ساخت هتلهای زنجیرهای با ورود سرمایهگذاران خارجی
تین نیوز | مدیرعامل مجمع امور میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: به زودی شاهد ورود سرمایه گذاران خارجی در قالب هتل های زنجیره ای خواهیم بود و هتل های اصفهان برای رقابت پایاپای با این سرمایه گذاران باید خود را ارتقا دهند.
مهدی نریمانی در مراسم اختتامیه دوره تخصصی هتلداری که با همکاری دانشگاه مادول اتریش برگزار شد، بیان کرد: دولت تدبیر و امید با پیش گرفتن سیاست لبخند درهای توسعه را به روی ایران گشود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر دولت فضای خوبی را برای توسعه صنعت گردشگری فراهم آورده است، اظهار کرد: اتحادیه هتلداران اصفهان و همچنین مجمع گردشگری استان اصفهان تلاش کرده تا همپای دولت در این مسیر گام بردارند.رئیس اتحادیه هتلداران اصفهان با بیان اینکه برخی از نهادها با اقداماتی غیر همسو و اعمال سیاست های نادرست درصدد دور کردن بخش گردشگری استان اصفهان از اهداف ترسیم شده هستند، افزود: مجمع گردشگری استان اصفهان به عنوان صدای مشترک بخش خصوصی صنعت گردشگری با جدیت، با این حرکت ها مخالف بوده و برای جلوگیری از انجام اقدامات نادرست تمام قدرت خود را به کار خواهد
گرفت.
نریمانی همچنین نسبت به اقدامات نادرست برخی از نهادها هشدار داد و گفت: هتل های ما بعد از تحمل سالها رکود و خواب سرمایه، امروز به نقطه ای امیدوار کننده رسیده اند و نباید اجازه داد که با تصمیمی غلط، بخش خصوصی دچار یاس و ناامیدی شود.وی مشارکت و اخذ نظرات سرمایه گذاران هتل ها و مراکز اقامتی را برای گرفتن تصمیمی درباره نحوه مدیریت این واحدها ضروری دانست و افزود: نتیجه تصمیمات خلق الساعه و مغایر با نظرات کارشناسی شده بر همگان آشکار است.
مدیرعامل مجمع امور میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان خاطرنشان کرد: در این دوره شاهد ورود سرمایه گذاران خارجی در قالب هتل های زنجیره ای خواهیم بود و هتل های اصفهان برای رقابت پایاپای با این سرمایه گذاران باید خود را ارتقا دهند.وی با اشاره به اینکه نیروی انسانی یکی از مهمترین زیرساخت های توسعه گردشگری محسوب می شود، اضافه کرد: این دوره که در اقدامی مشترک توسط اداره کل میراث فرهنگی، دانشگاه اصفهان و مجمع گردشگری استان اصفهان برگزار شد نیز برای رسیدن به این هدف بوده است. نریمانی با بیان اینکه برای اخذ مدرک تکمیلی دانشجویان باید 5 دوره تخصصی را از
سربگذرانند، تصریح کرد: دراین دوره 65 نفر تحت آموزش قرار گرفتند.
معاون امور عمرانی استاندار اصفهان نیز در این مراسم گفت: در سال 94 تاکنون در کمیسیون ماده 5 مجوز ساخت 20 هتل در اصفهان به مساحتی بالغ بر 20 هزار متر صادر شده است.محمدعلی طرفه با اشاره به اهمیت ویژه گردشگری در استان اصفهان اظهار امیدواری کرد در آینده نزدیک مشکل ارائه تسهیلات به بخش گردشگری حل شده و ساخت و ساز زیرساختهای گردشگری توسعه یابند.
وی با بیان اینکه استان اصفهان به واسطه موقعیت و ظرفیت های خود به سه بخش گردشگری، علم و فناروی و هنر برای توسعه توجه ویژه دارد، گفت: سالانه تعداد زیادی از گردشگران از سراسر جهان به ایران سفر می کنند و انتظارات متعددی دارند. معاون امور عمرانی استاندار اصفهان تصریح کرد: تلاش ما برای پاسخگویی هرچه بهتر به این نیازهاست.عضو هیات رئیسه مجمع گردشگری استان اصفهان نیز در این مراسم از برگزاری دوره بین المللی برندینگ صنایع دستی در اصفهان در آینده نزدیک خبر داد.
رضا برادران اصفهانی با اشاره به اینکه نتایج تحقیقات بین المللی حاکی از نقش مهم آموزش در پیشرفت جوامع است، افزود: توسعه پایدار صنعت گردشگری در گرو آموزش نیروی انسانی است.وی برگزاری اولین دوره تخصصی با حضور دانشگاه مشهور مادول اتریش را یک گام رو به جلو ارزیابی کرد و افزود: این آخرین گام در این راستا نخواهد بود.رئیس کمیسیون حقوقی مجمع امور میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان از برگزاری دوره های تخصصی در سه حوزه صنایع دستی، گردشگری و میراث فرهنگی در آینده نزدیک خبر داد و بیان کرد: در این مسیر از دانشگاه ها و مراکز علمی مشهور دنیا بهره خواهیم برد.
برادران اصفهانی گفت: اطلاع رسانی این دورهها از طریق پایگاه اطلاع رسانی انجام خواهد پذیرفت.رئیس دانشگاه اصفهان نیز در این مراسم به اشاره به ظرفیت های اصفهان در زمینه گردشگری، گفت: اگرچه بیشترین موضوعی که مورد توجه گردشگران بوده جاذبه های تاریخی این شهر است اما من معتقدم که این شهر ظرفیت های ناشناخته ای برای توسعه گردشگری دارد.
هوشنگ طالبی ادامه داد: دوره های آموزشی به توانمندسازی نیروهای انسانی کمک شایانی می کند و درواقع نیروی انسانی را با جاذبه های جدید گردشگری آشنا می کند. وی با بیان اینکه با اقدامات انجام شده توسط دولت و بخش خصوصی رد پای احیای صنعت گردشگری دیده می شود، افزود: با افزایش ورود سرمایه گذاران و گردشگران ما شاهد یک رقابت خواهیم بود.رئیس دانشگاه اصفهان گفت: رقابت نیازمند یک برخورد علمی با مباحث است و اینجاست که نقش دانشگاه و آموزش مطرح می شود. وی با اشاره به برگزاری این دوره مشترک اعلام آمادگی کرد که بخش گردشگری را برای توسعه و آموزش نیروی انسانی یاری دهد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان نیز در این مراسم، اظهار کرد: گام نخستی که با همکاری دانشگاه اصفهان، میراث فرهنگی و مجمع گردشگری استان اصفهان با دانشگاه مادول اتریش برداشته شد، باید تداوم یابد.فریدون الهیاری با بیان اینکه صنعت گردشگری توانمند نیازمند نیروی انسانی مؤثر و توانمند است، افزود: استان اصفهان سرمایههای انسانی بسیار خوبی در این زمینه دارد که باید از آن استفاده کند.وی از آماده شدن اصفهان برای تجربه یک جهش در بخش گردشگری خبر داد و گفت: ما آمادهایم که از رویکرد منفعلانه دیروز بخش گردشگری خارج شده و در معادلات اقتصادی و بینالمللی
نقشآفرینی کنیم و این موضوع نیازمند نیروی انسانی توانمند است.