مرگ ۱۰۸۹ نفر در تصادفات رانندگی نوروز ۱۴۰۳/ این یک هشدار است
در نوروز ۱۴۰۳ تعداد هزار و ۴۷۳ فقره تصادف فوتی رخ داد و ۱۰۸۹ نفر جان خود را از دست دادند.
طبق اعلام رئیس پلیس راه کشور در نشست کمیته هماهنگی اجرای طرح های ویژه ترافیکی نوروز، در نوروز ۱۴۰۳ تعداد هزار و ۴۷۳ فقره تصادف فوتی رخ داد و ۱۰۸۹ نفر جان خود را از دست دادند.
به گزارش تین نیوز بر اساس اعلام همین مقام، همچنین از سال 95 تا پایان 1403 رشد 86 درصدی تردد در جادهها را داشتهایم و استان های تهران، مازندران و گیلان در نوروز سال گذشته بیشترین تردد را داشته اند.
منبع:
شبکه های اجتماعی
حمل و نقل جاده ای احتمال مرگ و میرش بالاست
از نظر ملت همیشه در صحنه و در مواردی حتی امت حزب الله، خودرو برای تصادف هست. ایران خودرو و سایپا باید در بدنه خودروها از زره استفاده کنند تا در شدیدترین تصادفات شاخ به شاخ هم اتفاقی نیفتد نه اینکه حلبی تحویل ملت بدهند.
فرهنگ رانندگی، وجود مشکلات هندسی در جاده ها و کلا این جور چیزها سوسول بازی است.
نوروز نیامده مرگ پیش بینی شده لعنت بر دروغگو
تعداد تلفات نوروز ۱۴۰۳ را اعلام کرده. خوش به حالت که اینقدر گیجی که نمی دونی نوروزی که قراره بیاد میشه نوروز ۱۴۰۴ . به نظرم خیلی بهت خوش میگذره که زمان از دستت در رفته