اهتمام ویژه مسئولان در آسفالتهکردن راههای روستایی کهگیلویه و بویراحمد
تین نیوز | در نشست شورای اسلامی کهگیلویه و بویراحمد بر لزوم رفع نقاط حادثهخیز استان و اهتمام مسئولان در آسفالته کردن مناطق روستایی تأکید شد.
ظهر امروز نشست هماندیشی اعضای شورای اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با حضور مدیرکل راه و شهرسازی پیرامون موارد و مشکلات حوزه راه در سطح مناطق روستایی و شهری برگزار شد.
ابتدا ایوب فلسفیمهر ضمن خیر مقدم به مهمان جلسه و تشکر و قدردانی از اعضای جلسه مشورت را از مسایل مهم در دین اسلام عنوان کرد و گفت: در جامعه اسلامی رهبران به مشورت کردن به افراد با صلاحیت امر شدند.
رئیس شورای اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، روز 9 اردیبهشتماه را روز شوراها عنوان کرد و گفت: نهم اردیبهشت ماه سال 58 با فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) شوراهای اسلامی شهر و روستا صادر شد که این روز نقطه عطفی برای ملت ایران محسوب میشود.
رئیس شورای اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به مشکلات حوزه شهرستان دنا اشاره کرد و اذعان داشت: جاده ارتباطی مرکزی دنا به بخش پاتاوه دارای نقاط حادثهخیز بوده که به دلیل وضعیت نامناسب امکان بروز تصادف و از بین رفتن هموطنان و شهروندان وجود دارد که انتظار میرود مسئولان توجه ای به این موضوع داشته باشند.
عضو شورای اسلامی شهرستان دنا برداشتن نقاط حادثهخیز در محور یاسوج به اصفهان را مهم و ضروری عنوان کرد و گفت: وجود برخی نقاط حادثهخیز و مشکلدار که به عینه در این محور مشهود هستند سالانه جان زیادی از هماستانیها و بعضا هموطنان را میگیرد.
امانالله چیرهنژاد حول صحبتهای خود را وضعیت جادهها و ورودی شهر بهمئی بیان کرد و گفت: وضعیت کنونی شهر بهمئی نامطلوب بوده که نارضایتی مردم منطقه را به همراه داشته که امیدواریم به این موضوع مسئولان توجه ویژه داشته باشند.
عضو شورا اسلامی شهرستان بهمئی بر آسفالته کردن راههای روستایی در حوزه مرکزی، سطح شهرستان و رفع نقاطحادثهخیز را ضروری عنوان کرد.
مهدی حیدرخواه، عضو شورای اسلامی کهگیلویه و بویراحمد بر ضرورت فراهم کردن امکانات و تجهیزات راههای روستایی و برخی مناطق شهرستانی تاکید کرد و گفت: دو محور سیلاب کلوار و زیلایی در شهرستان بویراحمد محرومترین مردم را دارند که جادههای ارتباطی آنها مناسب نبوده و با مشکلات زیادی روبه رو هستند.
عضو شورای اسلامی شهرستان بویراحمد با تاکید بر اینکه جاده ارتباطی این دو محور بسیار سخت است و مردم مناطق با مشکلات عدیدهای روبرو هستند، گفت: امیدواریم مجموعه راه و شهرسازی، مسئولان ارشد استانی و کشوری اهتمام ویژهای در راستای هموار کردن جاده مناطق سیلاب کلوار و زیلایی داشته باشند.
در ادامه این نشست البرز خوانپایه شهرستان لنده را محرومترین و مشکلدارترین منطقه عنوان کرد و بیان داشت: از محورهای توسعه هر شهر و روستا راه ارتباطی آن نقش موثری دارد که امید میرود مسئولان ارشد استانی این شهرستان را ببینند.
عضو شورای اسلامی شهرستان لنده و عضو شورای کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وضعیت نامطلوب جادههای روستایی شهرستان، اذعان داشت: بیشک با توسعه راههای ارتباطی مناطق روستایی نیز از امکانات بهتر و بیشتری برخوردار میشوند و معضلات و مشکلات آنها نیز کاهش مییابد.
حجتالله دبیقی در ادامه چرام را شهرستانی مستعد در جذب گردشگر عنوان کرد و گفت: در ایام نوروز امسال اداره راه و شهرسازی شهرستان در راستای استقبال و اسکان مهمانان نوروزی همکاری خوبی داشتند که از همکاری خوب این مجموعه قدردانی میکنم.
عضو شورای اسلامی شهرستان چرام جاده ارتباطی اهواز ـ دهدشت ـ پاتاوه به اصفهان را از پروژههای مهم و خوب در سطح استان عنوان کرد و گفت: در حال حاضر پروژه پاتاوه به دهدشت متوقف شده و بنا به تاثیرپذیری برخی مسائل سیاسی بر روی این پروژه همچنان راکد مانده است.
دبیقی تصریح کرد: جاده دهدشت به قلعهرئیسی و دیشموک را مسیری حادثهخیز عنوان کرد و گفت: انتظار میرود راه و شهرسازی به منظور رعایت اصول فنی نظارت بیشتری بر کار پیمانکاران داشته باشند و با هیچ کس جز خدا تعارف نکنند.
خوشآیین، عضو شورای اسلامی شهرستان کهگیلویه از وضعیت نامناسب و اسفناک ورودی شهر دهدشت گلایهمند بود و گفت: وضعیت ورودی این شهر زیبنده قدیمیترین شهر کهگیلویه و بویراحمد نیست و هر روزه شاهد اعتراضات زیاد مردمی در این خصوص هستیم.