| کد خبر: 266497 |

رونق حمل‌ و نقل بین المللی با ورود واگن‌ های ایرانی به ترکیه

به دلیل پایین آمدن سطح آب دریاچه و به واسطه آن، عدم شیب بندی موجود در اسکله وان، واگن های ایرانی امکان ورود به فری بوت (کشتی حمل واگن) دریاچه وان را نداشتند.

تین نیوز

مدیر کل راه آهن آذربایجان گفت: با تحقق کامل پروژه ورود واگن های ایرانی به ترکیه ضمن ایجاد رونق در موضوع حمل و نقل بین المللی، آورده خوبی نیز به لحاظ تعرفه حمل و نقلی برای صاحبان بار فراهم می شود.

به گزارش تین نیوز از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمدرضا قربانی مدیرکل راه آهن آذربایجان در آستانه سفر رئیس جمهور به ترکیه، به صحبت اخیر خود با علی کارابی مدیر کل راه آهن مالاتیا ترکیه اشاره کرد و گفت: به دلیل پایین آمدن سطح آب دریاچه و به واسطه آن، عدم شیب بندی موجود در اسکله وان، واگن های ایرانی امکان ورود به فری بوت (کشتی حمل واگن) دریاچه وان را نداشتند.

مدیرکل راه آهن آذربایجان ادامه داد: با اقدامات صورت گرفته و شیب بندی مناسبی که در این منطقه انجام شد، طرف ترکیه ای در حال آماده کردن اسکله دریاچه وان است که در این صورت با شرط منفک نشدن واگن ها از همدیگر، امکان قرارگیری واگن های ایرانی بر روی فری بوت (کشتی حمل واگن) میسر می شود.

قربانی عنوان کرد: همچنین قرار شده که طرف ترکیه ای موعد افتتاحیه این پروژه را اعلام کند و سپس ما نیز به شرکت های ایرانی صاحب واگن اطلاع می دهیم که می توانند کالاهای صادراتی خود را با واگن های ایرانی حمل کنند.

گفتنی است با اعلام نهایی راه آهن ترکیه، امکان شرکت واگن های ایرانی در حمل ونقل بین المللی فراهم می شود.

قربانی در بخش دیگری از صحبت های خود تاکید کرد: در صورت تحقق کامل این طرح، واگن های ایرانی در داخل کشور بارگیری و به سمت راه آهن رازی حرکت کرده و بعد به مقصد ایستگاه راه آهن کاپیکو ترکیه و در ادامه نیز توسط راه آهن ترکیه به ایستگاه راه آهن وان اعزام و سپس بعد از قرار گرفتن روی فری بوت (کتی حمل واگن)، واگن ها به شهر تاتوان ترکیه منتقل و در نهایت به مقاصد خود حمل می شوند.

مدیرکل راه آهن آذربایجان در پایان به مزایای تحقق این طرح اشاره و بیان کرد: این پروژه ضمن ایجاد رونق در موضوع حمل و نقل بین المللی، آورده خوبی نیز به لحاظ تعرفه حمل ونقلی برای صاحبان بار دارد.

قربانی در ادامه افزود: بارهای صادراتی نیز با هزینه کمتری صادر می شوند و اگر شرکت ها با همان واگن ها بخواهند واردات انجام دهند به تبع آن هزینه واردات نیز پایین می آید.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.