بازدید سایت : ۷۲۴۸۷
رپرتاژ آگهی؛

◄ روش هایی ساده و عملی برای کسب درآمد از سایت

دوره دویدن و راضی شدن به درآمدهای زیر استاندارد به سر آمده است. همان طور که استاد دانشگاه باید برای آموزش­ها بروزرسانی شود. شما هم باید کسب و کارتان را بروزرسانی کرده و درآمدتان را افزایش دهید. روش­های زیادی برای کسب درآمد بیشتر توسط افراد متخصص طراحی شده که بدون برداشتن حتی یک آجر آن را بالا خواهید برد.

روش هایی ساده و عملی برای کسب درآمد از سایت
تین نیوز |

 

دوره دویدن و راضی شدن به درآمدهای زیر استاندارد به سر آمده است. همان طور که استاد دانشگاه باید برای آموزش­ها بروزرسانی شود. شما هم باید کسب و کارتان را بروزرسانی کرده و درآمدتان را افزایش دهید. روش­های زیادی برای کسب درآمد بیشتر توسط افراد متخصص طراحی شده که بدون برداشتن حتی یک آجر آن را بالا خواهید برد.

به گزارش تین نیوز، کسب درآمد از سایت یک شغل بروزرسانی شده از خرید و فروش محصولات و ارائه خدمات در صفحات وب است. شاید در آینده­ای نچندان دور افراد زیادی را در فروشگاه­های فیزیکی مشاهده نکنید، چون کاربران دنبال رفاه هستند و راحت­ترین روش، یعنی خرید آنلاین را انتخاب خواهند کرد. در این صورت اگر برای کسب و کارتان اقدام به طراحی سایت نکرده باشید، منتظر ویران شدن فروشگاه خود باشید.

چقدر سرمایه لازم است؟

میخواهید کسب و کارتان را گسترش دهید و یک بیلبورد تبلیغاتی بزنید، بنظرتان چقدر هزینه دارد؟ حال این هزینه را نصف یا یک سوم کنید در حالی که همان نتیجه را به دست آورید. البته اگر بخواهید یک شعبه از فروشگاه­تان را بزنید هم هزینه بیشتری خواهد داشت، چون هم باید هزینه­های مربوط به مکان، نیرو و امکانات را تهیه کنید، از طرفی به تبلیغات گسترده برای معرفی آن نیاز دارید.

با راه اندازی یک وبسایت هزینه فروشگاه فیزیکی حذف و برای تبلیغات یک وبسایت نیاز به هزینه ­های سنگین ندارید، چون این فضا در وب بوده و مانند بیلبوردهای تبلیغاتی یا تلویزیونی حرف از میلیاردها نخواهد بود.

برای کسب درآمد از سایت بازه قیمتی بین 1 میلیون تومان تا 100 میلیون تومان هزینه لازم است. این هزینه شامل موارد زیر است:

عوامل مؤثر در هزنیه طراحی وبسایت:

ـ هاست: مغز وبسایت شما محسوب شده و هر چقدر حافظه آن بیشتر باشد گران­تر خواهد بود.

ـ دامنه: شناسنامه و نام وبسایت فروشگاهی­تان که در تمام دنیا آن را معرفی می­کنید.

ـ سیستم مدیریت محتوا: کاربری و مدیریت راحت با سایت ساز پرتال این هزینه را از روی دوشتان برمیدارد.

ـ قالب: ویترین فروشگاه خود را حرفه­ای بسازید تا حرفه­ای­ ها را در کار خود جذب کنید.

برای کسب درآمد از اینترنت به چه مهارتی نیاز دارم؟

ابتدا باید تصمیم بگیرید که میخواهید خودتان از صفر شروع کنید یا اینکه از یک متخصص کسب و کارهای اینترنتی مانند مدیر دیجیتال مارکتینگ کمک بگیرید تا یک وبسایت فروش داشته باشید. اگر برون سپاری کنید و کار را به دیگری بسپارید که خرجش فقط دستمزدی است که برای آن در نظر می­گیرید.

اگر بخواهید خودتان کسب درآمد از سایت را انجام دهید، هزینه آموزش را در نظر بگیرید که چطور بتوانید سایت خود را برتر کنید. البته آموزش­های رایگان در یوتیوب و دیگر برنام مه­ ها نیز هزینه ­ها را کاهش می دهد. استفاده از سایت ساز پرتال نیز دیگر روش ایجاد و مدیریت وبسایت بدون نیاز به مهارت است.

رپرتاژ آگهی

 

چطور از وبسایت­ پول دربیارم؟

وبسایت یک منبع درآمد با روش­های بسیار متنوع است. اگر با این روش­ها آشنا شوید و دنبال آموزش آنها بروید و اطلاعات بیشتر کسب کنید، می­تواند درآمد خوبی داشته باشید، چون کارهای اینترنتی محدودیت ندارد. سعی کنید وبسایت­های موفق در زمینه فروش محصولات را بررسی و نکات بارز آنها را یادداشت کنید و با کسب و کار خودتان شخصی سازی کنید. روش­های درآمد از وبسایت به قرار زیر است:

1ـ فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید

تصمیم برای راه اندازی یک فروشگاه از یک طرف و انتخاب محصول از طرف دیگر بسیار ضروری است. شما باید درباره سلایق کاربران در دنیای امروز تحقیق کنید و به نیازها پاسخ دهید. شما به چند روش می­توانید محصول ارائه دهید:

ـ فروش محصولات فیزیکی؛

ـ ارائه محصولات خدماتی (خدمات ساختمان)؛

ـ ارائه محصولات آموزشی (آموزش نگهداری از گل و گیاه)؛

ـ جذب کاربر با ارائه محصولات بازی، دانلود، فیلم و اخبار و حواشی روز

2ـ با وبسایت­های معروف همکار شوید

وبسایت­های بسیار بزرگ برای فروش محصولات خود نیاز به بازاریابان اینترنتی دارند. بازاریاب اینترنتی در واقع همان همکاران فروش (افیلیت مارکتینگ) هستند. این افراد محصولات این وبسایت را با دریافت درصدی از فروش در وبسایت خود یا دیگر وبسایت­ها تبلیغ کرده و می­فروشند.

شما می­توانید با گوگل ادز یا سئو حرفه­ای سایت خود وبسایت خود را به یک محل فروش حرفه­ای محصولات شرکت اصلی تبدیل کرده و درآمد داشته باشید.

3ـ  سایت شخصی بسازید و آن را بفروشید!

یک وبسایت با موضوعی که در آن علاقه مند به تولید محتوا (ویدیویی، متنی) هستید، راه اندازی کنید. سایت خود را بسط و گسترس دهید و آن را به رتبه یک گوگل برسانید، طوری که سایت­تان در صفحه اول یا حتی در جستجوی دوم و سوم نمایش داده شود. بعد اینطوری از آن کسب درآمد کنید:

ـ وبسایت خود را به همکاران بفروشید

ـ تبلیغات در زمینه کاری وبسایت خود قبول کنید (پول بگیرید)

ـ به افراد مختلف در زمینه کاری خود مشاوره بدهید

کسب و کار اینترنتی

 

4ـ برای وبسایت­ها فریلنسری کنید (مدیریت وبسایت)

وبسایت­ها برای مدیریت و هدایت فضای سایت خود و نمایش بیشتر در گوگل نیاز به کارمندانی برای اداره آن دارد. افرادی مثل: مدیر وبسایت، پشتیبان، محتوا نویس، مترجم و...

می­توانید با آموزش­های ویدیویی در این شغل­ها مهارت کسب کنید و به صورت فریلنسری فقط با یک لپتاپ کسب درآمد کنید.

کسب درآمد شما به این شکل بسته به حجم کاری شما متفاوت خواهد بود، اما اگر در کار خود دقت به خرج دهید و حرفه­ای شوید، بالطبع مشتریان زیادی خواهید داشت و در تخصص خود معروف خواهید شد و افراد برای تقویت وبسایت خود به سراغتان خواهد آمد.

بدون دردسر از اینترنت کسب درآمد کنید

در بالا تعدادی از روش­های کسب درآمد را ذکر کردیم. یکی از مشخصه­ های بارز درآمد اینترنتی قابلیت اجرایی شدن آنهاست، چون هزینه­ ی کمی برای انجام آن صرف می­شود. ریسک خطا پایین رفته و ذهن شما را برای انجام ایده­ها باز خواهد بود.

پرتال یک شرکت خدمات وبسایت و طراحی سایت است و روش های درآمد از وبسایت را در مقاله ­ای آموزشی به شما ارائه داده است، برای دسترسی به آن اینجا کلیک کنید. با این مقاله یاد خواهید گرفت که چطور به وسیله یک سایت ارزان میلیونی درآمد داشته باشید.

می­توانید روش­های کسب درآمد از سایت را به صورت ویدیوهای آموزشی از وبسایت­های معتبر به صورت رایگان دریافت و بعد روی وبسایت شخصی خود پیاده کرده و به درآمد برسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.