هدف گذاری حوزه حمل ونقل و ترافیک اصفهان برای تحقق ۴ رویکرد و راهبرد
این معاونت حمل ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با چهار رویکرد عمل گرایانه، فناورانه، فرهنگ مدارانه و هوشمندانه در حرکت است و در این راستا پروژه ها و اقدامات متعددی را تعریف و پیاده سازی می کند.
سعید ساکت با بیان اینکه چهار رویکرد و راهبرد کلی برای حوزه حمل ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان در دستور کار قرار گرفته است، اظهار کرد: رویکرد نخست موضوعات «آرام، ایمن و روان سازی» است.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا، معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار اصفهان افزود: شناسایی گلوگاه های ترافیکی و اصلاح هندسی شبکه معابر در همه مناطق (شامل تقاطع غیرهمسطح، اصلاح عرض معابر، جابه جایی المان های ترافیکی، ایمن سازی نقاط حادثه خیز)، شناسایی پهنه ها، مناطق، محلات و معابر مناسب به منظور توسعه و اجرای حمل ونقل فعال (دوچرخه و پیاده) و تأمین زیرساخت های آن (همچون پل های عابرپیاده)؛ بهبود دسترسی به حمل ونقل غیرشخصی یکپارچه (اتوبوس، تاکسی، مترو، دوچرخه، پیاده)، پایانه ها و پارک سوارها از جمله مواردی است که در دستور کار قرار گرفته است.
معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تصریح کرد: رویکرد دوم، «هوشمندسازی» شامل برنامه ها و اقداماتی برای بهبود سیگنالینگ و عملکرد تقاطع ها، تأمین تجهیزات جدید به منظور داده برداری و تحلیل ترافیک در هر محدوده مورد نیاز شهر، به روزرسانی نرم افزاری و سخت افزاری سامانه های ITS (Intelligent Transportation Systems) زیرساختی، ارتباطی، توسعه، نگهداری، باز جانمایی) در قالب راهبرد و سیاست گذاری کلان سیستم های ITS است.
ساکت گفت: رویکرد سوم «همراه سازی» است که در بطن آن ایجاد شبکه تعاملی قوی با نهادهای داخل و خارج شهرداری شامل معاونت ها، سازمان ها و مناطق، پلیس راهور، شورای اسلامی شهر، شورای ترافیک شهر و استان، ادارات و سازمان های حاکمیتی، اتاق اصناف و بازرگانی، مجموعه های دولتی، عمومی، دانشگاه ها، مراکز علمی و حوزوی، صاحب نظران و اندیشه ورزان قرار دارد.
وی ادامه داد: گشایش باب هم فکری با گروه های مختلف اجتماعی و مردمی برای افزایش دانش و آگاهی از مسائل حمل ونقل و ترافیک و تلاش به منظور بهبود رفتار کاربران و اجرای کمپین های آموزشی، فرهنگ سازی به تناسب گروه های مختلف و گروه های اجتماعی نیز بخش دیگری از این رویکرد مهم و کلیدی است.
معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تصریح کرد: رویکرد چهارم «ریلی و برقی سازی» است که معطوف به رویکردهای پیشرو از جمله تجهیز ناوگان حمل ونقل عمومی به خودروهای برقی و احداث ایستگاه های شارژ و توسعه، بهبود کیفیت و بهره برداری بهینه از ظرفیت حمل ونقل ریلی موجود است؛ بنابراین معاونت حمل ونقل و ترافیک با چهار رویکرد اصلی، عمل گرایانه، فناورانه، فرهنگ مدارانه و هوشمندانه در حرکت است که ذیل موارد گفته شده، پروژه ها و اقدامات متعددی تعریف و پیاده سازی می شود.
ساکت گفت: تجارب قبلی در زمینه های مختلف شهری نشان داده است که انجام اقدامات بدون یکپارچگی و داشتن خط سیر مشخص و بدون انتظام فکری و قوام هسته تصمیم گیری، به نتایج قابل انتظار نمی انجامد. نمونه بارز آن را می توان در حوزه هایی دید که سامانه های مختلف با اهداف متعدد پیاده سازی شده، اما بدون اثربخشی لازم بوده و پیامد ملموس و معناداری از آن ها مشاهده نشده است.