وزیر اقتصاد وقت دکتر علینقی عالیخانی همراه با معاونش آقای رضا نیازمند وقتی در گوشه ای از گاراژهای تهران مبتکری اینچنینی در زمینهٔ صنعت دیدند، بسیار حیرت کردند و چون کار فوقالعاده باارزش او، نیاز کشور ایران بود، در همان گوشهٔ گاراژ، وزیر اقتصاد پروانه ساخت کامیون را به نام آقای اصغر قندچی نوشت و به او تقدیم کرد.
اصغر قندچی، کارآفرین ایرانی و پدر صنعت کامیون سازی و مؤسس اولین و بزرگترین کارخانه تریلر و کامیون ساخت ایران بدون مونتاژ خارجی به نام «ایران کاوه» شامگاه دیروز در سن 91 سالگی دار فانی را ودع گفت.
به گزارش تین نیوز، قندچی، 70 سال پیش تولید کامیون های آمریکایی با برند « ماک » را در ایران آغاز کرد. او ابتدا قطعات کامیون «ماک» را که از آمریکا به ایران می آمد در گاراژ خود در دروازه قزوین تهران سرهم می کرد و برخی از قطعات آن را با توجه به اقلیم و جغرافیای ایران تغییر می داد. مثلاً ماک هایی که از آمریکا می آمد شاسی های کوتاهی داشت که قندچی به دلیل تردد ماک در جاده های ناهموار ایران ارتفاع شاسی ها را یک متر بلندتر می کرد.
وزیر اقتصاد وقت دکتر علی نقی عالیخانی همراه با معاونش آقای رضا نیازمند وقتی در گوشه ای از گاراژهای تهران مبتکری اینچنینی در زمینهٔ صنعت دیدند، بسیار حیرت کردند و چون کار فوق العاده باارزش او، نیاز کشور ایران بود، در همان گوشهٔ گاراژ، وزیر اقتصاد پروانه ساخت کامیون را به نام آقای اصغر قندچی نوشت و به او تقدیم کرد.
قندچی تریلر غول پیکر و کامیون های ساخت خود و همکارانش در کارگاه را برای معرفی صنایع ملی ایران به نمایشگاه رساند. در نهایت اجازه نامه تأسیس کارخانه کامیون سازی به او داده شد. قندچی با این امتیاز و با همکاری مؤثر سرمایه دار ی به نام آقای حسین میردامادی، پایه اولین و بزرگترین کارخانه کامیون سازی کشور را پایه ریزی کرد واین کارخانه را به نام «ایران کاوه» نام نهاد. کارخانه ای که حالا با نام «سایپادیزل» فعالیت می کند.
این مجموعه عکس روایتی است از فعالیت ها و خاطرات اصغر قندچی، پدر صنعت کامیون در ایران. روحش شاد و یادش گرامی باد.
متروی شانگهای ۵۸۷ کیلومتر طول دارد و در شهر شانگهای چین واقع شده است. این مترو صدر فهرست بزرگترین و طویل ترین خطوط…
پل هوایی متروکه ای که چندین کیلومتر درازی دارد در مرکز شهر سئول به محل پرورش و نگهداری از بیش از ۲۴ هزار گیاه، درختچه…
براساس استانداردها هر ایستگاه مترو حداقل باید ۲ ورودی داشته باشد تا دسترسی مردم به این مد از حمل ونقل عمومی آسان تر…
بحرین از سه پروژه موسوم به ساختارهای «هرم وارونه»، «مینیاتوری مرداب صخره ای» و «جاده سفید» در جزیره ریف خود رونمایی…
این فقط یک رویداد علمی است که بالغ بر 50 متخصص و نخبه علمی کشور همزمان در آن حضور دارند و کشور فعلا از خدمات آنها…
سعديا مرد نكونام نمير هرگز /مرده آن است كه نامش به نكويي نبرند خداوند رحمت كند مردان بزرگ ايران را
میاندواب