بازدید سایت : ۷۲۴۸۷
لندن تا نیویورک تنها در ۸۰ دقیقه؛

Hyper Sting؛جدیدترین هواپیمای مافوق صوت

هواپیمای مفهومی که با نام Hyper Sting شناخته می شود به سرعت بیش از ۲,۶۰۰ مایل بر ساعت (۴,۱۶۰ کیلومتر بر ساعت) رسیده که دو برابر سرعت کنکورد افسانه ای است.

Hyper Sting؛جدیدترین هواپیمای مافوق صوت
تین نیوز |

بزودی پرواز بین قاره ای لندن تا نیویورک تنها در عرض ۸۰ دقیقه انجام خواهد شد، در صورتی که سوار این هواپیمای مافوق صوت فوق العاده شوید. این هواپیمای مفهومی که با نام Hyper Sting شناخته می شود به سرعت بیش از ۲,۶۰۰ مایل بر ساعت (۴,۱۶۰ کیلومتر بر ساعت) رسیده که دو برابر سرعت کنکورد افسانه ای است.

همچنین این هواپیما بزرگ تر از کنکورد بوده و طول آن ۳۲۵ فوت (حدود ۱۰۰ متر) و فاصله بین دو بالش ۱۶۸ فوت (کمی بیش از ۵۱.۲ متر) است و می تواند تا ۱۷۰ مسافر را در خود جای دهد. مسافران در دو ردیف سه نفره خواهند نشست که ظرفیتی مشابه یک هواپیمای ایرباس A320 است، هواپیمایی که عموماً توسط خطوط هوایی ایزی جت و رایان ایر مورد استفاده قرار می گیرد.

هواپیمای مافوق صوت  Hyper Sting

هواپیمای مافوق صوت  Hyper Sting

هواپیمای مافوق صوت  Hyper Sting

با طراحی جذابی که روی آسایش مسافران تمرکز داشته، امید بر این است که Hyper Sting بتواند بدون سروصدا و با سرعت و کارآمدی بالا در آسمان ها پرواز کند تا ایده سفرهای هوایی طولانی به پایان برسد و تنها در عرض چند ساعت، طولانی ترین مسافت های هوایی را بپیماید.

به گزارش تین نیوز، در حال حاضر، طولانی ترین پرواز تجاری بدون توقف در جهان به طور ۹,۵۳۷ مایل (بیش از ۱۵,۲۵۹ کیلومتر) بین فرودگاه جان اف کندی در نیویورک تا سنگاپور است که نزدیک به ۱۹ ساعت به طول می انجامد. با پرواز در بالاترین سرعت خود، Hyper Sting می تواند این مسافت را تنها در سه ساعت و ۴۰ دقیقه انجام دهد. همچنین دیگر مسیرهای طولانی پرطرفدار جهان مانند مسیر لندن تا پکن تنها در کمتر از دو ساعت و لندن تا پرث در استرالیا تنها در سه ساعت و نیم انجام خواهد شد. Hyper Sting از دو موتور رمجت که نیرویشان را از یک رآکتور هسته ای کوچک می گیرند، استفاده می کند تا به سرعت های مافوق صوت دست یابد. در این رآکتور هسته ای اما از تکنولوژی جدید گداخت سرد استفاده خواهد شد.

هواپیمای مافوق صوت  Hyper Sting

هواپیمای مافوق صوت  Hyper Sting

هواپیمای مافوق صوت  Hyper Sting

این منبع قدرت که هنوز در مرحله تئوریک است، امکان انجام واکنش های هسته ای در دمای اتاق را داده و مقادیر زیادی انرژی الکتریکی تولید خواهد کرد. این تازه ترین پروژه یک طراح اسپانیایی به نام اسکار وینالس است که پیش تر هواپیماهای بزرگی با نام های Sky Whale و Big Bird طراحی کرده بود. اما در طرح جدیدش، وینالس از جثه بزرگ طراحی های قبلی اش فاصله گرفته اما امیدوار است که این هواپیمای جدید او بتواند دوره سفرهای مافوق صوت تجاری را بازگرداند. از زمانی که آخرین کنکورد در سال ۲۰۰۳ پس از ۲۷ سال سرویس بازنشسته شد، هنوز هیچ پرواز تجاری مافوق صوتی در جهان انجام نشده است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: روزیاتو
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.