه. مثلا من می دونم که اگه به رامسر سفر کردین و خواستین برین ساحل حتما باید آب وهوا رو از قبل چک کنید چون هر آن ممکنه بارون غافلگیرتون کنه. اینم بگم که هم واسه اندرویدی ها هم اونا که گوشی آیفون دارن قابل دسترسه.
اپلیکیشن Packpoint
آماده شدن برای سفر همیشه برای برخی بسیار سخت و مشکل بوده و در تهیه لیست لوازم آنچنان دقیق و با وسواس عمل می کنن که همیشه نگران جا گذاشتن برخی از لوازمشون هستن. ساده ترین راه تهیه لیست لوازم مورد نیاز سفر، یه کاغذ و خودکاره که امروزه و با پیشرفت تکنولوژی اونا هم جای خودشون رو به اپلیکیشن ها دادن. PackPoint Premium packing list عنوان برنامه ای حرفه ای برای تهیه لیست لوازم مورد نیاز سفر برای اندرویده که توسط Wawwo در مارکت گوگل منتشر شده. البته الان شما می تونید اون رو برای آیفون هم دانلود کنید.
کلا چک لیست داشتن واسه هر کاری ضروریه چون باعث میشه دقیقه نودی نباشیم و چیزی رو هم جا نذاریم. سفر رفتن که دیگه خودش نگرانی های خودش رو داره، چون اگه چیزی رو جا بذاریم یا باید کلا قیدش رو بزنیم یا اینکه کلی پول بدیم و اون رو توی مقصد خریداری کنیم. معمولا هم انقدر فکرمون مشغوله که امکان اینکه واقعا چیزی یادمون بره قطعا هست، پس این اپلیکیشن خیلی بهمون کمک می کنه. از دسته اپلیکیشن های کاربردی برای سفر، من پک پوینت رو از اونایی می دونم که قبل سفر بهمون کمک می کنه.
اپلیکیشن چمدان
چمدان که کاری از گروه زورقه اپلیکیشنی با ظاهری ساده و در عین حال زیباست. کار با اون بسیار ساده و قابل فهمه. شما در چمدان ابتدا باید سفری که می خواید برید رو مشخص کنید و در واقع یه سفر جدید بسازید تا در وسایلی که باید به همراه داشته باشید بتونه کمکتون کنه. در آخر می تونید یه چک لیست پیشنهادی از چمدان رو که شامل کلیه ملزومات سفر خودتون هست، دریافت کنید و یا لیست خالی رو تحویل بگیرید و خودتون به دلخواه آیتمای جدید اضافه کنید و ذخیره کنید.
یه جورایی این اپلیکیشن هم مثل قبلی یه چک لیست بهتون میده، منتها یه تفاوتی که داره اینه که، خودتون هم می تونید توش لیست بسازید و فقط یه لیست از پیش ساخته شده نیست. اینم، از دسته اپلیکیشن های کاربردی در سفر، البته قبل از سفره. خوبیشم اینه که هم کسی که سامسونگ داره می تونه دانلودش کنه و هم اونی که آیفون داره.
اپلیکیشن Sas survival guide
SAS Survival Guide نام اپلیکیشنی در خصوص راهنمای بقا است که محبوبیت زیادی در بین کاربران داره. اطلاعات بسیار زیادی درون این اپلیکیشن گنجونده شده که همگی در زمینه ی زندگی در شرایط سخت و حفظ بقای انسان هستن. آموزشهای مختلف در خصوص زندگی در شرایط این چنینی، تستای مختلف، ویدیو ها و موارد این چنینی همگی در داخل اپلیکیشن SAS Survival Guide قرار دارن. کاربران اپلیکیشن مذکور می تونن آموزشایی در خصوص کمک های اولیه، لیست وسایل مورد نیاز برای شرایط دشوار و علامت دهی مورس رو یاد بگیرن. این اپلیکیشن برای اندروید و iOS منتشر شده.
اگه اهل سفرای کمپینگی هستید، مثلا دلتون خواست به کویر لوت سفر کنید و چند شب اونجا بمونید، این اپ خیلی بهتون کمک می کنه. شاید بشه گفت یکی از کاربردی ترین اپلیکیشن های کاربردی همینه که اینجا نوشتم. کار کردن باهاش رو حتما یاد بگیرید چون به هر حال کسی پیش بینی نکرده، ممکنه یهو تو این شرایط سخت گیر کنیم.
اپلیکیشن Couchsurfing
برنامه ی Couchsurfing، یه جامعه ای شامل بیش از ۱۲ میلیون فرده که همگی از طرفداران سفر هستن. هتل و خونه با میزبان از سراسر دنیا پیدا کنید و از سفر خودتون به محلای جدید لذت ببرید. یه فضایی شبیه به اینستاگرام داره و این قابلیت رو داره که عکسای سفر خودتون رو آپلود کنید و با افراد دیگه در دنیا به اشتراک بذارید. با این برنامه می تونید بهترین میزبان رو در مقصدتون پیدا کنید. دوستای جدید پیدا کنید. گردشگرا رو بدون سفر رفتن ببینید و کلی سرگرمی دیگه.
قطعا شما هم دوست دارید جایی که میرید یه آشنا داشته باشید که بهتون کمک کنه. محل رو بشناسه و خونه مرتبی رو در اختیارتون بذاره. حالا فکر کنید که این سفر خارجی باشه، مثلا به مالزی سفر کرده باشید، اونجا هم کسی رو نشناسید، اگر بتونید با یه محلی صحبت کنید و ازش بخواید خونه اش رو به شما اجاره بده، اونم در مورد جاهای دیدنی و مراکز خرید شما رو راهنمایی می کنه.
اپلیکیشن همپا
استارت آپ نوپای همپا شو با شعار کاهش آلودگی و دوستی اقدام به ساخت اپلیکیشنی جالب و جذاب کرده. تا حالا به این فکر کردید که وقتی می خواید برید سفر، اونم با ماشین خودتون، دو نفر دیگه رو هم با خودتون همراه کنید؟ بد نیست بدونید که همپا به هیچ عنوان یه سرویس حمل و نقل نیست، بلکه وظیفه اون فراهم کردن بستری رایگان برای معرفی صاحب خودرو (همران) و مسافر (همپا) به یکدیگره. می تونید سفر خودتون رو با جزئیات کامل در سیستم ثبت کنید تا مسافرای دیگه با بررسی گزینه ها صندلیشون رو در خودرو شما رزرو کنن.
فک کن از تهران می خواید راهی رودسر بشید، توی مسیر هم ماشینتون خالیه و ترجیح میدید که یه همسفر داشته باشید. به راحتی می تونید از این اپلیکیشن استفاده کنید و همسفر پیدا کنید. هم ماشین شما خالی نیست هم یکی رو که ماشین نداره با خودتون همراه کردید. از جمله اپلیکیشن های کاربردی در سفر میشه واقعا اینو از اونایی دونست که هم به نفع شماست هم اونی که باهاتون همراه میشه.
اپلیکیشن Google maps
google maps یا نقشه ی گوگل مثل گوگل ارث یکی دیگر از سرویسای خوب گوگله که با استفاده از GPS گوشی شما، محلی که در اون هستید رو به طور هوشمند شناسایی می کنه و بعد از اون شما تنها نیاز دارید که مقصد مورد نظر خودتون رو توی این برنامه جستجو کنید. این برنامه با محاسبه مسیرهای مختلف، بهترین مسیر ممکن رو برای شما انتخاب می کنه. از ویژگی های جالب و کاربردی این برنامه می شه به محاسبه و نمایش میزان ترافیک اشاره کرد که به شما در انتخاب مسیر بسیار کمک می کنه. در این پروسه، همچنین به شما چند مسیر رو برای رسیدن به مقصد پیشنهاد می کنه و اگه مسیر به دلایلی مثل تصادف یا عملیات عمرانی بسته باشه، اون رو با علامت برای شما مشخص می کنه.
ما خیلی وقتا به جاهایی سفر می کنیم که چیزی از مسیرهای اونجا نمی دونم. مثلا اگه به همدان سفر کردید و می خواستید این وسط یه سری هم به غار علیصدر بزنید این اپلیکیشن خیلی بهتون کمک می کنه.
اپلیکیشن نشان
نشان مثل یه نقشه تعاملی برای شماست که مکان های عمومی شهرهای مختلف روی اون نمایش داده شده. این مسئله برای اوقاتی که به شکل غیرمنتظره و ناگهانی نیاز به استفاده از مراکزی چون مراکز درمانی یا خدماتی پیدا می کنید، مناسبه. یا به طور مثال، وقتی در یه شهر جدید مشغول به تردد هستید و ناگهان متوجه می شید که بنزین زیادی توی باک شما باقی نمونده، به راحتی با استفاده از نشان می تونید نزدیک ترین پمپ بنزین رو پیدا کنید.
توی دوران کرونا یه سریا که به خاطر ماموریت کاری مجبور بودن بین شهرها سفر کنن خیلی نیاز پیدا می کردن به اینکه بتونن این مراکز درمانی رو نشونه گذاری کنن. اپلیکیشن نشان خیلی به این افراد کمک کرد تا بتونن مراکز درمانی رو پیدا کنن. اگر بخوام اپلیکیشن های کاربردی در سفر رو دسته بندی کنم، میشه اینو اولین اپلیکیشن لیست قرار داد که برای ه ردوتا سیستم اندروید و ios در دسترسه.
اپلیکیشن Waze
Waze یه نرم افزار بر مبنای سامانه مسیریابی و موقعیت شناسی جهانیه که از سیستم ناوبری ترن بای ترن استفاده می کنه. نرم افزار مسیریاب ویز امکان جستجوی سریعترین مسیری که سایر کاربران از مسیر مشترک عبور کردن رو مشخص می کنه به طوری که سایر کاربران می تونن ترافیک رو با یه کلیک گزارش کنن. این برنامه بصورت خودکار سرعت متوسط مسیرها رو شناسایی و مشخص می کنه.
اپلیکیشن ویز توی شهرهای پیچ در پیچی مثل تهران که اگه یه خروجی رو گم کنی باید کل تهران رو دور بزنی تا خروجی بعدی رو پیدا کنی، خیلی کاربردیه. حتی توی اتوبان ها هم بهتون میگه کجاها پلیس وایساده و یه تقلب هم این وسط بهتون می رسونه. ولی خب شما که می دونید باید همیشه با سرعت مجاز رانندگی کنید، مگه نه؟ خوبی این اپ اینه که واسه هر دو دسته کاربر آیفون و اونایی که گوشی اندرویدی دارن، قابل دسترسه.
اپلیکیشن Four square
Foursquare اپلیکیشن رسمی شبکه اجتماعی فور اسکوئر برای کاربران اندروید و iosه. این شبکه اجتماعی که در سال ۲۰۰۹ تاسیس شده با بیش از ۴۰ میلیون کاربر کنونی، هر روز کاربران بیشتری رو به سمت خودش جذب می کنه. توی شهرهایی مثل اصفهان که رستورانا زیادن این اپلیکیشن یکی از مهمترین اپلیکیشن های کاربردی در سفر می تونه باشه.
اپلیکیشن همگردی
همگردی می تونه راهنمای خوبی برای سفر باشه؛ اپلیکیشنی که به غیر از معرفی جاذبه های گردشگری، می تونه رستوران ها، فروشگاه ها، مراکز فرهنگی و هنری و نقاط دیگه رو هنگام سفر به شهری غریب نمایش بده.. همگردی برای سفر یه راهنمای درست و حسابیه؛ می تونه نقاطی بکر و دیدنی که حتی اسمش رو نشنیدید، به شما پیشنهاد بده و هنگامی که در مسیر رسیدن به شهر مورد نظرتون هستید، شما رو از مراکز مهم اطرافتون مطلع کنه. یادمه به کرمان سفر کرده بودیم و جایی رو بلد نبودیم، این اپلیکیشن حسابی همراهمون بود. در ضمن این اپلیکیشن توی دسته بهترین اپلیکیشن های گردشگری برای اندروید و iOS معرفی شده.
اپلیکیشن پیاده
اپلیکیشن جدید پیاده، یه راهنما برای کشف سرگرمی ها، اخبار مکان ها و ناشناخته های تهرانه. این رسانه با تغییر زاویه ی دید خودتون نسبت به تهران در تلاشه تا هر روز با به اشتراک گذاشتن موقعیت ها و پتانسیل های جدیدی در این کلان شهر شگفت انگیز فرصت کشف ناشناخته های تهران رو به کاربرانش بده.
وقتی این اپلیکیشن رو داشته باشید راحت می تونید تمام نقطه های تهران رو زیر پا بذارید. تهران انقدر جای دیدنی داره که حتی فکرش رو هم نمی کنید. با اپلیکیشن پیاده، کسایی که به تهران سفر کردن دیگه نیاز ندارن دائم اینور اونور وایسن و از اینو اون آدرس بپرسن. همیشه میگم اگه هر شهر یه اپلیکیشن اینجوری داشته باشه، واقعا چقدر خوب مبشه.
اپلیکیشن فیدیلیو
فیدیلیو اپلیکیشن مخصوص کساییه که به تهران سفر کردن و حسابی خوش اشتها هستن. این اپ برای یافتن بهترین و نزدیک ترین رستوران ممکن به محل اقامت، مناسبه. به نظر می رسه تعداد اپلیکیشنایی که به درد شکموها می خوره اصلا کم نیستن. فیدیلیو برای کسانی که کل شهر رو برای پیدا کردن یه رستوران خوب زیر پا میذارن، یکی از گزینه های مناسب صرفه جویی در زمانه. حیف نیست بخش زیادی از سفرتون رو دنبال این باشید که خوب حالا کجا بریم واسه اینکه بتونیم غذای خوب بخوریم؟ به این اپلیکیشن هم دو دسته عاشقان آیفون و موبایلای اندرویدی، دسترسی دارن.
اپلیکیشن Google trips
اپلیکیشن گوگل تریپس انقدر جذابه که احتمال مقاومت در برابر اون بسیار کمه. گوگل تریپس، برنامه ای رایگانه که همه اطلاعات سفر شما (از جمله بلیط هواپیما، رزرو هتل و …) رو جمع کرده و در نهایت اونا رو به صورت یه بسته به شما ارائه می ده. این برنامه هم روی iOS و هم Android قابل نصبه و اصلا نیاز نیست نگرانش باشید. شما توی این اپ هم میگید که کجا می خواید برید هم اینکه جاهایی که قابل رزرو هستن رو بهتون معرفی می کنه و چی بهتر از این واقعا.
اپلیکیشن Tripadviser
TripAdvisor می تونه راهنمای هوشمند و همیشه همراه شما توی سفر باشه. با پیشنهادات این اپلیکیشن می تونید پیش از سفر به کشوری غریب، برای مسافرتتون برنامه ریزی کنید و در حین گشت و گذار به هیچ وجه بابت یافتن بهترین مراکز تفریحی و خدماتی درمانده نمیشید. با داشتن TripAdvisor می تونید نقد و بررسی و تصاویر کاربران اپ رو در مورد رستوران ها، هتل ها و سایر مراکز تفریحی و گردشگری در نقاط مختلف دنیا بخونید. با مشاهده نظرات کاربران و امتیازهایی که به مکان های مختلف دادن، می تونید بهتر برای سفر و بازدیدتون از جاهای مختلف برنامه ریزی کنید.
همیشه اولین سفر به خارج از کشور اونم جایی که هیچ شناختی ازش ندارید می تونه استرس آور باشه. این اپلیکیشن همونطور که از اسمش مشخصه به خوبی می تونه راهنماییتون کنه. توی اپلیکیشن های کاربردی در سفر همونطوری که می بینید اپ هایی که واسه سفرای خارجی طراحی شدن اصلا کم نیستن. در ضمن، برای دسترسی به این اپلیکیشن لازم نیست حتما اندرویدی باشید اگه گوشیتون آیفون بود هم امکان دانلود واستون وجود داره.
اپلیکیشن همراه بانک
کارت به کارت، خرید شارژ و اینترنت و پرداخت قبوض و درخواست پول با همراه کارت، از جمله کارایی هستن که شما می تونید با این اپلیکیشن انجام بدید. فک کنم کاملا واضحه که این اپ به چه دردتون می خوره. داشتن یه اپلیکیشن پرداخت خوب روی گوشی می تونه تا حد زیادی گره گشای نیازهای روزمره ما باشه حتی می تونه به صرفه جویی در وقت ما به صورت روزانه کمک زیادی بکنه.
دارم فک می کنم اگه یه سفر به چابهار داشته باشیم و دلمون بخواد از دستفروشای اونجا چیزی بخریم بد نیست که وقعا یه اپلیکیشن پرداخت همراهمون داشته باشیم.
اپلیکیشن ایرانسل من
خرید شارژ برای سیم کارت خودتون و دیگران، خرید بسته های اینترنت برای سیم کارت خودتون و دیگران، ارائه ریز کارکرد مصرف سیم کارت، اطلاع از حجم و مدت باقی مونده از بسته اینترنت، اطلاع از مقدار شارژ باقی مانده برای سیم کارت و ارائه خدمات سیم کارت نظیر مسدودیت یا رفع مسدودیت و دائمی کردن خط از ویژگی های اصلی این اپلیکیشنه. به نظرم دیگه اصلا گفتن نداره، همین ویژگی ها نشون داده که چقدر این اپ توی سفر به دردمون می خوره.
ما معمولا توی سفر دوست داریم عکسامون رو با دیگران به اشتراک بذاریم. واقعا تصور اینکه به کیش سفر کردیم و اینترنتمون کنار ساحل تموم شده و نتونیم دیگه عکسامون رو برای نزدیکانمون بفرستیم، می تونه خیلی دردناک باشه.
اپلیکیشن تقویم فارسی و باد صبا
همه ی ما برای مطلع شدن از مناسبتها و اطلاعات تولدها و چیزایی که واسه خودمون مهم هستن، به تقویم هامون رجوع می کنیم. امروزه تکنولوژی همانند هر چیز دیگه ای تقویم ها رو هم تحت تاثیر قرار داده و باعث شده تا بتونیم به انواع اونا توی دستگاه هوشمند خودمون دسترسی داشته باشیم! Persian Calendar Ad-Free عنوان یه تقویم فارسی کامل و فوق العاده سال ۱۴۰۲ و مخصوص اندرویده.
شما می تونید توی این تقویم یه سری آلارم برای خودتون ست کنید که سر موقع بهتون یادآوری هم بکنه. مثلا اگه توی سفر به سیستان و بلوچستان دوست داشته باشید کوه های مریخی رو ببینید می تونید زمان تور رو توی این اپلیکیشن ثبت کنید که دقیقا زمانش رسید بهتون یادآوری کنه.
اپلیکیشن های اسنپ و تپسی
معمولا وقتی ما به شهری سفر می کنیم چون زیاد مسیرها رو نمی شناسیم ترجیح میدیم ماشینمون رو توی هتل پارک کنیم و با تاکسی اینور اونور بریم. حالا این وسط دیگه نیازی به تاکسی هم نیست. خیلی راحت در حالی که توی اتاقتون نشستید تاکسی رو سفارش بدید تا بیاد در هتل و به مقصدی که می خواید برسوندتون. با اپلیکیشن اسنپ حتی می تونید هتلتون رو هم رزرو کنید و غذا هم سفارش بدید و واقعا چی بهتر از این؟
اپلیکیشن های کاربردی در سفر سعی کردن تمام مسیر سفر رو برامون هموار کنن. ضمن اینکه هم اندرویدی ها و هم اونا که آیفون دارن می تونن ازشون استفاده کنن.
اپلیکیشن پیدو، آی بنزین و Gasbuddy
با استفاده از وب اپلیکیشن پیدو، نه تو صف پمپ بنزین ها معطل میشید و نه وقت خودتون رو در راه رسیدن به جایگاه سوخت صرف می کنید. با پیدو به راحتی و در آسایش و ایمنی کامل در کنار محل کار یا زندگی خودتون بنزین بزنید. پیدو همیشه و حتی توی روزهای تعطیل بهتون دسترسی میده. با استفاده از پیدو و عدم نیاز به مراجعه به پمپ بنزین هم میزان تردد و ترافیک کم میشه و هم از آلودگی هوا جلوگیری میشه. اصلا تو مسیر که بنزین تموم می کنی لازم نیست نگران باشی و میتونی خیلی راحت با این اپ بنزین بزنی.
تموم کردن بنزین کابوس منه. فک کن تو جاده چالوس توی اون ترافیک گیر کردی بنزینتم تموم شه یه فاجعه است. اینجاست که این اپلیکیشن ها تو سفر به دادمون می رسن.
اپلیکیشن دنگ سفر و Splitwise
این اپلیکیشن همه محاسبات رو برای شما انجام می ده و دنگ هرکسی رو مشخص می کنه. با استفاده از این اپلیکیشن می تونید برای هر فعالیت، گروه دیگه ای که حساب و کتاب مشترک داره، بسازید. نقطه قوت اپلیکیشن دنگ سفر در اینه که کاملا رایگانه و کار با اون هم راحته. در ضمن، حالتای مختلفی که توی سفر ممکنه رخ بده، در اون پیش بینی و براش راه حل هم در نظرگرفته شده.
بدترین چیز تو سفر مادرخرج بودنه، خصوصا اگه با کسایی بری که دنگ هم نمیدن. به نظرم با اینا سفر نرید یا اگه رفتید از این اپ ها استفاده کنید تا نتونن زیر حرفشون بزنن.
یه چیزی رو اضافه کنم، اپلیکیشن Split Wise برنامه ای برای مدیریت حساب و پول توی خونه، خوابگاه و سفره. بسته به اینکه شما در کجا و در چه محیطی هستید می تونید مخارج هزینه شده رو در این اپلیکیشن وارد کنید و دیگه احتیاجی نباشه که کاغذی جلوی خودتون بذارید و با ماشین حساب به جون هزینه ها و تقسیم کردن مبالغ بیفتید.
اپلیکیشن ویکی لاک
با Wikiloc Premium، گوشی خودتون رو تبدیل به یه جی پی اس کنید. گوشیتون تبدیل به یه راهنمایی میشه که به شما میگه کجا برید و وقتایی که از مسیر خارج میشد به شما هشدار می ده. می تونید لوکیشن خودتون رو زنده با خانواده و دوستان به اشتراک بذارید، راحت ترین و نزدیکترین مسیر رو جست وجو کنید، پیش بینی آب وهوا برای فعالیت ها و کمپ های فضای باز هم براتون امکان پذیر میشه. راستی هم شما که فضای اندروید رو دوست داری هم تویی که گوشی آیفون دستته، می تونید از این اپ استفاده کنید.