کانال سوئز در 17 نوامبر سال ۱۸۹۶ افتتاح شد. به گزارش گروه بینالملل تیننیوز، این کانال 120 مایلی دریای مدیترانه را به دریای سرخ وصل میکند که در شمال شرق کشور مصر واقع شده است. آبراه سوئز سریعترین مسیر کشتیرانی بین اروپا و آسیاست و یکی از منابع اصلی درآمد ارزی مصر است. حـدود ۴۰ کشتی که نزدیک به ۵ هزار نفر از شخصیتهای برجسته کشورهای شرق و غرب را حمل میکردند در مراسم افتتاحیه کانال سوئز شرکت داشتند. کشتی حامل ملکه «اوژنـی» هـمسر ناپلئون سوم پیشاپیش سایر کشتیهای مدعوین افتتاح رسمی کانال سوئز حرکت میکرد.
کانال سوئز اولین کانال مصنوعی است که دریای مدیترانه را به سرخ وصل می کند که ساخت آن 10 سال طول کشید. کانال سوئز جدید نیز در سال 2015 و فقط یک سال پس از آغاز ساخت مورد بهره برداری قرار گرفت.کانال سوئز جدید به عنوان پروژه توسعه ای کانال اول و به منظور عبور تعداد بیشتری کشتی از آن تعریف شد. این کانال 22 مایل طول دارد و به موازات کانال اول قرار گرفته است.
امروز، کانال سوئز پس از توریسم، دومین منبع درآمد دولت مصر است. دولت مصر بابت عوارضی که از کشتیهای عبوری از کانال دریافت میکند تاکنون میلیاردها دلار عایدی داشتهاست. برای مثال در سال ۲۰۱۲ دولت مصر با عبور ۱۷هزار و۲۵۵ کشتی، ۵ میلیارد و ۱۲۹ میلیون دلار (از قرار هر کشتی ۲۹۸هزار دلار) از این کانال درآمد داشتهاست. به خاطر این بهای کلان بسیاری از کشتی داران گذر از دماغه امید نیک را ترجیح میدهند.
هشتمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته که از روز ۲۵ آذرماه بدون مراسم افتتاحیه در شبستان اصلی مصلی تهران…
طالبان پس از استقرار رسمی در افغانستان از اولین کامیون ملی خود رونمایی کردند.
با ساخت و تکمیل ایستگاه ورزشگاه تختی و پایانه در منتهی الیه بخش شرقی خط ۷ مترو، پرونده این خط که شمال غرب تهران را به…