بازدید سایت : ۳۴۴۵۵

۶ روش استعلام و پیگیری کارت سوخت خودرو از طریق کدملی، پلاک و پست

کارت سوخت باید حداکثر ۶۰ روز پس از ثبت نام به دست شما برسد. در صورتی که به هر دلیل، کارت سوخت شما صادر نشود، می توانید با روش های حضوری و غیر حضوری، پیگیری کارت سوخت خود را انجام دهید.

۶ روش استعلام و پیگیری کارت سوخت خودرو از طریق کدملی، پلاک و پست
تین نیوز |

کارت سوخت باید حداکثر ۶۰ روز پس از ثبت نام به دست شما برسد. در صورتی که به هر دلیل، کارت سوخت شما صادر نشود، می توانید با روش های حضوری و غیر حضوری، پیگیری کارت سوخت خود را انجام دهید. پیگیری از طریق سایت پلیس ۱۰+ و مراجعه حضوری به مراکز پلیس ۱۰+، معمولا بهترین راه برای پیگیری کارت سوخت خودرو است.

پیگیری کارت سوخت اهمیت زیادی دارد، زیرا که بعد از سهمیه بندی بنزین، برخی افراد کارت سوخت نداشتند و یا گم کرده بودند.  بنابراین برای خودروی خود باید از بنزین آزاد  ستفاده می‌کردند. به همین جهت کسانی که کارت سوخت ندارند، باید برای ثبت نام کارت سوخت خودروی خود اقدام کنند.

در این مقاله قصد داریم روش های موجود برای پیگیری کارت سوخت را با هم بررسی کنیم. همچنین به سوالات پرتکراری مانند کارت سوخت چند روزه میاد؟ چطور بفهمیم کارت سوخت صادر شده است؟ پیگیری صدور کارت سوخت خودرو صفر چگونه است؟ و… پاسخ دهیم.

چرا کارت سوخت تحویل داده نمی شود؟

عواملی که موجب می شود کارت سوخت دیرتر از موعد به دست شما برسد:
  • بعد از شیوع کرونا، علاوه بر مشکلات موجود در سازمان پخش فرآورده­ های نفتی، مشکلاتی نیز در ارسال مرسوله ­ها از طریق اداره پست به وجود آمد. همین مسئله باعث شد تا صدور و ارسال کارت­ های سوخت به ۴ ماه هم برسد.
  • آدرس­ های اشتباهی که افراد ثبت می­ کنند، دلیل دیگر دیر رسیدن یا نرسیدن کارت سوخت است. برخی وقتی خودروی خود را عوض می­ کنند، در ثبت آدرس جدید اشتباه می کنند. همین مسئله باعث می­ شود تا آن­ها نتوانند کارت سوخت خود را تحویل بگیرند.
  • اداره پست حداکثر سه بار کارت را به درب منزل شما ارسال می­ کند. در صورتی که کسی برای دریافت در منزل نباشد، کارت سوخت به اداره پست بازگردانده می ­شود.
  • عدم وجود بیمه شخص ثالث معتبر نیز یکی از دلایل عدم صدور کارت سوخت است.

تاخیر در تحویل کارت سوخت

دلیل تاخیر در تحویل کارت سوخت، مربوط به وجود مشکلات سیستمی است. ناجا یا دفاتر پلیس+۱۰، قطع سراسری و وجود مشکل در سیستم شرکت نفت را علت تاخیر می دانند؛ شرکت نفت و پست هم از وجود مشکل در سیستم ناجا خبر می دهند. شرکت پست هم ثبت اطلاعات اشتباه یا ناکافی را مسبب اصلی از طرف پلیس+۱۰ می داند؛ اما هنوز مسئولان ناجا پاسخی در این خصوص نداده اند. هرچند مدیرعامل شرکت نفت بیان کرده است که مشکلات بابت صدور کارت سوخت، رفع شده است.

۶ روش استعلام و پیگیری کارت سوخت ماشین

حدود ۲ ماه طول می­ کشد تا کارت سوخت جدید به دستتان برسد؛ در صورت نرسیدن، لازم است مراحلی را سپری کنید که در ادامه برایتان شرح می دهیم.

نکته: پیگیری کارت سوخت ماشین صفر، استعلام کارت سوخت معلولین، پیگیری کارت سوخت ماشین سنگین، پیگیری کارت سوخت گازوئیل، پیگیری کارت سوخت وانت، را نیز می توانید از طریق یکی از این ۶ روش انجام دهید.

استعلام و پیگیری کارت سوخت

۱- پیگیری کارت سوخت از جایگاه سوخت

اگر کارت سوختتان گم شده یا در جایگاه سوخت جا گذاشته اید و از محل دقیق آن مطمئن نیستید، ابتدا به یکی از دفاتر پلیس+۱۰ مراجعه کنید. با ارائه کارت شناسایی و کارت خودرو، می توانید محل آخرین سوخت گیری کارت خود را استعلام کنید. سپس با مدارک خودرو و پرینت استعلام به آن جایگاه مراجعه کنید. توجه داشته باشید که جایگاه های سوخت، کارت های جا مانده را تا سه روز نگهداری می کنند. اگر کارت شما پس از این مدت به شرکت ملی پخش تحویل داده شده باشد، برای دریافت آن باید به نواحی این شرکت مراجعه کنید

۲- پیگیری از طریق سایت epolice.ir

اولین و راحت­ ترین راه www.epolice.ir پیگیری کارت سوخت است. برای پیگیری کارت سوخت از طریق این سامانه به epolice.ir مراجعه کنید.

۱. بعد از ورود به سایت، گزینه «کارت سوخت» را انتخاب کنید.

سایت سخا

۲. در مرحله بعد به سامانه سخا هدایت می ‎شوید. از منوی سمت راست از بخش «خدمات پلیس راهور» روی گزینه «استعلام وضعیت کارت سوخت خودرو» کلیک کنید و پیگیری کارت سوخت خود را انجام دهید.

مراحل پیگیری کارت سوخت

نکته: لازم به ذکر است که پیگیری کارت سوخت از طریق کد ملی یا پیگیری کارت سوخت با vin یک روش جداگانه نیست و شما برای پیگیری کارت سوخت خود، به کد ملی نیاز دارید و پیگیری کارت سوخت با پلاک، به تنهایی انجام نمی شود.

۳- پیگیری از طریق دفتر پلیس+۱۰

شما می توانید به یکی از دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنید تا وضعیت کارت سوخت خود را پیگیری کنید. در هنگام مراجعه، حتماً مدارک شناسایی، مدارک مربوط به وسیله نقلیه و کد رهگیری خود را همراه داشته باشید. در دفتر پلیس +۱۰، کد رهگیری مرسوله پستی به شما داده می شود تا بتوانید بررسی کنید که آیا کارت سوخت شما ارسال شده است یا خیر.

۴- پیگیری کارت سوخت از پست

برای پیگیری کارت سوخت از طریق پست، لازم است تا به سایت najatracking.post.ir مراجعه کنید. سپس شماره VIN کارت خودروی خود را وارد کنید. در این مرحله به شما کد رهگیری و مرحله ارسال نمایش داده خواهد شد. برای آشنایی با کد VIN، حتما مقاله «شماره VIN خودرو چیست» مطالعه کنید.

پیگیری کارت سوخت از پست

رهگیری کارت سوخت

پیگیری کارت سوخت المثنی و صفر از این سامانه قابل پیگیری است. در رابطه با پیگیری کارت سوخت ماشین صفر نیز توجه داشته باشید که مالکان خودروهایی که تازه پلاک شده اند، کافی است پس از ۲ ماه به دفاتر پست مراجعه کنند.

اداره پست حداکثر سه بار کارت را به درب منزل شما ارسال می­ کند. در صورتی که کسی برای دریافت در منزل نباشد، کارت سوخت به اداره پست بازگردانده می ­شود. در غیر این صورت باید مجددا نسبت به ثبت نام کارت سوخت اقدام کنید.

۵- پیگیری کارت سوخت با vin و از طریق پیامک

پیگیری کارت سوخت از طریق ارسال پیامک به شماره ۱۱۰۱۲۰۲۰۴۰نیز امکان پذیر است. برای پیگیری کارت سوخت خودرو لازم است تا کد V*VIN و برای پیگیری کارت سوخت موتور باید کد M*VIN را پیامک کنید.

۶- پیگیری از طریق تماس تلفنی

در صورتی که ۵ روش قبلی برای شما نتیجه ای نداشت، امکان پیگیری کارت سوخت از طریق تلفن را امتحان کنید. شما می توانید از طریق شماره تلفن های زیر، اقدام به پیگیری وضعیت کارت سوخت خود کنید:

  • پیگیری صدور کارت سوخت: با پلیس ناجا تماس بگیرید: ۸۱۲۴۰۵۱۴-۰۲۱
  • پیگیری ارسال کارت سوخت: با شرکت ملی پست تماس بگیرید: ۱۹۳
  • سوالات عمومی درباره کارت سوخت: با شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی تماس بگیرید: ۰۹۶۲۷

این شماره ها شما را به کارشناسان مرتبط متصل کرده و در حل مشکل صدور یا ارسال کارت سوخت موتورسیکلت تان کمک خواهند کرد.

نحوه استعلام و پیگیری کارت سوخت گم شـده

در صورتی که کارت سوخت خود را در جایگاه های سوخت جا گذاشته اید، یا کارت سوخت شما گم شده است، بهتر است برای رهگیری کارت سوخت خود با در دست داشتن کارت یا سند خودرو، به پلیس + ۱۰ مراجعه و نسبت به دریافت کارت سوخت المثنی اقدام کنید. همچنین می توانید به صورت حضوری به جایگاه سوخت مراجعه کنید، هر چند که این کار موجب طولانی تر شدن پروسه می شود. در نهایت اگر کارت سوخت شما گم شده است و پیگیری های اولیه را انجام داده اید، باید استعلام کارت خود را از پلیس +۱۰ بگیرید.

دو نکته مهم در رابطه با استعلام کارت سوخت

  • در صورت خرابی کارت سوخت یا گم شدن آن، در اولین فرصت باید به دفتر پلیس+۱۰ مراجعه کنید. درخواست سوزاندن کارت سوخت و صدور مجدد فقط از طریق دفاتر پلیس+۱۰ انجام می­ شود.
  • رمز کارت سوخت به صورت پیش فرص ۴ رقم آخر کد ملی است. بعد از دریافت کارت سوخت، حتماً باید یک بار از کارت خود برای سوخت گیری استفاده کنید تا فعال شود.

بعد از درخواست صدور المثنی کارت سوخت، لازم است تا حدود دو ماه صبر کنید. اگر کارت به دست شما نرسید، می­ توانید اقدام به پیگیری کارت سوخت کنید.

اهمیت پیگیری کارت سوخت

در صورت عدم دریافت کارت سوخت بعد از ۲ ماه باید اقدام به پیگیری کارت سوخت خود کنید. در این مقاله ۶ روش را برای پیگیری کارت سوخت با شما در میان گذاشتیم. با توجه به ضرورت تهیه بیمه شخص ثالث برای دریافت کارت سوخت، لازم است قبل از هر چیز یک بیمه نامه معتبر را خریداری کنید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: بیمه دات کام
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.